צ'אט בפורום
-
האם יש צ'אט בפורום ?
ואם כן איך מגיעים אליו ? -
-
זה באמת יהיה טוב אם יעשו את זה,
צריך לפנות לנט-פרי. -
@678 יש בעיה עקרונית שנשים וגברים ישוחחו בצ'אט.
-
דיברו על זה בעבר כמה פעמים, המנהלים לא רוצים
-
@גדול-קטן אפשר לעשות שכולם יוכלו לראות את הצ'אטים באונליין שזה יחסוך הרבה בעיות ואולי גם את סירוב המנהלים
-
@aiib אמר בצ'אט בפורום:
@גדול-קטן אפשר לעשות שכולם יוכלו לראות את הצ'אטים באונליין שזה יחסוך הרבה בעיות ואולי גם את סירוב המנהלים
אם ככה, מה זה שונה מזה שתפתח דיון פומבי מול ניק אחר (למעט זה שכולם יוכלו להגיב שם)?
(בלי להתייחס האם טכנית אפשר שהצאט יהיה גלוי ציבורית לכולם) -
@clickone אחרי שנבין מדוע שוב ושוב דורשים צ'אט ולא מסתפקים לכתוב שרשור. הסיבה פשוטה כשלבן אדם יש בעיה הוא כותב בפורום לפעמים התשובה פשוטה ואפשר לכתוב אותה בשורה אחת ולפעמים מישהו שמבין יותר לוקח את הפרויקט לידיים ומטפל בו באופן אישי ואז כל השרשור נהרס כי במקום לכתוב שאלה ותשובה כתוב תנסה כך תנסה כך עד שעולים על הבעיה.
בקיצור אם תבין למה רוצים צ'אט ולא פורום תבין גם את הרעיון שלי.
אני סה"כ אומר שכדי לפתור את הבעיה של הצ'אט אפשר שהוא יהיה פומבי שהרי לאף אחד אין צורך בצ'אט בשביל להיות סודי או אישי יותר.... -
@aiib
יש מקום לדבריך.
אך מצד שני גם ההתכתבות בין 2 אנשים בלבד בדרך לפתרון בעיה כלשהיא, יכולה להועיל למי שייתקל בעתיד עם אותה בעיה.
לפעמים ע"י ההתכתבות הוא יבין שאצלו הפתרון אמור להיות שונה כי אין אותם מאפיינים, או שהבעיה היא בכלל בעיה אחרת וכו'.
נקודה למחשבה. -
אולי אפשר לפתוח קטגוריה צאט כ ו קטגוריה וכו' ששם יכלו לדבר אחד עם השני כמו בצאט
-
@aiib אמר בצ'אט בפורום:
@clickone אחרי שנבין מדוע שוב ושוב דורשים צ'אט ולא מסתפקים לכתוב שרשור. הסיבה פשוטה כשלבן אדם יש בעיה הוא כותב בפורום לפעמים התשובה פשוטה ואפשר לכתוב אותה בשורה אחת ולפעמים מישהו שמבין יותר לוקח את הפרויקט לידיים ומטפל בו באופן אישי ואז כל השרשור נהרס כי במקום לכתוב שאלה ותשובה כתוב תנסה כך תנסה כך עד שעולים על הבעיה.
בקיצור אם תבין למה רוצים צ'אט ולא פורום תבין גם את הרעיון שלי.
אני סה"כ אומר שכדי לפתור את הבעיה של הצ'אט אפשר שהוא יהיה פומבי שהרי לאף אחד אין צורך בצ'אט בשביל להיות סודי או אישי יותר....איך שאני רואה את הדברים - רוב הבעיות נפתרות כאן בפורום בצורה פשוטה. לרוב זה שאלה של חוסר ידע, שמשתמשים ותיקים פותרים את העניין בהסבר קטן או שניים... הבעיות המורכבות יותר מופנות למערכת הפניות. במקרים הבודדים שבהם יש מישהו שרוצה להיכנס לעניין ולעזור באופן פרטי אפשר לתת את כתובת המייל. זה לא מספיק?
-
הפכתם את הנושא להאם בכלל צריך צ'אט אני בכלל לא נכנס לזה.
פשוט זו לא הפעם הראשונה שמבקשים את זה ואני יודע שהמנהלים נגד בגלל כל מיני סיבות לכ העלתי רעיון שיכול לפתור את הבעיות.
ואם אני כבר כותב אוסיף נקודה שיכולה להועיל מאד במידה ויהיה צ'אט גלוי. הרבה פעמים צריך להעביר פרטים אישיים כמו מספר טלפון מייל או קוד לשליטה מרחוק. לכן היה מומלץ שתהיה אפשרות לכתוב שורה פה ושם נסתרת שלא יראו אותה.
רק אני מבין שזה קצת מסובך ולא בטוח שווה את המאמץ -
@aiib האפשרות לצ'אט מגיע מובנה בפלטפורה, לאפשר את זה יקח לא יותר משניה.
ובכל זאת כפי שכתבת "המנהלים נגד בגלל כל מיני סיבות". -
@MacroShadow אני מבין את זה אבל אני ניסתי להביא רעיון שיפתור את סירוב המנהלים והפתרון הזה יותר קשה לביצוע