האם שוב חסמו את התגובות ב-JDN?
-
@האברך אמר בהאם שוב חסמו את התגובות ב-JDN?:
@Chocolate אמר בהאם שוב חסמו את התגובות ב-JDN?:
על מרכז הפניות בטח שמעת
ומה יענה לי הנציג/ה? שכרגע המדיניות היא לא לפתוח...
מרכז הפניות מיועד לאתרים/קבצים שעדיין לא נבדקו, ואין לגביהם הנחיה מפורשת מההנהלה, והם נתונים לשיקול דעת הנציגים.
לעומת זאת, דברים שהמדיניות לגביהם נקבעה ע"י ההנהלה - המקום לדון על המדיניות הזו היא מול המנהלים עצמם, ולא במרכז הפניות.חדשת לי הרבה דברים שלא ידעתי
-
@האברך אמר בהאם שוב חסמו את התגובות ב-JDN?:
על מרכז הפניות בטח שמעת
ומה יענה לי הנציג/ה? שכרגע המדיניות היא לא לפתוח...
מרכז הפניות מיועד לאתרים/קבצים שעדיין לא נבדקו, ואין לגביהם הנחיה מפורשת מההנהלה, והם נתונים לשיקול דעת הנציגים.
לעומת זאת, דברים שהמדיניות לגביהם נקבעה ע"י ההנהלה - המקום לדון על המדיניות הזו היא מול המנהלים עצמם, ולא במרכז הפניות.חדשת לי הרבה דברים שלא ידעתי
כלומר?
-
ודיון ענייני עם המנהלים עצמם ביחס לפתיחת אתרים, לא מתבצע ע"ג הפורום.
רק למי שאין לו בדיוק טענות רלוונטיות, והוא רק מנסה ליצור איזשהו אווירה ודעת קהל וכו' -
א. יישר כח על שפתחתם שוב את התגובות.
ב. לא ניסיתי עדיין לפנות למנהלים דרך המייל, יש לכם זמן לענות ולדון? אם כן - אשמח בל"נ להעביר את הדיונים לשם. וסליחה על אופן הפניה הנוכחי.
ג. לא כ"כ הבנתי למה הטענות שלי נחשבות לא רלוונטיות.@האברך אמר בהאם שוב חסמו את התגובות ב-JDN?:
כמדומני שהתגובות הבעייתיות שם הן אפסיות. וחבל למנוע מכולם את אפשרות הצפיה בתגובות בכל הכתבות.
בכל אופן, יישר כח גדול הרב @baruch ושאר מנהלי וצוות נטפרי היקרים, על כל עבודת הקודש שאתם עושים, להרבות גבולות הקדושה בעמ"י. ושוב, סליחה על שפניתי באופן לא נכון ולא ראוי.
-
האם התגובות בJDN שוב נחסמו?
-
לא כאן המקום לדון בחסימה או פתיחה של אתרים או תכנים
-
פוסט זה נמחק! -
פוסט זה נמחק! -
פוסט זה נמחק! -
פוסט זה נמחק! -
פוסט זה נמחק! -
@hadarvidal הפורום הוא לא המקום להפעלת אמצעי לחץ על נטפרי
-
פוסט זה נמחק! -
פוסט זה נמחק! -
@hadarvidal
אם כך אני לא מבין את שאלתך,
אם זה נחסם - יש סיבה לכך (הסיבות האפשריות (לא בדקתי): ניבולי פה בתגובות, לשון הרע ורכילות, זלזול ברבנים, וכו')
למה אתה צריך טעם? -
פוסט זה נמחק! -
@hadarvidal הפורום כאן נועד לעזרה וסיוע טכני בכל מה שקשור לסינון
-
פוסט זה נמחק! -
פוסט זה נמחק! -
פוסט זה נמחק!