מתי התמונות נשלחות לבדיקה
-
שלום
רציתי לדעת האם מישהו יודע האם התמונות נשלחות רק באם אני עובר בגלגול על התמונות או שכל תמונות של הדף נשלחות אוטומטי לבדיקה -
מכיון שלפעמים נראה לי שאף תמונות שלא עברתי עליהם נבדקות ולפעמים לא
-
@CtrlAltDel
אאל"ט, ברגע שהדף טוען אותן הן נשלחות לבדיקה.
לפעמים הדף טוען את התמונות רק בגלגול, ולפעמים לא. -
זה באמת נושא שמפריע לי מזמן, זה מתחלק לשני דברים
1.למה לא לעשות אוטמטי שכל תמונות של הדף נשלחות לבדיקה
2.לפעמים תמונות שנשלחת יותר מאוחר חוזרים מוקדם (אולי זה ממתין לתור של הבודק/ת ויש שעובדים מהר ויש שעובדים לאט?) -
@Chocolate בלי להתחשב בנקודה שציינת על מהירות העבודה של הבודקים (שעליה אין לי מושג בדיוק כמוך), הנושא הזה של טעינת התמונה תלוי בבעל האתר בלבד. משיקולי חסכון, בעל האתר עלול להחליט שכל עוד לא הגעתם להמשך הדף, אין צורך לטעון את התמונות שבהמשך הדף. ולכן הן לא נשלחות לבדיקה.
וכן במקרה שהתמונות לא נטענות לפי סדר, הן לא יישלחו לבדיקה לפי סדר.
יש למשל אתרים שכל שינוי של גודל הדפדפן, מקטן יותר לגדול יותר, יגרור רענון של התמונה לאותה התמונה רק באיכות יותר גדולה. מה שאומר, שהיא תעבור בדיקה מחדש. -
@Chocolate
לגבי 1. כמו שאתה מבין שדף שעדיין לא נפתח כלל, התמונות שבו לא יישלחו לבדיקה.
באותה מידה תמונות שעדיין לא נטענו, לא יישלחו לבדיקה, טכנית.
(גם בהקלטת תעבורה לא תראה תמונות שלא נטענו עדיין, אף אם פתחת את הדף בהם הם אמורים להיטען).כך נראה לי, ואם טעיתי @administrators יתקנו אותי.
-
אתם צודקים, אבל באם היה איזשהו פיתוח שכל התמונות של הדף נשלחות אוטומטי זה היה מעלה את חווית המשתמש בהרבה
-
הם עושים את זה בכוונה כדי שלא יהיה גלישה איטית מידי.
ובמצב הנוכחי זה הכי טוב שיכול להיות. -
בקיצור אין תשובה ברורה
-
@CtrlAltDel אני דווקא יצאתי די ברור!
יש אתרים שטוענים את כל הדף ללא צורך בגלילה,
ויש כאלה שלא, וכפי ש @magicode הסביר=הם עושים את זה בכוונה כדי שלא יהיה גלישה איטית מידי.
ובמצב הנוכחי זה הכי טוב שיכול להיות. -
@משרדי אמר במתי התמונות נשלחות לבדיקה:
ויש כאלה שלא, וכפי ש @magicode הסביר=הם עושים את זה בכוונה כדי שלא יהיה גלישה איטית מידי.
ובמצב הנוכחי זה הכי טוב שיכול להיות.אבל אני יודע מתי אני צריך לגלול למטה ומתי לא, אולי מישהו יעשה תוסף?
-
@CtrlAltDel מה קרה אם תגלול?
-
אני אתן דוגמא
אני מחפש מוצר באיביי מופיע לי 500 תוצאות ב10 דפים,
באם אני צריך לגלולל אני חייב לפתוח מקודם כל ה10 דפים לגלולל בכל אחד עד הסוף ואז ליכנס שוב להראשון, באם אני לא צריך אני פשוט נכנס לדף הראשון הכל נשלח לבדיקה ואז לדף השני והכול נשלח,
וכמו"כ כל מוצר שאולי מעניין אותי אני פותח בטאב חדש ואני חייב לרחף על כל תמונה עד שרואים אותו בגדול , באם הכול היה נשלח אוטומטי ברגע שאני פותח המוצר בטאב חדש הכול נשלח לבדיקה,
בקיצור חוסך המון זמן -
@CtrlAltDel
באם הכל היה נשלח אוטומטי היית מגיע למגבלת שליחת תמונות מאוד מהר. ואז היית מתלונן תלונה הפוכה. למה זה צריך להישלח שאני לא צריך. -
@magicode אמר במתי התמונות נשלחות לבדיקה:
@CtrlAltDel
באם הכל היה נשלח אוטומטי היית מגיע למגבלת שליחת תמונות מאוד מהר. ואז היית מתלונן תלונה הפוכה. למה זה צריך להישלח שאני לא צריך.אני לא יודע אני רק יודע שמאוד מעצבן לפתוח 10 טאבים של מוצרים ולרחף על כל תמונה קטן שיש עד שרואים אותו בגדול ואח"ז לעשות אותו דבר בטאב הנפרד על כל הצבעים וכו' ואח"ז לקפוץ בחזרה להטאב הראשון ולרענן 3 פעמים עד שהכול חוזר וכו' וכו'
-
@CtrlAltDel אמר במתי התמונות נשלחות לבדיקה:
הראשון ולרענן 3 פעמים עד שהכול חוזר וכו' וכו'
אם הכרטסת שלך לא מושבתת אין צורך לרענן
-
@CtrlAltDel אמר במתי התמונות נשלחות לבדיקה:
@משרדי אמר במתי התמונות נשלחות לבדיקה:
ובמצב הנוכחי זה הכי טוב שיכול להיות.אבל אני יודע מתי אני צריך לגלול למטה ומתי לא, אולי מישהו יעשה תוסף?
תודה רבה @zvizvi