בקשת עזרה: SMS חד פעמי על המספר הכשר, למישהו יש פתרון?
-
@אברהם-יצחק
לא קיים ולא יעבוד גם לא בסלקום -
@957
מנין לך הבטחון הזה?
אני בעצמי דיברתי עם החברה אם אפשר להעביר לי את כל ה"סמס'ים" למנוי אחר (קבוע) ואמרו לי שיש כזה דבר!!! -
@אברהם-יצחק
בורות של נציג או אי הבנה ,
תנסה ותראה, אדרבה,
אם תבין טכנית איך בנויה המערכת של הSMS תבין שזה לא הגיוני,
בנוסף במספרים הכשרים יש מגבלה נוספת שלא תתן לך לקבל למספר
כלומר אם מנוי אחר שהוא לא עם מספר כשר מנסה לשלוח SMS למספר כשר הוא יקבל הודעה מהחברה שלו עוד לפני שהSMS יוצא ליעד שלא ניתן לשלוח SMS למספר כשר, לא רק שההודעה לא תגיע אלא היא אפילו לא תצא, -
@957 אמר בבקשת עזרה: SMS חד פעמי על המספר הכשר, למישהו יש פתרון?:
בנוסף במספרים הכשרים יש מגבלה נוספת שלא תתן לך לקבל למספר
כלומר אם מנוי אחר שהוא לא עם מספר כשר מנסה לשלוח SMS למספר כשר הוא יקבל הודעה מהחברה שלו עוד לפני שהSMS יוצא ליעד שלא ניתן לשלוח SMS למספר כשר, לא רק שההודעה לא תגיע אלא היא אפילו לא תצא,לא נראה לי שזה נכון
הרבה פעמים אני מתקשר לחברה ואומרים לי "אני שולחת לך sms" ואחרי זה שואלים אותי אם קיבלתי
אם הייתה מתקבל אצלם הודעה שאי אפשר החברה הייתה פונה אלי שאי אפשר לשלוח SMS אליך ! -
@מעמד
הם שולחים את זה ממערכות
אין להם אפשרות לקבל סמס חוזר הם לא רואים את התגובה
"לא נראה לי" זה לא מספיק , -
@957 אמר בבקשת עזרה: SMS חד פעמי על המספר הכשר, למישהו יש פתרון?:
"לא נראה לי" זה לא מספיק ,
אני רק כתבתי ממה שקורה בשטח, לא מידיעה איך המערכת עובדת
-
@מעמד אמר בבקשת עזרה: SMS חד פעמי על המספר הכשר, למישהו יש פתרון?:
הרבה פעמים אני מתקשר לחברה ואומרים לי "אני שולחת לך sms" ואחרי זה שואלים אותי אם קיבלתי
אם הייתה מתקבל אצלם הודעה שאי אפשר החברה הייתה פונה אלי שאי אפשר לשלוח SMS אליך !זה חור של המתכנת שכתב להם את התוכנה.
שלא מפענח את מה שחוזר (זה אפילו לא סמס שחוזר במערכות כאלו. זה JSON שמחזיר שגיאה לבקשת השליחה) - ומודיע לה שא"א לשלוח לכשר.כיום גם ברוב השירותים הבינלאומיים של שליחת סמס דוחים מספרים כשרים עוד לפני השליחה.
זה נמצא ברשימות השחורות שלהם. שזה מספר חסום לסמסים.@957 צודק לחלוטין. וצודק פעמיים.
- שגם אם הייתה אפשרות טכנית של הפנייה, זה בחיים לא היה עובד על מספר כשר.
- שאין דבר כזה הפניית סמסים בחברות הסלולר. (אולי ואולי למעט שירותים מתחכמים. לדוגמא אצלי במייסנד אפשר לקבל גם שיחות לנייד וגם סמסים למייל. אבל זה עובד הפוך..... המרכזייה מפנה את השיחה לנייד ואז יש תשלום על הפניית שיחות. והמרכזייה מהצד השני שולחת את הסמס למייל.
בכל מקרה א"א לממש את זה עם סים סטנדרטי)
-
מי שיש לו פלאפון שיש בו אופציות לקבל סמס כמו סמסונג אברכים ישן שלא נטרלו את האופציה הזו, או פלאפון תומך כשר, אם הקו סלולר שלו בגולן טלקום הוא יכול לקבל הודעות סמס (לא לשלוח) למכשיר, אני כותב זאת מידיעה (עד לפני חודש, אולי ביטלו את זה אין לי מושג).
-
@מוגן
מדובר בהודעות מספקים מספקים בודדים בחו"ל שלא יודעים על כך שמספר היעד לא מקבל SMS
בשליחה רגילה בארץ זה יכשל, -
@957 אני שלחתי מחברת הוט מובייל/פלאפון לגולן שניהם בארץ ועבד!.
-
@מוגן אמר בבקשת עזרה: SMS חד פעמי על המספר הכשר, למישהו יש פתרון?:
@957 אני שלחתי מחברת הוט מובייל/פלאפון לגולן שניהם בארץ ועבד!.
נראה לי שלא לכולם בגולן, ראיתי כבר כמה מקרים כאלו, אבל זה לא בד"כ.
-
לפעמים זה קורה לי שאני מנסה להתחבר להגימייל שלי באמצעות מחשב אחר וגוגל רוצה לאימות המספר על ידי סמס למספר שלי יש לי סים של גולן
יש למישהו אחר כל הזה פתרון ??? -
פשוט, להעביר את הסים לפלאפון סמסונג אברכים.
-
@INFOROOM מתי זה קרה לך לאחרונה?
אאל"ט לאחרונה גוגל הוסיפו אפשרות לשיחה קולית. -
@גדול-קטן עד כמה שזכור לי האופציה שגוגל הוסיפו היא לא לכל אימות, ולמשל מי ששכח את הסיסמא שלו וצריך לשחזר את הסיסמא ע"י אימות לא ניתן לבצע זאת ע"י אימות קולי אלא אך ורק ע"י קבלת סמס.
-
@מוגן ראה כאן.
-
@גדול-קטן צודק, קבלת קוד לשחזור החשבון כן שייך דרך הודעה קולית, אך האם ניתן להוסיף מספר טלפון לחשבון ג"כ דרך אימות קולי ולא סמס?
-
@מוגן כעת אני לאמצליח אבל בעבר הצלחתי,
כי הטלפון שלי רשום לשיחזור חשבון למרות שהוא לא תומך ב SMS.
אני לא יודע אם זה קשור לזמן שבו מנסים או לחשבון. -
@גדול-קטן פעם לא היה צריך בכלל אימות כדי להוסיף מספר לאימות חשבון
-
@גדול-קטן אמר בבקשת עזרה: SMS חד פעמי על המספר הכשר, למישהו יש פתרון?:
@מוגן כעת אני לאמצליח אבל בעבר הצלחתי,
כי הטלפון שלי רשום לשיחזור חשבון למרות שהוא לא תומך ב SMS.
אני לא יודע אם זה קשור לזמן שבו מנסים או לחשבון.כשפותחים חשבון מכניסים מספר וזהו.