להוסיף להצבעות
-
@אורי
אוקי אז תציע ספציפית.
הרעיון צריך להיות ברור. לא משהו מופשט.
אחרת היינו מסתפקים ברעיון כללי "שיפור נטפרי" וזהו. -
@magicode
מה שהצעתי:@beri.zip אמר בלהוסיף להצבעות:
אולי שיהיה אתר שמפרט איזה אתרים נכללים בכל תוית
זה יועיל שמי שיש לו זמן יוכל להוסיף תיוגים שלא כמו המצב היום שהדרך היחידה לדעת על תיוג חסר או להוסיף תיוג זה רק למי שפתוח בהגדרות אישיות רק תגיות מסוימות
-
@magicode
שתי דוגמאותא) לסדר התגיות לכללי ופרטי.
דהיינו רוב אנשים הרוצים שאתרי ממשלה יהיה פתוחים גם רוצים רשיות מקומיות כמו כן ראיית חשבון ועורך דין וכו'. אין הבדל כ~כ ביניהם.
כרגע עם כזה הרבה תגיות זה מאוד מבלבל.הייתי מציע שיש שם כללי לכל התגיות הדומים - דהיינו דאנשים שרוצים אחד מן הסתר ירצה גם השני. אבל יהיה אפשרות גם לחלק לאלו שרוצים.
זה יכול להיות בצורה של עץ.ב) שיהיה אפשרות לסדר עדיפיות בתגיות; כגון שיש באתרים. יש כאלו שלא רוצים בזבוז זמן אבל אם זה ענין השייך לדבר אחד כגון תמונות או מודעין השייך לעבודה שזה יהיה פתוח וכן הלאה.
-
@אורי
אתה אומר לי בא אני יביא לך דוגמאות לך תעבוד. אין בעיה.
אבל אם אתה רוצה שזה יהיה מוקדם לפי ההצבעה תשקיע ותכתוב רעיון לפי הכללים שיש פה בפרום.
עד היום היו משכנעים אותי על כל מיני דברים שהם חשובים מאוד מאוד מאוד.
היום הדרך לשכנע אותי זה לפי מספר ההצבעות.
גם אם הרעיון שלך מצוין לאין שיעור. אם זה מעניין רק 2 אנשים בנטפרי זה לא הוגן שאני ישקיע בו. -
@magicode אמר בלהוסיף להצבעות:
אבל אם אתה רוצה שזה יהיה מוקדם לפי ההצבעה תשקיע ותכתוב רעיון לפי הכללים שיש פה בפרום.
לא הבנתי איזה כללים חסר כאן?
-
-
@beri.zip אמר בלהוסיף להצבעות:
@magicode
מה שהצעתי:@beri.zip אמר בלהוסיף להצבעות:
אולי שיהיה אתר שמפרט איזה אתרים נכללים בכל תוית
זה יועיל שמי שיש לו זמן יוכל להוסיף תיוגים שלא כמו המצב היום שהדרך היחידה לדעת על תיוג חסר או להוסיף תיוג זה רק למי שפתוח בהגדרות אישיות רק תגיות מסוימות
אתה מערבב רעיונות אבל זה כבר קיים בהצבעה.
http://netfree.link/user#/tools/feature-request?r=22 -
בנוגע לתגיות, אולי אפשר להציע פיתוח של תיוג אוטומטי, לפני תוכן האתר,
אין לי כח לגגל כעת אך אני מניח (אולי אני טועה בהנחה זו) שלאתרים באנגלית יש בשוק פתרונות די מוצלחים לסיווג בקטגוריה, הבעיה היא לכאורה בעיקר באתרים בעברית, ועל זה לכאורה אפשר לעבוד על בסיס האנגלית באמצעות תרגום מילות המפתח -
@shraga
לחברת fortinet יש לדוגמא מוצר שנקרא fortiguard שהוא משמש כחלק מFW שם אפשר לחסום או לפתוח לפי קטגוריות ותגיות ,
זה עובד ממש יחסית יפה כולל באתרים בעברית,
אני נמיח שאין אפשרות להתממשק לאינדקס שלהם , אבל אני מתכוון שזה אפשרי שזה קיים גם בעברית ברמה כזו או אחרת -
@magicode לדעתי, הכי יעיל, זה לפתח מערכת דירוג חברתי.
שכ"א יוכל לתייג את האתר ולשנות תיוגים וכדו', כולל רמות = עץ.
כמובן שלא יעודכן רק לאחר אישור מנהל.
בשילוב מידע שיוצג למשתמשים, כמו:
אתר זה תויג ע"י 20 משתמשים כ'טכנולוגיה' וכו'.
-
@shraga אמר בלהוסיף להצבעות:
בנוגע לתגיות, אולי אפשר להציע פיתוח של תיוג אוטומטי, לפני תוכן האתר,
אין לי כח לגגל כעת אך אני מניח (אולי אני טועה בהנחה זו) שלאתרים באנגלית יש בשוק פתרונות די מוצלחים לסיווג בקטגוריה, הבעיה היא לכאורה בעיקר באתרים בעברית, ועל זה לכאורה אפשר לעבוד על בסיס האנגלית באמצעות תרגום מילות המפתחנראה לי ש K9 עובד בצורה כזאת, לא נראה לי שמישהוא עבר באופן ידני ותייג את כל מליוני האתרים.
-
-
@אורי אמר בלהוסיף להצבעות:
@סופר
אגב אני חושב שזה כן עבד בגדול באופן ידני. יש להם אתרים ללא תיוג.אולי כתגבורת, אבל קשה להאמין שעברו על מליוני אתרים.
-
@957 אמר בלהוסיף להצבעות:
@shraga
לחברת fortinet יש לדוגמא מוצר שנקרא fortiguard שהוא משמש כחלק מFW שם אפשר לחסום או לפתוח לפי קטגוריות ותגיות ,
זה עובד ממש יחסית יפה כולל באתרים בעברית,
אני נמיח שאין אפשרות להתממשק לאינדקס שלהם , אבל אני מתכוון שזה אפשרי שזה קיים גם בעברית ברמה כזו או אחרתיש להם API אבל צריך להיות להחזיק רישיון תוכנה של הראוטר נדמה לי.
בזמנו חרשתי את באפשרויות בתחום והם היו חלשות ממש. -
-
@ליכט
שים לב שהאשכול פה מכיל 2 דברים
1 תיוג אתרים שיתופי ע"י משתמשים / מורשים.
2 תיוג אתרים שעדיין לא תויגו ע"פ שירותים חיצוניים.ההצעה שהועלתה להצבעה נסובה רק אודות מס 1
-
@ליכט הוסיפו הצעה 30 ו-31, אני לא מוצא 29...
אני צודק? -
@מ.-פינחסי
למה אתה מתייג אותי ?
תתייג את @magicode -
אני מסתכל על הרשימה שם וזה נראה מוזר מאוד שיש באותו רשימה דברים שדורשים פיתוח של חודשים ביחד עם דברים שאפשר לגמור בחצי יום...
-
@ליכט סליחה..