לא תעמוד על דם רעך.
-
@386 יש אנשים שכל החומר של העבודה שלהם נמצא בדרייב, ושמדובר במאות קבצים מאוד מאוד קשה ומסובך וכמעט בלתי אפשרי לשלוח הכל לבדיקה. לי אישית זה היה הצלה של ממש כשנטפרי פתחו את גוגל דרייב במתכונת הנוכחית.
-
@386 אמר בלא תעמוד על דם רעך.:
@אלעס-גוטס כמובן שיש גם הסרטות של שיעורי תורה וכדו' בשביל זה אפשר לשלוח את הקובץ לבדיקה.
לגבי שיעורי תורה וכדו' היות שבד"כ מי ששולח אותם משתמש תמיד באותה דרייב והם שולחים רק דברים המותרים, אולי אפשר לפתח שהמערכת תזהה מי הם הבעלים של הקובץ ולהחריג בעלים אולו שקבצים שלהם לא יחסמו אף פעם.
-
@magicode התכוונת להורדת קבצים גדולים
-
@386 אמר בלא תעמוד על דם רעך.:
@magicode אני מניח שישנה אפשרות לדעת איזה קובץ זה קובץ וידאו איזה שמע וכו' גם אם אין לו סיומת של wmv וכדו' ואפילו אם אין לו סיומת בכלל. א"כ למה שלא יחסמו בהורדות מהגוגל דרייב כל קובץ וידאו ולאפשר לשלוח את הקובץ לבדיקה? וכמובן אפשר להגביל את זה שהחסימה תהיה רק אם הקובץ שוקל מעל 100MB וכדו' כדי לאפשר להשתמש בגוגל דרייב לשלוח הסרטות משפחתיות וכדו'.
המון אנשים משתמשים בזה כל הזמן בשביל וידאו כשר של מאות מ"ב.
כלעורך וידאו שולח מאתיים פעמים הלוך חזור וידאו ללקוח באיכות גבוהה. -
אני מאמין ש @magicode התכוון גם לאנשים המפרסמים קבצים קטנים לא ראויים
-
לדעתי האישית צריל להיות מצב בכדי שלא כל אחד יחסום מה שבא לו בלי קשר שלנטפרי יהיה מעקב אחרי מי שחוסם ומי שיגיעו עליו תלונות שהוא סתם חוסם דברים נטפרי לא תתן לו אופציה לחסום
חוץ מזה לדעתי המיזם מושלם וכך צריך להיות
אך עדיין קיימים קבצים שמשותפים לציבור והינם כשרים לכן לדעתי צריך להיות על שיתופים קבועים שאנשים שולחים לבדיקה שהשיתוף מהנקודה ההיא תהיא מותרת גם בשיתוף ציבורי כל עוד לא יהיו תמונות
לדוגמא יש לי כמה חברים שאנחנו משתפים קבצים בדרייב וכל פעם שזה נחסם צריך אישור -
@מישהו-חשוב אמר בלא תעמוד על דם רעך.:
לדוגמא יש לי כמה חברים שאנחנו משתפים קבצים בדרייב וכל פעם שזה נחסם צריך אישור
תשתפו בשיתוף פרטי לכל החברים!
-
@מישהו-חשוב אמר בלא תעמוד על דם רעך.:
לדעתי האישית צריל להיות מצב בכדי שלא כל אחד יחסום מה שבא לו בלי קשר שלנטפרי יהיה מעקב אחרי מי שחוסם ומי שיגיעו עליו תלונות שהוא סתם חוסם דברים נטפרי לא תתן לו אופציה לחסום
חוץ מזה לדעתי המיזם מושלם וכך צריך להיות
אך עדיין קיימים קבצים שמשותפים לציבור והינם כשרים לכן לדעתי צריך להיות על שיתופים קבועים שאנשים שולחים לבדיקה שהשיתוף מהנקודה ההיא תהיא מותרת גם בשיתוף ציבורי כל עוד לא יהיו תמונות
לדוגמא יש לי כמה חברים שאנחנו משתפים קבצים בדרייב וכל פעם שזה נחסם צריך אישורמה אכפת לך שיחסום הרי השימוש הוא לדברים פרטיים וזמניים ממילא אחרי ג' ימים זה נחסם
הפוך זה טוב כשרוצים להעביר משהו אישי או משהו שאני רוצה להעביר רק איליו ושלא יעביר הלאה -
אני קיבלתי בעבר סרטים ממש מלאים בפריצות, ברוך השם שמישהו חשב על הרעיון הזה
-
רמב"ם הלכות תשובה פ"ד ה"ד
ומהן חמשה דברים העושה אותן אין חזקתו לשוב מהן, לפי שהם דברים קלים בעיני רוב האדם, ונמצא חוטא והוא ידמה שאין זה חטא ואלו הן.(א) האוכל מסעודה שאינה מספקת לבעליה, שזה אבק גזל הוא, והוא מדמה שלא חטא, ויאמר: 'כלום אכלתי אלא ברשותו?'.
(ב) המשתמש בעבוטו של עני, שהעבוט של עני אינו אלא כגון קורדום ומחרישה, ויאמר בלבו: 'אינן חסרים, והרי לא גזלתי אותו'.
(ג) המסתכל בעריות, מעלה על דעתו שאין בכך כלום, שהוא אומר וכי בעלתי או קרבתי אצלה. והוא אינו יודע שראיית העינים עון גדול, שהיא גורמת לגופן של עריות, שנאמר: "ולא תתורו אחרי לבבכם ואחרי עיניכם" (במדבר טו, לט).
(ד) המתכבד בקלון חבירו, אומר בלבו שאינו חטא לפי שאין חבירו עומד שם ולא הגיע לו בושת ולא ביישו, אלא ערך מעשיו הטובים וחכמתו למול מעשה חבירו או חכמתו כדי שיראה מכללו שהוא מכובד וחבירו בזוי.
(ה) והחושד כשרים, אומר בלבו שאינו חטא לפי שהוא אומר: מה עשיתי לו? וכי יש שם אלא חשד שמא עשה או לא עשה. והוא אינו יודע שזה עון, שמשים אדם כשר בדעתו כבעל עבירה. -
@magicode האם יש אפשרות לחסום תיקיה שלימה של גוגל דרייב? דהיינו לא קובץ אחד, אלא תיקיה שלימה שבתוכה הרבה תיקיות של חומר
-
@נפתולי
כרגע אין אפשרות -
@baruch
מי אני שאבוא אחר המלך....
אך לפי מה שבדקתי בפועל, אכן אין אפשרות לחסום את הקישורים של כל הקבצים שבתוך התיקיה, אך יש אפשרות לחסום את הקישור של התיקיה עצמה.
(כלומר, מי שיש לו את הקישורים של הקבצים עצמם, עדיין יוכל להגיע אליהם גם אחרי שהתיקיה נחסמה).
ואולי זה היה כוונת המשורר. -
@ליכט אמר בלא תעמוד על דם רעך.:
יש אפשרות לחסום את הקישור של התיקיה עצמה.
האם אתה יכול לגלות לי את הסוד כיצד?
הרי לא מופיע הטקסט האדום למטה? -
@נפתולי
אני כן ראיתי את הטקסט האדום למטה, אולי זה תלוי באיזה צורה נכנסו לתיקיה.
בכל אופן, תנסה להעתיק את הקישור לתוך חיפוש גוגל, ותראה אם זה נחסם. -
פוסט זה נמחק! -
@magicode אמר בלא תעמוד על דם רעך.:
בגלל שיש כאלו שמזכים את הרבים בלינקים של קבצים שיתופים לדברים אסורים מדאוריתא!!!. אני מדבר על סרטים גויים מלאים בפריצות ממש. שאין שום היתר לצפות בהם ולא מחומרה. (אני חושש שזה גורמים בעלי אינטרס לחלן את הציבור החרדי).
למרות שעשינו מנגנון שמדווח אוטומטי על לינקים שהתפרסמו וחוסם אותם .
אותם "מזכי הרבים" ממשיכים להפיץ את הזוהמה שלהם בכל מיני שיטות כאלו ואחרים. כדי לחמוק ממנגנון הדיוח.
לכן הדרך הנכונה להתמודד עם זה לעשות אפשרות לכל אחד שמקבל את הלינק לחסום אותו בנטפרי.
לכן הוספנו כפתור אדום בתחתית הדף "לחץ כאן כדי לגרום לקובץ להיחסם בנטפרי" זה מופיע בדף ההודרה של הקובץ הציבורי.
כל פעם שמגיע לכם לינק כזה פשוט תחסמו את הקובץ.
מי שלא יחסום עלול להיות שותף בהפצה של התוכן הגרוע הזה.מי שיש לו עוד רעיונות איך לעצור את זה. אני ישמח לשמוע. או כאן בתגובות או במייל netfree613@gmail.com
דוקא יש לי רעיון!!!
פשוט מאוד!!!
שהכניסה לזה יהיה כמו כניסה לנטפרי עם שם משתמש של נטפרי והסיסמה
ומי שיתפס, ימחק לאלתר!!!
מה אתם אומרים? -
@שלום-עולם אמר בלא תעמוד על דם רעך.:
@magicode אמר בלא תעמוד על דם רעך.:
בגלל שיש כאלו שמזכים את הרבים בלינקים של קבצים שיתופים לדברים אסורים מדאוריתא!!!. אני מדבר על סרטים גויים מלאים בפריצות ממש. שאין שום היתר לצפות בהם ולא מחומרה. (אני חושש שזה גורמים בעלי אינטרס לחלן את הציבור החרדי).
למרות שעשינו מנגנון שמדווח אוטומטי על לינקים שהתפרסמו וחוסם אותם .
אותם "מזכי הרבים" ממשיכים להפיץ את הזוהמה שלהם בכל מיני שיטות כאלו ואחרים. כדי לחמוק ממנגנון הדיוח.
לכן הדרך הנכונה להתמודד עם זה לעשות אפשרות לכל אחד שמקבל את הלינק לחסום אותו בנטפרי.
לכן הוספנו כפתור אדום בתחתית הדף "לחץ כאן כדי לגרום לקובץ להיחסם בנטפרי" זה מופיע בדף ההודרה של הקובץ הציבורי.
כל פעם שמגיע לכם לינק כזה פשוט תחסמו את הקובץ.
מי שלא יחסום עלול להיות שותף בהפצה של התוכן הגרוע הזה.מי שיש לו עוד רעיונות איך לעצור את זה. אני ישמח לשמוע. או כאן בתגובות או במייל netfree613@gmail.com
דוקא יש לי רעיון!!!
פשוט מאוד!!!
שהכניסה לזה יהיה כמו כניסה לנטפרי עם שם משתמש של נטפרי והסיסמה
ומי שיתפס, ימחק לאלתר!!!
מה אתם אומרים?ימחק ממה? מדרייב?
-
@administrators ש לי רעיון אני לא יודע האם הוא ישים
הרעיון שכל אחד בנט פרי שמעלה קובץ לדרייב (ואולי בעוד מקומות רלוונטים )וכן בקובץ שנשלח לבדיקה (שזה לכאורה יותר בעיתי )ואושר יתוסף אם אפשרי באופן אוטומטי קוד לשם קובץ שיזוהה אוטומט על ידי נטפרי ויפתח בלי הגבלה לגולשי נטפרי -
@shukiha
קובץ שאושר פתוח לכולם גם היום.
מחפשים כאן רעיונות איך לעלות על קבצים שלא אושרו (ואמורים להיחסם) ועדיין לא נחסמו...