התקנת תוכנת wifree
-
הסרה של תוכנת wifree, דורשת חיבור לרשת.
ניתן אמנם לשלם דרך מושב אחר, אבל אם המחשב לא יהיה מחובר לרשת, קובץ ההסרה, לא יעבוד. -
תודה לכל המשיבים.
בהמשך לתשובת @baruch החלטתי לחסום את הגישה לא דרך wifree.
האם יש דרכים אחרות חוץ מחברת אאוטנט? -
יש קובץ שהכין @magicode והוא פירסם זאת בפורום פרוג.
אבל צריך למחוק את נקודות השחזור לפני כן. -
@יהושע-ב. מה הפירוש למחוק את נקודות השחזור?
-
@a0533057932
אתה מדבר על חסימה שעשו לך בשנה האחרונה או לפני כן ?
כי בשנה האחרונה (אולי קצת יותר) יש להם תוכנה חדשה לחלוטין. -
@יהושע-ב. תוכל לצרף קישור?
-
@a0533057932 אמר בהתקנת תוכנת wifree:
@מ.-פינחסי במדה ויש לך אפשרות לחסום בדרכים אחרות על תחסום בתוכנת אאוטנט זה הרס לי את המחשב תנסה ללכת לטכנאי שיוריד את החיבור לכבל רשת
פנית אליהם?
-
@ליכט אם אינני טועה נעשה בערך לפני שנה כך שאינני ייודע רק אני יודע שכל הזמן עלו לי הודעות שגיאה של מרכז האבטחה של ווינדוס
-
@מ.-פינחסי אמר בהתקנת תוכנת wifree:
@יהושע-ב. מה הפירוש למחוק את נקודות השחזור?
רק עכשיו ראיתי קצת את הפורום. ואת השאלה שלך.
הכונה למחוק את אפשרות השחזור למצב שהיה לפני החסימה. באאוטנט יש את זה כלול בהתקנה. אבל בתוכנה של הבעל הבית כאן זה אמור להיעשות ידנית. למיטב ידיעתי. -
@משרדי אמר בהתקנת תוכנת wifree:
@יהושע-ב. תוכל לצרף קישור?
https://www.prog.co.il/threads/חסימת-רשת-אלחוטית-של-המחשב.66909/
אבל ראיתי שזה מנטרל רק רשת אלחוטית. -
אז מסקנת הדיון בינתיים למיטב הבנתי זה שבנייחים האפשרות למנוע גלישה זה רק אאוטנט
-
במדה ויש לך אפשרות לחסום בדרכים אחרות על תחסום בתוכנת אאוטנט זה הרס לי את המחשב
כל הזמן עלו לי הודעות שגיאה של מרכז האבטחה של ווינדוס
גם אני לא ממליץ על אאוטנט.
הם התקינו לי את התכנה החדשה שלהם, נראה לי קוראים לזה "לחסום", ומאז המכונת כביסה שלי לא עובדת!
בושה וחרפה. -
@שואף אתה צוחק אבל שכל רגע עולה הודעת שגיאה זה הורס את כל הנוחות של המחשב ברוך השם הצלחתי ל תקין מחדש את המערכת הפעלה ולהתקין וויפרי
-
חבל שלא ביקשת מהנציג שיבדוק את הבעייה.
התכנה כבר הותקנה ב"ה על אלפי מחשבים, ולא שמעתי על הבעייה הזו פעם אחת.אני באמת לא חושב שהיה קשר. אולי היתה לך בעייה אחרת
-
@a0533057932
התוכנה החדשה של אאוט-נט לא הורס מחשב הוא בכלל לא עובד על המחשב אחרי ההתקנהץ חוץ מהסמל שזה תוכנה נפרדת.
ללכת כך וללכלך על אאוט-נט לדעתי זה בושה וחרפה. ארגון ללא מטרות רווח רק דבר אחד נמצא בראש מעיינותיו זה להציל כמה שיותר יהודים מפגעי הטכנולוגיה. -
@קרמבו אני ציינתי בעיה שהיתה לי על המחשב שהתחילה מיד לאחר התקנת אאוטנט וסבלתי ממנה כשנה עד שביררתי ונאמר לי שבמידת החסימה התוכנה של נטפרי שווה וייתכן שעדיפה מ אאוטנט ואחרי שהתקנתי את וויפרי הבעיה לא חזרה כך שלא נראה לי שהייתה לי בעיה במחשב בכל אופן כבר נאמר פה 'שהבעיה לא קיימת במחשבים אחרים
בכל אופן כל מה שעשיתי היה לציין בעיה ונאמר פה שזה תקלה שלא אמורה לקרות ואתה במקרה אצלי ואני חוזר ואומר שילך ל אאוטנט לניתוק פיזי וכמובן גם אני שלחתי את המחשב לניתוק אצל אאוטנט כך שכל מה שדיברתי היה על התוכנה צפציפית ולא על הארגון -
@יהושע-ב. אמר בהתקנת תוכנת wifree:
הכונה למחוק את אפשרות השחזור למצב שהיה לפני החסימה. באאוטנט יש את זה כלול בהתקנה. אבל בתוכנה של הבעל הבית כאן זה אמור להיעשות ידנית. למיטב ידיעתי.
זה לא תוכנה 'ממש' אלא סקריפט, וזה בכלל לא הרמטי. באאוטנט זה כלול בהתקנה, וגם בwifree.
@קרמבו אמר בהתקנת תוכנת wifree:
התוכנה החדשה של אאוט-נט לא הורס מחשב הוא בכלל לא עובד על המחשב אחרי ההתקנהץ חוץ מהסמל שזה תוכנה נפרדת
זה מוכיח את ההפך..
@שואף אמר בהתקנת תוכנת wifree:
הם התקינו לי את התכנה החדשה שלהם, נראה לי קוראים לזה "לחסום", ומאז המכונת כביסה שלי לא עובדת
גם לתוכנה הזו וגם לwifree יש חסרונות גדולים מאד (עם כל הכבוד לכולם..) שבמקרי קיצון עלולים לעשות בעיות.
לא יפה ללכלך על אף אחד ועל אף תוכנה, אבל כל מי שמתקין את זה צריך לדעת את הסיכונים. -
@5566NEWbrs אמר בהתקנת תוכנת wifree:
כל מי שמתקין את זה צריך לדעת את הסיכונים.
קבל תיקון:
כל מי שלא מתקין את זה צריך לדעת את הסיכונים.... -
@5566NEWbrs אמר בהתקנת תוכנת wifree:
גם לתוכנה הזו וגם לwifree יש חסרונות גדולים מאד (עם כל הכבוד לכולם..) שבמקרי קיצון עלולים לעשות בעיות.
לא יפה ללכלך על אף אחד ועל אף תוכנה, אבל כל מי שמתקין את זה צריך לדעת את הסיכונים.באאוטנט באם התוכנה עושה בעיות הם דואגים להסדיר את זה
-
@ליכט אני מדבר על הסיכונים הטכניים.
הסיכונים הרוחניים לא נגמרים אף פעם (לשם ההדגמה, אצלי במחשב יש מלחמה בין הסמל של הwifree לבין הסמל של ה'מחסום' מי יהיה בפרונט...).
הבהרה: אני לא מדבר על מחשב שמיועד לכתיבת חידו"ת. במחשב כזה אין סיכונים בכלל. הודעת שגיאה לא נחשבת לבעיה מבחינתי (צריך לבדוק מה ומי, וזה שזה התחיל אחרי ההתקנה, זה טענה שטותית ואנשים כל היום משתמשים בה. ברור שההתקנה עושה שינויים במחשב. אין אינטרנט עכשיו. וזה יכול להיות הודעה מאנטי וירוס שלא מצליח להתעדכן או כל תוכנה שלא מצליחה לגשת לרשת. תסגור\תסיר\תנטרל את התוכנה. בשביל לטעון טענה כזו צריך להוסיף פרטים).