המכלול, סתימת פיות
-
@by6199 הדברים הברורים שלך מדברים בעד עצמם. מילא ויקיפדיה כפי שהיא עד היום, אבל הפניה? ד' ישמור, זה מכשיר את השרץ. הפניה = המלצה. טענה ממש מעניינת.
אתה מדבר כאחד שמכיר את המכלול לפני ולפנים וכל מה שנטפרי ישבו ונשאו ונתנו חודשים עימם, ודחו אף הסכמות שניתנו עד שהכל בוצע לשביעות רצון לא נחשבת בעיניך כלל שיקול דעת, ו"ידוע זה רימון+-". מה אומר לך, אולי תחת רושם של שפע הניקים האחרונים, אני מפקפק בכנות דבריך.
אבל גם אם אני טועה, אם יש לך טענות קונקרטיות על תכנים לא כשרים במכלול תוכל להתלונן ולעזור לפתור את הבעיות מול מרכז הפניות.נ.ב. נטפרי יותר ממליצה, לכל מי שאכפת לו, ויש לו דרך ארץ מחד, וידיעות וכתיבה טובה מאידך, ליטול חלק במהפכה הכשרה ולהצטרף לתרומות עריכה וכתיבה במכלול.
-
איני יודע למה אתם רומזים, רק אתמול נודע לי לראשונה על קיומו של הפורום הזה (אם יש כאן מנהלים אולי הם יכולים לאמת את זה ע"י כתובת הIP של המחשב), לתומי סברתי שמטרתו להביע דעות של המשתמשים על המערכת, יתכן שטעיתי כמו שכתב אחד שלו היה באפשרותו היה חוסם אותי, על מה איני מבין, אולי איני מבין מה זה דרך ארץ?.
לגופו של עניין אם אתר ויקיפדיה לא טוב חִסמו אותו לגמרי. שמי שיגלוש יקבל הודעה שהמקום לא נקי וכו' אבל אתם לא עושים את זה, וכמו שהבנתי ממה שכתב לי אחד מכם שהרבנים הבינו שזו גזירה שאין הציבור יכול לעמוד בה, אם כן פתחו אותה תחת סינון ואל תפנו אותי בעל כורחי לאתר שלא ביקשתי להכנס אליו.
למען הגילוי הנאות אני עוסק בעריכת מאמרים רפואיים (אקדמאים) וחסימה כזו תיאלץ אותי לצערי לעבור לספקית סינון אחרת דבר שאיני מעוניין לעשות מכיון שאני מעוניין בחסימה הטובה של נטפרי. -
@אמיתי14789 המלצה!
יש לך צורך מיוחד בויקפדיה דייקא? שלח פניה למערכת הפניות תסביר את הצרכים ותקבל את היחס המתאים. -
@נטפריס אמר בהמכלול, סתימת פיות:
בכל שלב, אם תוכיח שויקיפדיה עוזרת לך מעבר למכלול, או שהמכלול לקוי בצורה משמעותית, התכנית תרד מעל הפרק (ואם זה יותר פרסונלי ייתכן שיפתחו לך חריגה).
-
@נטפריס אמר בהמכלול, סתימת פיות:
@by6199 הדברים הברורים שלך מדברים בעד עצמם. מילא ויקיפדיה כפי שהיא עד היום, אבל הפניה? ד' ישמור, זה מכשיר את השרץ. הפניה = המלצה. טענה ממש מעניינת.
אתה מדבר כאחד שמכיר את המכלול לפני ולפנים וכל מה שנטפרי ישבו ונשאו ונתנו חודשים עימם, ודחו אף הסכמות שניתנו עד שהכל בוצע לשביעות רצון לא נחשבת בעיניך כלל שיקול דעת, ו"ידוע זה רימון+-". מה אומר לך, אולי תחת רושם של שפע הניקים האחרונים, אני מפקפק בכנות דבריך.
אבל גם אם אני טועה, אם יש לך טענות קונקרטיות על תכנים לא כשרים במכלול תוכל להתלונן ולעזור לפתור את הבעיות מול מרכז הפניות.נ.ב. נטפרי יותר ממליצה, לכל מי שאכפת לו, ויש לו דרך ארץ מחד, וידיעות וכתיבה טובה מאידך, ליטול חלק במהפכה הכשרה ולהצטרף לתרומות עריכה וכתיבה במכלול.
אני מבין שהדיון הפך במקום להיות ענייני הוא הפך על "עובדות" מי ש"יודע" או "לא יודע" מבחינתי א"כ הדיון הסתיים כאן.
מכאן והלאה לא נותר אלא למי שרוצה להשתמש שישתמש ומי שלא לא, מי שירצה להתלונן שיתלונן וכו' דיון ענייני ומעשי כבר לא יהיה, מקווה שביום מן הימים המציאות תשתנה או שהעיניים יפקחו (אני מכיר טוב את מה שאני אומר) -
אחיי ורעיי
משתמשי הפורום הניקיים מרבב!
ישנה הרגשה שהמנהלים לא אוזרים אומץ לסלק את הטרול
ויש פה טרול, זה ברור.
אי אפשר לדעת אם הוא מישהו שמסוכסך עם המכלול, או איזה אחד מסינון אחר שרוצה להזיק לנטפרי.בקשתי הצנועה מכולם: הטרול, צריך אוכל בשביל להתקיים.
אחד שיצעק צעקות ואף אחד לא יתייחס, יפסיק עם זה.
אז אל תאכילו את הטרול, אל תגיבו אפילו מילה אחת לאשכוליו ופוסטיו!
הוא יפתח עוד אשכול שניים, יגיב תגובה שניים, אם לא נתייחס, זה ייפסק.שני סיבות לעשות זאת: א. קצת לעמוד לצד אלו שעומדים לצידנו תמיד. ב. חבל לבזבז משאבי אנוש יקרים על איזה משועמם.
בהצלחה.