חדש בנטפרי? הפניה מויקיפדיה למכלול
-
@מ.-פינחסי אמר בחדש בנטפרי? הפניה מויקיפדיה למכלול:
א. שכבר דיברנו. להגיד כן נכון לא נכון מאה פעמים לא עוזר.
ב. הנחת היסוד שלנו זה לתת צאנס למכלול. עמדתו היא שעדיף שיהיה דף חסימה ולא חלילה הפניה למכלול.
אם באמת אכפת ליקוי במכלול, זה סיבה לחבור אליו לא לברוח. אם עורכים עריכה נכונה, לפי הכללים ובדרך ארץ והעריכה לא מתקבלת ומותירים משהו אנטי יהודי, זה העילה היחידה לפסול את המכלול. -
מעניין שאצלי אין את ההפניה מויקיפדיה למכלול. גם ערכים שבדקתי והם נמצאים במכלול, אין הפניה מויקפדיה לשם.
יכול להיות שזה בגלל שויקיפדיה חסומה אצלי לפי תגית שהוגדרה בחשבוני, ולכן ההפניה לא עובדת? -
@מענדל אמר בחדש בנטפרי? הפניה מויקיפדיה למכלול:
אם חסום בהגדרות 'דעות חיצוניות' או 'תרבות חיצונית' זה נשאר חסום ולא מפנה אותך.
אולי זה יהיה ההפתעה הבאה. -
התמונה בראשי העמודים גם לא עובדים במכלול?
-
@נטפריס לא בטוח שמומלץ לכולם לערוך שם. באמת כבר מישהו העיר את זה בעבר. מה שנכון הוא שמי שיש לו טענות על ליקוי בסינון המקום לפניות הוא שם. ומי שלא מאמין וחושב שזה חסימה שיבקש מנטפרי לחסום את זה בשבילו.
אגב, לא הבנתי מה מצאו עוולה בערך קוקוס ואפילו בויקיפדיה עם נטפרי אין על זה איקסים.
כנראה יצא הקצף על המשפט הזה: "על עץ קוקוס מצויים הן פרחים זכריים והן פרחים נקביים. לחלק ממיני דקל הקוקוס כושר הפריה עצמית."
זה נובע מחוסר ידע. הרי מדובר כאן על צמח ומה שייך בו זכר ונקבה אלא הכוונה שיש פרחים שמהם יוצא הפרי והם נקראים "נקבה" בהשאלה ויש פרחים שמהם מגיעה האבקה והם נקראים "זכר" המילה "הפריה" מתייחסת לחיבור האבקה של פרח אחד עם עמוד העלי של פרח אחר. והפריה עצמית היא שהעץ גורם להאבקה של עצמו באותו פרח בלי מתווך מבחוץ. -
@ראובן היה כתוב שם "מעידים על קיומו של העץ כבר לפני יותר מ-15 מיליון שנה."
-
חוץ מזה שהיה בערך קישור ל"מאובן" שם זה היה עוד הרבה יותר גרוע, אבל גם הערך מאובן נערך כנראה.
-
@shraga אמר בחדש בנטפרי? הפניה מויקיפדיה למכלול:
@ראובן היה כתוב שם "מעידים על קיומו של העץ כבר לפני יותר מ-15 מיליון שנה."
נכון זה היה כתוב שם, ומחקתי את המשפט.
כי המייבא שהביא את הערך לא שם לב לשורה הזו בטעות.
מכלול נבנה ע"י אנשים ולא ע"י מכונה
ולאנשים יש לפעמים שגיאות
ואדבה, כמה שיותר אנשים ירשמו למכלול יהיה פחות כאלו שגיאות! -
@מוח ממליץ לך למחוק עוד מאות ערכים עם שטונות מסוג זה
-
פוסט זה נמחק! -
מחקתי את ההודעה הקודמת כי היו שם דברים שלא ראויים להתפרסם לדעתי. כבר נסחפתי מרוב ההתנצחות. אני חושב שאחזור למה שכבר כתבתי כאן.
-
@מענטש-אמיתי אמר בחדש בנטפרי? הפניה מויקיפדיה למכלול:
זו באמת טעות,
כי כך מהר מאוד הכח משחית,
ונשארים קבוצה קטנה של "כל יודעים",
שרק הם יודעים מה טוב.למי שעדיין לא קרא את הפוסט של דניאל בלס
(שמופנים אליו מכל דף בנט-פרי).אני לא כל כך מסכים איתו וכתבתי על זה שם. העברתי אחר כך ל"כיכר העיר" שלהם ולשם אני לא יכול לתת קישור.
וגם על המאמר של רועי צזנה אני חושב שזה טעות כעת יש על זה ערך בויקיפדיה העברית וגם ה"קליקה" אינה כל כך אכזרית כבעבר (אולי בעקבות מאמרים מסוג זה). -
@magicode
אני חושב שגם במכלול אמור להופיע ה"באנר" שמתריע על תוכן מסולף, או תוכן שמבוסס על מקורות בלתי אמינים, אני מניח שניתן למצוא את הניסוח הנכון שייתן הסבר בת שני מילים, שהיות והתוכן מבוסס על וויקיפדיה, לא ניתן להגיע לבדיקת כל המקורות וכו' ולכן...
אני כותב את זה לאחר שיצא לי לקרוא ערך מסויים שהייתי צריך ומצאתי נתונים שהיו נראים לי תמוהים מאד, ולאחר עיון במקורות, ראיתי ציטוטים מעיתונות ציונית אנתי דתית וכו', זה כמו שתכתוב ש"יהודים נוהגים לצרוך דם של נוצרים עבור מצות בפסח", וכמקור לכך תביא גזיר עיתון נוצרי מתקופת משפט ביילוס.... פחות או יותר ברמה הזו, אני מבין שאין מצב שיישבו אנשים ויעברו על כל המקורות של כל מה שכתוב במכלול, אבל א"כ לכה"פ עדיין צריך להשאיר את ההתראה, בפרט לאחר שבוויקי היה באנר וכאן זה הוסר, זה מהווה כעין הכשר... -
@magicode הרובוט עושה הנחות למכלול? בדקתי מילים שאמורות להחסם בכל אתר אחר ע"י הרובוט ובמכלול לא נחסמו.
עריכה: עכשיו ראיתי שיש שם מילים ממש גרועות. אני חושב שכדאי להחזיר את סינון הרובוט על המכלול עד שיגמרו לצנזר הכל. -
@חמד-ילד
תשלח למייל שמופיע בפרופיל שלי לינקים לדפים שיש שם בעיות. -
למה בערך הזה יש פחות דפים בהמכלול מבויקיפדיה, האם מייבאים מויקיפדיה רק באופן חלקי, א"כ מדוע ??? ??? אנחנו צריכים את כל המידע לא רק את חלקו !!! !!!
http://www.hamichlol.org.il/קטגוריה:יחידות_מידה:_לחץ -
@כן-כבודו הייבוא לוקח זמן, עדיין לא יובאו כל הערכים מויקיפדיה
-
פוסט זה נמחק! -
@כן-כבודו כל הערכים מופיעים, אבל באמת הקטגוריות לא מתעדכנות (לא רק שם)
-
@shraga גם כאשר מיבאים ערך אפילו עם התוסף הוא אינו נכנס לקטגוריה המתאימה