למה להצביע ובמה לבחור? נקודות למחשבה וקמפיין הסברה ושכנוע
-
@magicode על מה/למי הגבת?
-
@יהושע-ב. אמר בלמה להצביע ובמה לבחור? נקודות למחשבה וקמפיין הסברה ושכנוע:
אבל אם פותחים תוספים לכל אחד שמבקש, ויש משתמשים רבים של נטפרי וכל אחד פותח אחד, אז כבר יש הרבה פתוחים שימושיים.
זה בדיוק הכונה של ההצעה.
-
@פה-קבור-הכלב אמר בלמה להצביע ובמה לבחור? נקודות למחשבה וקמפיין הסברה ושכנוע:
@shraga אמר בלמה להצביע ובמה לבחור? נקודות למחשבה וקמפיין הסברה ושכנוע:
חנות התוספים של דפדפן כרום. אפשרות פתיחת תוספים לאחר בדיקה.
לצערי ולאי הבנתי, משום מה זה המוביל כעת, ואין לי מושג למה, אולי הציבור לא מודע לתחליפים שיש כיום. ואציין אותם: 1. האתר של @zvizvi . 2. שליחת פניה דרך מערכת הפניות וקבלת התוסף כקובץ crx. בנוסף, קחו בחשבון שגם במידה והחנות תיפתח, תידרש ככל הנראה לי בדיקה פרטנית לכל תוסף כך שאין כאן חסכון בזמן או בנקודות באופק הקרוב.
ובנוסף, האם כל יום אתם מתקינים תוספים, לא חשוב ותועלתי יותר זמן מדויק יותר עד לחזרת התמונות מבדיקה למשל????? אתמההההצבעה המוזרה לטעמי על התוספים לכרום שבינתיים מובילה אם כי כבר לא בפער ניכר מהשאר,
זה יהיה נחמד, אבל יש דברים הרבה יותר נחוצים ומשמעותיים שגם יועילו בפועל יותר ביום יום, ונדמה לי שאין מי שיש לו דעה שונה בעניין(זה נראה יותר הצבעת עדר)
אני לא תמה!
הסיבה להצבעות המוזרות.
עקבתי אחרי הסעיף הזה, היה נראה שזה עולה בכפולות 3.בדקנו את זה. וזה קשקוש מוחלט. יחס המשתמשים שאין להם שיוך בכל ההצעות הוא אותו דבר פחות או יותר. אין הצבעה שיש הרבה משתמשים שאין להם שיוך.
-
@נטפריס אמר בלמה להצביע ובמה לבחור? נקודות למחשבה וקמפיין הסברה ושכנוע:
אבל אם פותחים תוספים לכל אחד שמבקש, ויש משתמשים רבים של נטפרי וכל אחד פותח אחד, אז כבר יש הרבה פתוחים שימושיים.
זה בדיוק הכונה של ההצעה.
כעת עידכנתי את הציטוט לפני מה שכתבתי. עכשיו מובן על מה דבריי נסובים.
-
כעת עידכנתי את הציטוט לפני מה שכתבתי. עכשיו מובן על מה דבריי נסובים.
הבנתי.
אך עדיין שרגא צודק בפלא הזה, שלאנשים חסר ממליוני התוספים של החנות. רוב מוחלט של התוספים הם לגמרי בלתי שימושיים לרוב המוחלט של האנשים. ועל כל פנים, מי שעבורו מה שיש לנטפרי להשתפר זה בשביל למצוא תוסף שהוא לא יודע בכלל על קיומו (שאם הוא כן אז הוא יכול לבקשו מהקיימים הפרטיים), עושה רושם שנטפרי חפה מכל בעיה או חיסרון בעולם. -
@נטפריס
הנה סיבה נוספת למה צריך את הפיתוח של התוספים.
http://forum.netfree.link/post/54259 -
@ליכט אמר בלמה להצביע ובמה לבחור? נקודות למחשבה וקמפיין הסברה ושכנוע:
@נטפריס
הנה סיבה נוספת למה צריך את הפיתוח של התוספים.
http://forum.netfree.link/post/54259גם לי היה חסר המון זמן את התוסף PostMan שמחייב חיבור לחנות. עדיין לא הופך את זה לבעיה מספר אחד או עשר של שיש לי בסינון...
-
@shraga @magicode כשבאים לפתח משהו בהתאם לכמות ההצבעות, יש לקית בחשבון את העובדה הפשוטה שההבעה על תוכנת/אפלקציה WIFREE לאנדרואיד - בטוח שהיא אמורה לקבל הרבה יותר הצבעות, אלא שאלה שצריכים אותה עדיין לא נמצאים בנטפרי, ומסתמא גם אין להם חשבון..
השאלה היחידה אם לנטפרי חשוב יותר נוחות הלקוחות הקימיים או להציל עוד יהודים -
@מ.-פינחסי אמר בלמה להצביע ובמה לבחור? נקודות למחשבה וקמפיין הסברה ושכנוע:
@shraga @magicode כשבאים לפתח משהו בהתאם לכמות ההצבעות, יש לקית בחשבון את העובדה הפשוטה שההבעה על תוכנת/אפלקציה WIFREE לאנדרואיד - בטוח שהיא אמורה לקבל הרבה יותר הצבעות, אלא שאלה שצריכים אותה עדיין לא נמצאים בנטפרי, ומסתמא גם אין להם חשבון..
השאלה היחידה אם לנטפרי חשוב יותר נוחות הלקוחות הקימיים או להציל עוד יהודיםברור שמי שכבר נמצא בנטפרי ניצל כבר
בטח עדיף להוסיף מה שיותר יהודים לקרש ההצלה 'נטפרי' -
@מ.-פינחסי אמר בלמה להצביע ובמה לבחור? נקודות למחשבה וקמפיין הסברה ושכנוע:
השאלה היחידה אם לנטפרי חשוב יותר נוחות הלקוחות הקימיים או להציל עוד יהודים
אני יודע בבירור מוחלט (הייתי שם) שאם @magicode היה משתכנע בביטחון גמור שזה רק יציל את מי שצריך ולא יכניס את הסמארטפון לתוך הציבור החרדי, אז היה ממזמן וויפרי לאנדרואיד.
אין לכם מושג איזה התלבטות וכמה יראת שמים יש לו בשביל להחליט / לא להחליט כזו החלטה. (וגם לקבל היתר מרב לעשות את זה - זה לא פשוט כי צריך שהרב ידע מה נמצא על כף המאזניים)
אני אישית ראיתי את ההתלבטות שלו. ממש לא עניין של נוחות / זמן / כסף -
@clickone
אם כך אז אפשר לפתח את זה, ואז לא למכור את הסמרטפונים אצל כל חנות מזדמן, רק מי שיש לו כבר באישור קהילה, או אישור מרב מוכר כמו שיש היום וועדת חריגים (או לחילופין אצל דלתא) יותקן ויואשר לו הנטפרי בסמרטפון -
@חים
זה היה חלק מהדיון שם.תוספת שלי לאמור: אם הייתה אפשרות לסמארטפון בצורת משולש אז זה היה ממש טוב.
כי יש עוד בעייה של הניראות בציבור -
@clickone
אולי נעשה סמרטפון עם אנטנת קליטה כמו בטלפונים הויתיקים... ככה זה יוריד את בעיית ה'מחזי' כסמרפון... -
@magicode אמר בלמה להצביע ובמה לבחור? נקודות למחשבה וקמפיין הסברה ושכנוע:
@shraga אמר בלמה להצביע ובמה לבחור? נקודות למחשבה וקמפיין הסברה ושכנוע:
עידכון בפאנל זמן בדיקת תמונות משוער לפי חיבור נוכחי
אני חושב שזה פחות שווה ערך לתמונות בנקסט. זה לא נחשב דבר שאין לו תחליף. בתאכלס זה גם לא עוזר. כלומר רק נותן ידע. בנקסט זה חוסך המון המון לחיצות עכבר.
ויש כאלו שפשוט לא קונים שם בגלל זה.
בקיצור תמיד יהיה חילוקי דעות. כל אחד הדחוף והחשוב שלו שונה הצורך שלו שונה. ובדיוק לכן יש הצבעות.כמו ש @shraga כתב, אפשר להשתגע מרענון תמונות כל 1.5 שניות.
אם כל חצי שניה, היה יורד המונה "4.. 3..2...1...פחות משניה"....
זה היה מוסיף המון לחוית המשתמש בנטפרי.ודרך אגב: אם הוא היה לפחות מתעדכן אוטומטי כל X שניות, ולא ברענון הדף, כבר עשינו משהו.
-
@magicode אמר בלמה להצביע ובמה לבחור? נקודות למחשבה וקמפיין הסברה ושכנוע:
בדקנו את זה. וזה קשקוש מוחלט. יחס המשתמשים שאין להם שיוך בכל ההצעות הוא אותו דבר פחות או יותר. אין הצבעה שיש הרבה משתמשים שאין להם שיוך.
@משה-זוכמיר אמר בגוגל photos:
הייתי נותן את כל ההצבעות שלי על זה (יש לי הרבה יותר מ3 הצבעות)
@magicode פה קבור הכלב!
הכל לכאורה ומעיני המתבונן מן הצד...
-
אני בטוח שאף אחד כאן לא היה לו שום צד קטן של הערה על נטפרי, שעדיין לא פתחו אפליקציה לאנדרואיד. מי שקצת נמצא בתחום יודע שמה שנטפרי מחפשים כאן לעשות הוא כמעט מעל דרך הטבע, ויש הרבה מה להאריך בנושא.
ובעצם אנשים אחרים היו יכולים כבר להתייאש מתחילה, ולמשוך את ידיהם לגמרי, או לחילופין לתכנת אפליקציה שאינה חוסמת מספיק <וזה לא בהכרח יותר טוב ממי שמושך את ידיו>, אבל נטפרי שכבר עשו הרבה מסירות נפש בעבר שלהם בדברים שאף אחד לא האמין שיצליחו, והצליחו בזכות התפילות ובזכות בטחונם בהקב"ה, אין ספק שגם בזה ימשיכו ויצליחו. -
@פה-קבור-הכלב @magicode כתב לך מפורש שהוא בדק, וסך המצביעים שלא משוייך להם חיבור שגולש הוא אפסי (וזה עדיין יכול להיות הצבעות כשרות לגמרי, למשל לי יש שלושה חיבורים וכולם טכנית על המשתמש שלי, בגלל זה לאשתי אין זכות הצבעה?).
-
@נטפריס יש גם חשבונות עם זכות הצבעה בודדת, עם שיוך למאות! מחשבים
-
אני רואה שמלא אנשים הצביעו לתמונות חילופיות בנקס, למרות שאני מאמין שרבים מאוד מתוכם הם כמוני שפשוט הצביעו לזה כי אין לי משהו שיותר חשוב לי מזה ברשימה של ה3, אבל לא שאני רוצה שזה יגיע לפני דברים אחרים.
-
@3-פינות אז אל תצביע!!!