מה קרה לנטפרי?
-
@6262 לא נורא לא נורא !
מחול לך מחול לך מחול לך !
זה היה בהומור -
@אורי אמר במה קרה לנטפרי?:
@מעמד אמר במה קרה לנטפרי?:
לא ניתן לשלוח נקודות לאחר שליחת הפניה, ואם כתבתם עוד תגובה לאחר כתיבת ההודעה הראשונה - זה מוריד את הפניה לתחילת התור, וזה מש @ayys613 התכווין
נראה שזה כבר לא נכון.
@ליכט בטח יכול למצוא ההודעה של @magicode שהוא שינה את זה.לגבי מה לגבי הוספת נקודות או ירידה לסוף התור?
-
@סתם-איש-יהודי כנראה @אורי התכווין לירידה לסוף התור
-
עכשיו התגית שונתה לחריגים מה זה אומר?
-
נראה שזה כבר לא נכון.
@ליכט בטח יכול למצוא ההודעה של @magicode שהוא שינה את זה.מצטער, אני ממש לא זוכר הודעה כזו של @magicode, ועד לרגע זו עדיין לא ידוע לי שזה שונה.
-
@סתם-איש-יהודי תרשה לי לנחש שזה בקשה לפתיחה של משהו?
-
למה נראה לך?
-
@סתם-איש-יהודי כי זה התפקיד של ועדת החריגים.
-
כלומר-הם מטפלים בזה ביעילות או להיפך?
-
@סתם-איש-יהודי זה אומר שזה פתיחה במיוחד עבורך ולא רגילה
-
@סתם-איש-יהודי בדרך כלל זה דברים שרק להם יש את הסמכות לטפל. אולי תשתף אותנו במה מדובר?
-
נכון על זה מדובר וזה ממהר את קצב הטיפול?
-
@סתם-איש-יהודי מסתמא אתה מבין לבד שזה תלוי אך ורק בעומס
-
@מ.-פינחסי נכון השאלה האם חריגים מטופלים בראש התור או בסופו?
-
@סתם-איש-יהודי כשמגיע נציג שיש לו סמכות לטפל בחריגים יש לו תור משלו של כל מה שתוייג בחריגים
-
@מ.-פינחסי תודה רבה על העזרה עזרתם לי מאוד.
אעדכן בהמשך אם תהיה התקדמות -
@ליכט אמר במה קרה לנטפרי?:
מצטער, אני ממש לא זוכר הודעה כזו של @magicode, ועד לרגע זו עדיין לא ידוע לי שזה שונה.
מוזר!
אני זכרתי ש @magicode כתב שהוא שינה את זה בגלל שהוא רוצה לעודד אנשים להכניס כל האינפורמציה הרלוונטי לתוך הבקשה לתמיכה ולא להתעכב בגלל זה. -
מצטער, אני ממש לא זוכר הודעה כזו של @magicode, ועד לרגע זו עדיין לא ידוע לי שזה שונה.
מוזר!
אני זכרתי ש @magicode כתב שהוא שינה את זה בגלל שהוא רוצה לעודד אנשים להכניס כל האינפורמציה הרלוונטי לתוך הבקשה לתמיכה ולא להתעכב בגלל זה.צודק זה השתנה כבר מזמן
-
@מעמד אמר במה קרה לנטפרי?:
@סתם-איש-יהודי אמר במה קרה לנטפרי?:
איך אפשר להוסיף לפניה נקודות אחרי שכבר שלחתי הודעה אחת?
לא ניתן לשלוח נקודות לאחר שליחת הפניה,
אאל"ט @shraga נתן הסבר להוספת נקודות לפניה בצורה זאת: פתח פניה חדשה והוסף את כמות הנקודות הרצויה ובתוכן הפניה הכנס את מס' הפניה שלה אתה רוצה לתת את הקדימות ע"י הוספת הנקודות.
-
@magicode אמר במה קרה לנטפרי?:
מוזר!
אני זכרתי ש @magicode כתב שהוא שינה את זה בגלל שהוא רוצה לעודד אנשים להכניס כל האינפורמציה הרלוונטי לתוך הבקשה לתמיכה ולא להתעכב בגלל זה.צודק זה השתנה כבר מזמן
אם המטרה היא עידוד המשתמשים להכניס את כל הפרטים, אז כדאי שהמשתמשים ידעו את הכללים