עצומה להוספת רמי לוי
-
@גד קליטה יותר טובה בפרטנר-הוט מובייל ופחות בסלקום-פלאפון-רמי לוי
-
@magicode אמר בעצומה להוספת רמי לוי:
אם תשלחו לי במייל טלפונים של בכירים שמה זה יכול לעזור.
ולא איכפת לי איך יהיה השירות. אם זה לא יהיה מופלה לרעה אז זה לא מפריע לי. תמיד מי שרוצה לקבל שירות יותר טוב יכול לשלם יותר.יש כיוון חיובי?
-
@חיבור אמר בעצומה להוספת רמי לוי:
ולא איכפת לי איך יהיה השירות. אם זה לא יהיה מופלה לרעה אז זה לא מפריע לי. תמיד מי שרוצה לקבל שירות יותר טוב יכול לשלם יותר.יש כיוון חיובי?
סבלנות של חודש זה מינימום במשא ומתן מהסוג הזה.
-
עד כמה שידוע לי "רמי לוי תקשורת" מבחינה טכנית היא כמו סוכן של חברת פלאפון למרות שמבחינת משרד תקשורת זו חברת תקשורת בפני עצמה - MVNO. אין לו מערכות משלו (בשונה למשל מ-019 שסך בכל רוכבים על האנטנות של פרטנר אבל שאר המערכות אצלם). כך שאם מתקינים סינון זה צריך לשבת על פלאפון.
-
@נטפריס אמר בעצומה להוספת רמי לוי:
זה לא משא ומתן כספי. כפי המשתמע כי המדיניות של נטפרי זה ניתוק כמה שיותר מהספק. אנחנו לא מקבלים מהם שום כסף ולא נותנים להם שום כסף.
בדרך כלל זה לוקח זמן עד שהם מבינים טכנית איך זה אמור לעבוד ואחרי זה לוקח זמן עד שמבצעים את זה. -
@יהושע-ב. אמר בעצומה להוספת רמי לוי:
רמי לוי כעת פתח במבצע לאחינו התועים של ארבעים ג'יגה ב 19.90 לחודש. חבל שהוא מרבה את הטומאה בעולם במבצעים הזולים שלו.
כמה מתוך האנשים כאן כדי לעבור אליו אם הוא יפתח מסלול כזה עם נטפרי?
אם יהיה כאן הרבה שירצו יש על מה לדבר איתם.
כל אחד יבדוק אם זה תואם את אזור מגוריו.פורסם לאחרונה בחוברת "שומרי שבת" הנמכרת בימים אלו בבתי הכנסת,
כי רמי לוי תקשורת הינה חברת הטלפונים היחידה ששומרת שבת.
כן יש שם גם ראיון עם שלומי הסמנכ"ל הנ"ל שמסביר את הזיקה העמוקה של רמי לוי לתורה.
אם כך ודאי שיש ענין לעבוד איתם לחזק ידי שומרי שבת, וגם נראה שיהיה רצון מצידם לבוא לקראתנו עם הזיקה שלהם לתורה ולשומריה. -
@נטפריס אמר בעצומה להוספת רמי לוי:
זה לא משא ומתן כספי. כפי המשתמע כי המדיניות של נטפרי זה ניתוק כמה שיותר מהספק. אנחנו לא מקבלים מהם שום כסף ולא נותנים להם שום כסף.
בדרך כלל זה לוקח זמן עד שהם מבינים טכנית איך זה אמור לעבוד ואחרי זה לוקח זמן עד שמבצעים את זה.אולי גם זמן עד שיודיעו סופית שמעונינים?
או שלקח כבר מהר?
-
@אלי-TZA אמר בעצומה להוספת רמי לוי:
@beri.zip איזה גרסה של 208 תומכת תדר 850?
@עומד-בפרשת-דרכים גם ל C2 יש גרסה שתומכת בתדר 208, היא נקראת C2-01.5 או RM-722
> @a0533057932 דיברתי עם X2ONE והם לא ניסו להכחיש והסבירו לי במפורש שבדור 3 יש להם הגבלה של 2MB הורדה (אאל"ט) והמליצו לי לעבור לדור 4 ששם אין להם הגבלהנראה לי שמכל השרשור כאן זה הכי חשוב
-
באופן כללי גם ב019 ומסתמא בכל חברה מי שעובר לדור 4 הרווח שלו [אם יש לו את האמצעים לכך בריוח].
-
-
-
בדרך כלל זה לוקח זמן עד שהם מבינים טכנית איך זה אמור לעבוד ואחרי זה לוקח זמן עד שמבצעים את זה.אפשר לראות בהרחבה בדף המיוחד ש @magicode הוסיף היום בוויקי בענין זה:
https://netfree.link/wiki/דרישות_מספק_אינטרנט_שרוצה_לספק_נטפרי -
עצם יצירת דף זה הוא התקדמות בכל ההתפשטות של נטפרי בחברות התקשורת.
-
@אלי-TZA אצלי C2, כתוב C2-01.5
מה זה אומר? -
@חים לגבי הנטסטיק ב80 ש"ח:
- היו פה תלונות על תקלות וגם כשהוא תקין דיווחו על מהירות נמוכה משמעותית מנטסטיקים אחרים דור 4.
- הוא תומך בכל התדרים של 019/פרטנר/הוט מובייל ורק חלקית ב X2ONE/פלאפון/רמי לוי.
- שים לב שכל מה שרשום עליו זה פרטים ומושגים טכניים ואף חברה אפילו סינית לא שמה את המותג/שם שלה עליו! הוא אנונימי לחלוטין ולדעתי זה אומר הרבה.
-
@לייבל שהוא טוב במיוחד לפלאפון/סלקום/רמי לוי/גולן ופחות לפרטנר/הוט מובייל/019.
-
@אלי-TZA אמר בעצומה להוספת רמי לוי:
@לייבל שהוא טוב במיוחד לפלאפון/סלקום/רמי לוי/גולן ופחות לפרטנר/הוט מובייל/019.
אתה בטוח שיש הבדל בתדרים בין C2-01 ל- C2-01.5 ?
(המקור שלי הוא האתר שהבאתי לעיל, ואני לא רואה שם הבדל בין דגמי C2) -
@יהושע-ב. אמר בעצומה להוספת רמי לוי:
עצם יצירת דף זה הוא התקדמות בכל ההתפשטות של נטפרי בחברות התקשורת.
עכשיו בתאכלס. מי שיכול לגרום לזה שיבאו ספקים זה אתם. אין הנחתום מעיד על עיסתו. אני לא יכול לבוא ולשווק את זה לספקים גם בגלל שזה לא האופי שלי וגם בגלל שלא מאמינים לי. ברגע שהלקוחות מתקשרים לספק ושואלים למה אין לכם נטפרי זה פשוט לעשות נטפרי , אם היה לכם נטפרי הייתי עובר אליכם. וכדומה זה מה שיזיז את הספקים להצטרף אלינו.
-
@עומד-בפרשת-דרכים תשאל את הרב @WWW, הוא כבר דוקטור בזה...
-
זה פשוט לעשות נטפרי
יש מצב לפשט את דף הדרישות מהספק לרמה שגם אנשים שאין להם ידע מוקדם יבינו? (אולי @shraga יעשה את זה. נראה לי שיש לו את זה) ככה נוכל לדבר ישירות עם הספקים ולנסות לשווק. קשה לשווק משהו שאנחנו מכירים רק מהצד של הלקוח.