אני יודע שתקראו לי טרול, אבל...
-
דבר ראשון קיבלנו מעט מאוד תגובות נגד ההפניה. משמע שזה ממש קצת אנשים. ולכן זה לא בעיה.
יש עוד סיבות למה לא רוצים לעזור.
מישהו אמר לי שהוא לא רוצה לעזור כי כתוב למטה שכל היצירות שנוצרות במכלול יהיו שיכות למכון וכו'. הוא לא מרגיש שזה באמת של הציבור.
חסר למכלול יחסי ציבור בקטע הזה. -
@magicode אמר באני יודע שתקראו לי טרול, אבל...:
דבר ראשון קיבלנו מעט מאוד תגובות נגד ההפניה. משמע שזה ממש קצת אנשים. ולכן זה לא בעיה.
אני חושב שאנשים פחדו להגיב.
כי מי שכן הגיב, מיד הורחק מהפורום.@אמיתי14789 אמר ב הפניית קישורים מויקיפדיה להמכלול
באתי בזאת בשם רבים להביע מורת רוח מהמהלך האחרון, הפניית הקישורים מויקיפדיה להמכלול.
האשכול ההוא ננעל מיידית.
ובעיקר שברוך הודיע שכל אשכול שייפתח בנושא הזה יינעל.
@baruch אמר בנטפרי - ויקיפדיה - המכלולאין לנו כשרות על התוכן של המכלול, אבל זה נראה (לפחות בינתיים) שזה צועד בכיוון הנכון.
ובכל מקרה, זה יהיה נקי עשרת מונים ממה שיש בויקיפדיה.כל אשכול אחר שייפתח בנושא (לא ע"י המנהלים) יימחק מיד.
וזה לא נושא של סתימת פיות, אלא סתימת טרולים.עם כזאת אזהרה,
מי ירצה להקרא טרול?...לכן, גם מי שהפריע לו, לא אמר.
ולכן, אני שכן היתה בעיה של ממש שהפריעה (ועדיין מפריעה) לי,
החלטתי שתקראו לי טרול. -
הפרום כמעט ולא מייצג את משתמשי נטפרי יש פה ממש מעט אנשים לעומת כלל המשתמשים.
-
@מענטש-אמיתי אלה שנמחקו חלקם לא היו בכלל בנטפרי וגם חלקם השני לא ממש עניין אותם גופו של עניין אלא מטרות צדדיות (גם אני לא יודע איזה).
-
יש עוד סיבות למה לא רוצים לעזור.
מישהו אמר לי שהוא לא רוצה לעזור כי כתוב למטה שכל היצירות שנוצרות במכלול יהיו שיכות למכון וכו'. הוא לא מרגיש שזה באמת של הציבור.
חסר למכלול יחסי ציבור בקטע הזה.זו טעות. כי רק מה שנוצר במכלול שייך למכון אבל מה שנערך מתוך תוכן שהועתק מויקיפדיה שייך לכולם. הטענה שאני שמעתי היא יותר מצד שאם יש מנהל שקובע הכל אז מי ערב שההתפתחות תהיה כמו שאני רוצה. זה דומה לטענה שאני הזכרתי. אמנם לדעתי זו לא הסיבה העיקרית שהרי ההצהרה היא שבכל מה שלא נוגע לאספקלריה תורנית המודל הוא בדיוק כמו בויקיפדיה. ואם לא רוצים לבוא זה או בגלל שלא רוצים דבר חדש או בגלל שלא סומכים על ההנהלה בעניין הכשרות.
-
הפרום כמעט ולא מייצג את משתמשי נטפרי יש פה ממש מעט אנשים לעומת כלל המשתמשים.
@magicode זה קצת 2200+- ? אני לא מנסה להתווכח אלא רוצה להבין למה אתה מתכוון.
האם לדעתך הפורום הזה משרת מספר משועממים ותו לא? -
@מענטש-אמיתי אמר באני יודע שתקראו לי טרול, אבל...:
כי מי שכן הגיב, מיד הורחק מהפורום.@אמיתי14789 אמר ב הפניית קישורים מויקיפדיה להמכלול
באתי בזאת בשם רבים להביע מורת רוח מהמהלך האחרון, הפניית הקישורים מויקיפדיה להמכלול.
האשכול ההוא ננעל מיידית.
@baruch אמר בנטפרי - ויקיפדיה - המכלולאין לנו כשרות על התוכן של המכלול, אבל זה נראה (לפחות בינתיים) שזה צועד בכיוון הנכון.
ובכל מקרה, זה יהיה נקי עשרת מונים ממה שיש בויקיפדיה.כל אשכול אחר שייפתח בנושא (לא ע"י המנהלים) יימחק מיד.
החלטתי שתקראו לי טרול.ואני בעד לקרוא טרול לכל המתלוננים. כי כל הנושאים נידונו בהרחבה, ועל כל התלונות התגובה היא: אם יבואו לעזור לנו זה יהיה טוב. אבל כולם אוהבים לעמוד מבחוץ ולהתלונן. מכאן הבאתי את שאלתי. למה לא רוצים לעזור? זו עצלות גרידא או שיש בעייה אמיתית בהתנהלות? ואשמח אם המתלוננים עצמם יגיבו לשאלה ששאלתי כעת. האם הבעייה היא הבעלותך של המכון, הועדה הרוחנית. או סתם עצלות.
מה לדעתכם היה צריך לעשות כדי שתסכימו לעזוב את ויקיפדיה לטובת המכלול או לפחות לבוא לעזור לו?
-
........
-
זה כדי להוכיח שאין בעלות לאף אחד על הערך והא נתרם לרשות הציבור -
@ראובן אמר באני יודע שתקראו לי טרול, אבל...:
האשכול ההוא ננעל מיידית.
החלטתי שתקראו לי טרול.ואני בעד לקרוא טרול לכל המתלוננים. כי כל הנושאים נידונו בהרחבה, ועל כל התלונות התגובה היא: אם יבואו לעזור לנו זה יהיה טוב. אבל כולם אוהבים לעמוד מבחוץ ולהתלונן. מכאן הבאתי את שאלתי. למה לא רוצים לעזור? זו עצלות גרידא או שיש בעייה אמיתית בהתנהלות? ואשמח אם המתלוננים עצמם יגיבו לשאלה ששאלתי כעת. האם הבעייה היא הבעלותך של המכון, הועדה הרוחנית. או סתם עצלות.
מה לדעתכם היה צריך לעשות כדי שתסכימו לעזוב את ויקיפדיה לטובת המכלול או לפחות לבוא לעזור לו?
שנטפרי יפתח לבד ויקי אולי זה יהיה הפיתרון
-
@by6199 אם לקח לך זמן לתפוס כמה כל טופס תופס, כמה זמן יקח לקלוט כמה זמן למלא את ויקי-נטפרי תופס? האם מנהלי נטפרי משועממים?
-
@by6199 אמר באני יודע שתקראו לי טרול, אבל...:
שנטפרי יפתח לבד ויקי אולי זה יהיה הפיתרון
ואז תבטל את התלונה של @מענטש-אמיתי ?
למעשה יש לי פיתרון גם בשביל זה, בלי להיכנס לאינטרנט לא כשר. אבל השאלה אם ראוי לפרסם את זה בציבור. כי בעיקרון רוצים לחסום את ויקיפדיה לגמרי.
-
אם כבר לי יש פיתרון טוב יותר. לחסום את ויקיפדיה לגמרי, ואחרי שלא יוכלו לסבול את התלונות יותר. "להוציא את העז" ולהחזיר את ההפניה למכלול.
@administrators מה דעתכם? -
אני יודע שתקראו לי טרול,
אבל זה לא סותר שיש לי בעיה שאני צריך לפתור:ניסיתי להכנס לערך (שהוא אגב 100%) בויקיפדיה,
ו- הופניתי למכלול כמובן.אבל...
עכשיו, ברור שהמכלול צריך לסנן את כל ערכי הבידור והספורט.
אבל עד אז...המכלולאים לא התכוונו לתקוע אותנו עד שהם יסננו את הערך הזה...
הערך הנ"ל היה פתוח לכתחילה לפני זה.
אז אולי בכל זאת...ושוב:
אני יודע שעכשיו יקומו ויזעקו "מצאנו את הטרול!!" (אגב, אמירה ראשונה שלי בנושא,
זה דיי הרגיז אותי, אבל לא פציתי את פי לנוכח ההתקפות שעובר מי שכן עשה זאת,
ואפ' בעדינות)אבל הבעיה קיימת!
וכנ"ל בעוד מקומות.
וגם, ניסיתי לעזור לפרוייקט החשוב של הקמת המכלול,
(וכבר העברתי כמה ערכים),
אבל בגלל שאי אפשר לגשת לויקי, העבודה מסובכת פי 80.כשבנו את התוסף שמציג האם הערך הנוכחי בויקי קיים במכלול,
עדיין היה ניתן להסתובב בויקי.
כיום שאי אפשר, הכל מורכב יותר.מצפה לחסימת האשכול,
(ואולי גם לאיזשהו פתרון...)
מקווה שיש מקום, לתקווה להבנה...אני מבין שיש לך משתמש במכלול.מעניין אותי באיזה שם. והייתי רוצה שתדבר איתי בפרטי (דרך שם).
למעשה על הבעייה שלך עם הערכים הצריכים סינון דיברתי עם מגיקוד עוד לפני שראיתי את האשכול הזה. ועל הבעייה שקשה כעת להביא ערכים בגלל שהם מופנים למכלול מצאתי כמה פתרונות (אחד מהם ישים רק למפעיל מערכת) אבל זה לא נורא כל כך כי מאידך יש כעת הרבה יותר ערכים מבעבר.