סינון שיושב על מחשב
-
@משרדי
לא נשמע לי שהנוסח היה
"נאמר לו שכל שרתי ה VPN של נטפרי בחו"ל קרסו" -
@shraga אני לא דן בסיפור עצמו, אולי אמרו לו משהו דומה, והנ"ל עשה מה שרצה לא מעניין אותי.
אני רוצה לדעת לעתיד האם יש ממש בטענה שבחו"ל הVPN זקוק לשיפור או לו.
תבין מתוקף עיסוקיי אני מתעסק המון בהפניית אנשים לנטפרי, ואני חייב להיות מעודכן! -
@משרדי מהנסיון שלי זה עובד תקין על רשת רגילה ולא מוגבלת, אם כי לעיתים צריך לנסות את כל התצורות האפשריות על להשגת החיבור הכי מהיר (חייגן, אניוואר וכו')
-
@Chocolate מה הכוונה הפסיקו לגבי K9?
-
@aiib מסתמא כוונתו שיוצרי K9 הפסיקו את פיתוח התוכנה כך שאם התקדמות המחשבים ניתן לעקוף את התוכנה בקלות
-
@a0533057932 שירותי הסינון K9 עדיין פועלים. זה נכון שהם הפסיקו לשדרג את זה, אבל זה עדיין מספיק חזק כך שמאוד קשה להוריד אותו או לעקוף אותו ( כמובן, באם כתובת האימייל המוגדרת היא לא שלך, כי אם היא שלך - תוכל לאפס את הסיסמא בקלות)
-
@a0533057932 מעניין, לא ידוע לי שהופסק הפיתוח. יש מקור?
-
@Glantz יודעי דבר כאן בפורום טוענים בתוקף שאפשר לעקוף בקלות אף כשהמייל מוגדר נכון
-
@Glantz אמר בסינון שיושב על מחשב:
@a0533057932 שירותי הסינון K9 עדיין פועלים. זה נכון שהם הפסיקו לשדרג את זה, אבל זה עדיין מספיק חזק כך שמאוד קשה להוריד אותו או לעקוף אותו
???
-
K9 ניתן לפריצה תוך פחות מדקה, ויש מאות מדריכים ברשת..
-
בכל זאת יש כאלו שאין להם שום תחליף ויש את זה ורק זה - אז מתקינים. חוץ מזה שיש בידינו אפשרויות לחיזוק התוכנה שאז רוב השיטות לא רלונטיות אבל שוב לא הרמטי. יש בשוק עוד תוכנות יותר רציניות מזה
-
ברור. רק צריך לדעת שזה לא מאה אחוז
-
@שואף משום מה כשעשיתי חיפוש מצאתי אולי חצי מדריך
-
לא אעלה כאן בפורום פרצות על K9, אבל לאחרונה שמעתי ממי שבדק את זה ומצא כמה פרצות שאין צורך בשום ידע טכני להגיע אליהם, וזה היה ב K9 שהוגדר על רשימה לבנה, וזאת אומרת שמלבד הבעיות שניתן לפרוץ אותו, הוא גם לא מסנן כראוי.
-
@aiib הם החלו לשתף פעולה עם חברה אחרת בתחום קצת שונה, כך שהם כבר הפסיקו לשדרג את זה, אך הם עדיין סורקים אתרים.
-
@aiib אני ניסיתי פעם, אמנם הצלחתי, אבל רק לאחר מאמצים מרובים מאוד ובסיוע סרטונים באנגלית. כך שעדיין קשה מאוד. (כמובן שתמיד יש את המומחים ששום פילטר לא יעצור אותם...)
-
@שלו' אמר בסינון שיושב על מחשב:
זה היה ב K9 שהוגדר על רשימה לבנה, וזאת אומרת שמלבד הבעיות שניתן לפרוץ אותו, הוא גם לא מסנן כראוי.
התכוונת אולי רשימה שחורה כי ברשימה לבנה הוא דווקא כן אמור לסנן כראוי.
-
@אלי-TZA אמר בסינון שיושב על מחשב:
@שלו' אמר בסינון שיושב על מחשב:
זה היה ב K9 שהוגדר על רשימה לבנה, וזאת אומרת שמלבד הבעיות שניתן לפרוץ אותו, הוא גם לא מסנן כראוי.
התכוונת אולי רשימה שחורה כי ברשימה לבנה הוא דווקא כן אמור לסנן כראוי.
התכוונתי לרשימה לבנה, ובמקרה זה היה מוגדר שהכל סגור ועדיין היו בו פרצות שונות, וכפי שכתבתי לא היה צורך בשום ידע טכני להגיע לפרצות, כל מי שמשתמש ב K9 יכול במקרה להגיע לפרצות אלו.