הדף "מה לא טוב לי בנטפרי"
-
באף מקום אין לינק להדף הזה
-
העברתי. אם אין מנהל פעיל זה מתכון בטוח לצרות באתר הנ"ל.
-
צריך מישהו שיתקן גם בתפריט הצד.
-
@ראובן
השם שהחלפת לא מתאים (מלבד מה שיש שם טעות כתיב) מכיון שיש כבר דף אחר בשם 'תקלות ופתרונן'.ההבדל בין 2 הדפים האלו הוא שהדף המדובר מרכז בעיות וחסרונות שאין להם פתרון, לחלק מהבעיות יש דרכים איך להסתדר, ולחלק גם זה לא, אך בכל אופן אין שם פתרונות שפותרות את הבעיה.
משא"כ הדף 'תקלות ופתרונן' מרכז תקלות שיש פתרון אשר פותרות את התקלה לגמרי, כלומר מסדרות את הענין שיעבדו ללא התקלה (ולא עם תחליף או דרך עקיפה וכדו').אי לכך החלפתי את השם ל'חסרונות ובעיות בנטפרי' כמו שנכתב מזמן בתפריט הצידי.
נ.ב. הדיון הזה היה אמור להתקיים בחדר העורכים, אך מכיון ששם לא מתקיימים דיונים ... הוא מתקיים כאן.
בנוסף, הדיון הזה היה צריך להתקיים בטרם ביצוע הפעולה ולא לאחריה, אך מאחר ואתה כבר עשית מעשה, אזי כבר ראיתי לנכון לתקן, אך אלהבא לענ"ד לא כדאי למהר עם שינויים משמעותיים (וכפי שנכתב בדף הבית של הויקי: לפני ביצוע שינויים משמעותיים אנא התייעצו). -
@ליכט יש בעיה בויקי
בדף הצד 'חסרונות ובעיות בנטפרי' מוביל אותי לדף הזה
אבל כבר הגעתי לדף הזה ע"י הקישור בצד !(מסומן) אז למה לעשות דרך ארוכה ?! -
-
@ראובן אמר בהדף "מה לא טוב לי בנטפרי":
האם לא כדאי לשנות את שמו ל"בעיות ופתרונות בנטפרי" לא שיהיה כתןב בניסוח של תלונה אני כותב זאת שם
אני גם חשבתי על זה.
מצד שני יש בזה משהו יפה ושומר שמסכימים שזה יהיה כתוב כך. הכל אמיתי. הכל ברור. (בהתאם ל: "ללא כוונת רווח")
יתכן שזה דווקא מטיף משהו ישר לכולנו.
לפעמים זה נראה בפורום הנוכחי שיש כאלה שמנסים להגן כל הזמן בכל מחיר ולפעמים קצת יותר מזה.
אני חושב שהם טועים, כי כשדברים נוטים באופן די ברור לכיוון האמיתי בנטפרי, אז כולם מרגישים את זה באוויר. אין 100 אחוז אבל יש קרוב לזה ורק בנטפרי.
אז יכול להיות רעיון להשאיר את זה וגם לא חייבים להסכים כשיש דברים שמפריעים.
יש משפט "אנשים טיפשים, אבל לא עיוורים"
אני לא בטוח שזה מתאים עכשיו ההשתפכות הזאת... אבל תחשבו על זה זה נראה לי מעניין ויפה בנטפרי. זה נותן צבע. צבע אמיתי וכמעט מבריק.
לטעמי אם יורידו חנפנויות פה ושם לאנשים שבאמת מגיע להם. אז בוודאי שלתת מחמאות אבל אם מי שמבין יוריד את ההצדקה באופן עקבי ומסיבי, לעמי האישי זה בהפוך על הפוך, יהיה הרבה יותר בוהק ואמיתי. יש אנשים שמזהים התחנפויות ובורחים מזה. לא מידיעה לגבי הפורום שזו רק הצעה למחשב אישית שלי. אבל בחיים זה וודאי מרחיק אנשים ונותן תחושה של "לא אמיתי"
דבר שלגמרי לא מגיע, לא לפורום על רובם המוחלט של המשתתפים. ובוודאי לא למנהלים והעוסקים המדהימים. (גם אם תוכיחו לי שהם עושים מזה מלא כסף, לא אשנה את דעתי, כי הם עושים ומתעסקים בצורכי ציבור באמונה גמורה. אין חולק)
חפרתי קצת בגלל ה"מה לא טוב לי בנטפרי"
אהבתי. כן יש דברים שהיו פתוחים לנו בנתיב ולא בנטפרי וזה עובר בראש. אבל למרות זאת כולם יודעים שבסוף אם נטפרי תמשיך כך. היא תהיה החברה עם הכי הרבה משתמשים ואולי הבלעדית. היא תהיה הגוגל של החרדים עוד כמה שנים!
לכן עזבו אותכם מהתיפייפות. חלק משלמות אמיתית, זה האומץ לספר שגם אנחנו לא מושלמים.
תשאירו את זה זה יפה בעיני.
מקווה ששכנעתי...
אם לא שיהיה סתם מעניין
לילה טוב :thumbsup_tone1: -
תודה למי שתיקן את הטקסט הזה
זה הרבה יותר נעים לעין
השם הזה באמת יותר משקף את המציאות.
(האמת שאני יודע מי זה רק איני יודע אם הוא רוצה להתפרסם) -
@מעמד אמר בהדף "מה לא טוב לי בנטפרי":
(האמת שאני יודע מי זה רק איני יודע אם הוא רוצה להתפרסם)
רואים כאן....
-
-
-
@האברך זה לא נראה
-
@מעמד אמר בהדף "מה לא טוב לי בנטפרי":
@האברך זה לא נראה
אתה צודק, זה נראה ש @magicode יצר את השינוי, ו @ליכט רק הוסיף עריכה.
-
-
הפרגון מגיע ל @magicode, הוא שינה את השם של הדף, ראו כאן: http://wiki.netfree.link/index.php?title=מה_עלול_להיות_חסר_לי_בנטפרי&type=revision&diff=3170&oldid=3168
אני רק עדכנתי את השם העדכני בדף הראשי.
אגב, @shraga כבר פתח דף חדש לגמרי: http://wiki.netfree.link/index.php/שירותים_לא_נתמכים
-
כל הכבוד על מהירות השינוי ועל שמיעה לרחשי הציבור!
תודה!