למה לא להאשים את נטפרי (!) גם כשיש בעייה שבטוח קשורה לנטפרי לפי כל הסימנים...
-
@magicode אני לא מאשים אני רק מסביר
המשתמש הפשוט לא מבין את זה ולכן טענותיו. מה עוד שיש לו טענה - נכון שזאת בעייה של החברה אבל כולם מסודרים חוץ מנטפרי אז שנטפרי יפנו לחברה ונטפרי ידברו עם גוגל [...] וכן לפעמים באמת יש מה לעשות [נכון, יש סדרי עדיפויות] אבל א"א להתעלם מהטענה ש'פעם כשהייתי [רח"ל] לא מסונן הכל עבד לי היום? פתאום זה קשור לחברה ולאתר וכו' וכו' לא יודע נטפרי הרסו לי את המחשב...
צדק מסויים יש ולכן אני חושב שבמקום לומר כל הזמן זה לא שור לנטפרי להסביר יותר או לענות שיש משהו שקשור לנטפרי אבל זה בשילוב האתר ולכן מאד מסובך לטפל בזה ולצערינו יש דברים יותר חשובים לטפל. ברגע שהלקוח שומע יש צדק בדבריך ולא אתה אשם המחשב שלך אשם האנטי ויירוס שלך אשם [שמשום מה אף פעם לא הפריע לו...] הדפדפן שלך בעייתי בעייה שלך שהחלטת להיכנס לאתר הזה... וכו' וכו' הוא נרגע ומקבל יותר.
[ושוב יש פעמים שבאמת אפשר לטפל...] -
@magicode אמר בלמה לא להאשים את נטפרי (!) גם כשיש בעייה שבטוח קשורה לנטפרי לפי כל הסימנים...:
לא כל הכתובת של 019. רק החלק שמשתמשים בו לנטפרי.
אז יש קשר מסוים לנטפרי
-
-
מאיפה לקחתם שאנחנו לא מסבירים את זה ללקוח.
רק צריך שיסמכו עלינו. שמה שאנחנו אומרים זה אמת. ולא שאנחנו סתם מנפנפים. -
@מעמד אין שום קשר.
זו כתובת שחסומה אצלם.
זה יכול לקרות בכל ספק.
אגב לפי זה גם חלק מהכתובות של 019 הרגיל ולא המסונן חסום. -
נראה לי שמישהו צריך לקחת את המושכות לידיים, ולכתוב מאמר הסבר בויקי על שגיאות כאלה ואחרות, שייתכן והגולש ייתקל בהם.
שאינם קשורים באופן ישיר לסינון, אך זה קשור למציאות שהוא בנטפרי / NAT / 019 / , וכדו' (לפעמים בשילוב דברים אחרים, כדוגמת אנטי וירוס איסט /אווסט וכדו').חבל ש @dLive כבר לא פה...
צריך להקיף את הנושא על כל צדדיו, כולל דוגמאות.(יש הרבה דוגמאות כאן בפורום, כמו תעודת אבטחה בבנקים וכדו')
-
@aiib כשהבעיה לא קשורה לנטפרי בוודאות - אומרים את זה,
כשמסתפקים ולא מצליחים לדעת מה שורש הבעיה - גם אומרים שלא מצליחים לזהות את הבעיה אך יתכן שהיא כלל לא קשורה לנטפרי.
וכשמזהים שהבעיה קשורה בוודאות לנטפרי, או שמטפלים בה, או שאומרים ללקוח שהבעיה מרכבת מידיי ואין לנטפרי משאבים לטפל בזה בשלב זה.
אף אחד לא מנסה ולא ניסה לטאטא בעיות -
הנה דוגמא: http://forum.netfree.link/post/51764
כפי שנכתב שם, הדף חסום ללא קשר לנטפרי, אך בהעדר הסבר נכון, המשתמש מוטעה לחשוב שיד נטפרי באמצע.
(אמנם אם היה פונה במערכת הפניות מסתמא היה מקבל את המענה הנכון, אך אם אפשר לחסוך א"ז ולתת לו מיד את ההרגשה הנכונה, הרי"ז בוודאי עדיף). -
@WWW אמר בלמה לא להאשים את נטפרי (!) גם כשיש בעייה שבטוח קשורה לנטפרי לפי כל הסימנים...:
חבל ש @dLive כבר לא פה...
לא חבל! אני מכיר אותו ונראה לי שדברי @magicode באשכול פרידה מהמשתמש היקר DLive
זכו להתגשם -
הציטוט לפניכם
אחח עצוב. עוד אחד עבר לעולם שכולו טוב. לעולם של האנשים שחיים באמת. והותיר אותנו לאנחות.
גם אנחנו רוצים להנות מהחיים. להיות אנשים חופשיים ומשוחררים.
@dLive תודה על כל ההשקעה והמסירות לנטפרי. לך תדע אולי זה צבר לך מספיק זכויות כדי לצאת מהכלא. ובטח יהיה לך גן עדן גדול בעולם שאתה הולך אליו.תתפלל עלינו שמה. שגם אנחנו נזכה להגיע להיות חופשיים להיות FREE. בלי NET.
תודה.
-
@משרדי אמר בלמה לא להאשים את נטפרי (!) גם כשיש בעייה שבטוח קשורה לנטפרי לפי כל הסימנים...:
@WWW אמר בלמה לא להאשים את נטפרי (!) גם כשיש בעייה שבטוח קשורה לנטפרי לפי כל הסימנים...:
זכו להתגשםלא התכוונתי שחבל לו.
התכוונתי שחבל לנו. -
@WWW לנו זה יותר מחבל
-
@משרדי אמר בלמה לא להאשים את נטפרי (!) גם כשיש בעייה שבטוח קשורה לנטפרי לפי כל הסימנים...:
זכו להתגשםאז לפי מה שאתה אומר, אפשר לבקש מ @magicode ברכה כי הברכות שלו מתקיימות !!!