X2ONE - איטיות, מישהו נתקל?
-
@WEB-developer גם אם כוונתו לפחות [ואין כזה דבר, מילא היית אומר ללא הגבלה אפשר לטעון שיותר מסכום מסויים הוא לא שימוש סביר אבל ברגע שאתה כותב 500 אתה מחוייב ל500] 100 זה לא קצת פחות אין קשר בין 100 ל500!
-
משום מה זה נראה שכל מה שהם עוללו עד עכשיו לא סיפק אותם, בשעות האחרונות יש המון ניתוקים ממש תכופים ונראים מאוד יזומים.!!!
-
@האברך אמר בX2ONE - איטיות, מישהו נתקל?:
בעניי אני לא כ"כ מבין איך יכול להיות דבר כזה שכותבים שהחבילה היא של 500 ג'יגה, ובאמת הכוונה להרבה פחות. אז למה כתבתם 500? תכתבו בדיוק כמה אפשר לגלוש. ראיתי מישהו כאן שכתב שה-500 זה לסבר את האוזן. מישהו מרגיש שהאוזן שלו מסוברת מזה ?
מי שכתב 500 ג"ב לא היה X2ONE, אלא המשווקים כתבו כך לשבר את האוזן, החבילה היתה חבילת ללא הגבלה בדיוק כמו שבשיחות הפלאפון, דבהיינו שימוש אישי וסביר, ואכן כך היה.
אלא שהיות שהיו אנשים שהחליטו לנצל לרעה את שירותיו של החברה, ועשו בו שימוש לא אישי ולא סביר, כיון שהברה ראו שהם לא יכולים לסמוך על אנשים יראי ה', החליטו בחברה להפסיק את נדיבותם ולדבר בפירוש במילים מפורשות כמה מספקת החבילה, והורידו את זה ל-40 ג"ב.
רק לציין: אין לי כלום עם החברה הנ"ל, ואין לי עניין להצדיק אותם, אלא כיון שאני מבין את הצד שלהם, אני מרשה לעצמי להביע אותה כאן. -
@סופר עדין זה לא מוצדק להוריד לכולם !
הם היו צריכים לעשות כמו שכתבתי כאן !@מעמד אמר בX2ONE - איטיות, מישהו נתקל?:
רק אני לא מבין דבר אחד
למה לא היה אפשרות להשאיר את החבילה של ה500 G , ומי שחורג - הגלישה תעצר לו
כמו שקורה למי שחורג מהחבילה שלו ב019 ! -
@סופר כדי לדעת שללא הגבלה בגלישה בכל החברות הכוונה ל100 gb ולא ל40
-
@מעמד כמו שכתבתי, לא היה כזה דבר 500 ג"ב, אלא 'ללא הגבלה בשימוש סביר, וזה כל אחד מפרשן לעצמו, וכיון שיש כאלו שפירשנו את זה בצורה חריגה, הם כבר לא סומכים על אף אחד.
-
@a0533057932 אמר בX2ONE - איטיות, מישהו נתקל?:
@סופר כדי לדעת שללא הגבלה בגלישה בכל החברות הכוונה ל100 gb ולא ל40
צריך לשאול משפטנים מה הכוונה בזה.
בכל מקרה גם הם שוקלים להעלות את זה ל100, אלא לבנתיים בשביל להתאושש הם הורידו ל40. -
רק חבל שהאישוש כולל ניתוקים…
-
@מעמד אמר בX2ONE - איטיות, מישהו נתקל?:
ומי שחורג - הגלישה תעצר לו
כמו שקורה למי שחורג מהחבילה שלו ב019 ! -
ומי שחורג - הגלישה תעצר לו
כמו שקורה למי שחורג מהחבילה שלו ב019 !בדיוק בשביל הסיבה הזאת הם הגבילו את החבילה במספר מסויין של ג'יגה, כך שיוכלו לעצור את החורגים, מה שמנע מאיתם עד היום, כיון שלא היה סכום מסויים שהם הקציבו.
עד היום לא היה כלל ברור מה פירוש חורג, כי לא היה סכום שהקציבו לך, למשל אם אדם השתמש חודש אחד ב600 ג"ב, וחודש אחר כך ב30 ג"ב, הרי זה סימן שהוא משתמש בשימוש סביר, אז גם אם הוא חורג מה500 עדיין הוא בחבילה, אבל אדם שכל חוד משתמש עם 500 ג"ב אז הוא חרג לגמרי. -
@סופר אז למה לא החריגו רק אותו ?
-
@סופר אז למה לא החריגו רק אותו ?
לדעתי הם סמכו על הציבור שלנו שיהיו הוגנים, אבל כשזה הוכיח את עצמו שלא, נאלצו לדבר דוגרי.
-
בזמנו דיברתי עם פקיד שם (ולא משווק)
ושאלתי אותו, אם אעבור את ה500 GB, מה יקרה?
והוא אמר, "זה ללא הגבלה, אתה יכול לעבור, ולא יקרה כלום". -
@מענטש-אמיתי יש לך הקלטה ?
-
הייתה,
למרבה הצער הלכה עם הפלאפון... -
@מענטש-אמיתי אמר בX2ONE - איטיות, מישהו נתקל?:
בזמנו דיברתי עם פקיד שם (ולא משווק)
ושאלתי אותו, אם אעבור את ה500 GB, מה יקרה?
והוא אמר, "זה ללא הגבלה, אתה יכול לעבור, ולא יקרה כלום".@סופר אמר בX2ONE - איטיות, מישהו נתקל?:
עד היום לא היה כלל ברור מה פירוש חורג, כי לא היה סכום שהקציבו לך, למשל אם אדם השתמש חודש אחד ב600 ג"ב, וחודש אחר כך ב30 ג"ב, הרי זה סימן שהוא משתמש בשימוש סביר, אז גם אם הוא חורג מה500 עדיין הוא בחבילה, אבל אדם שכל חוד משתמש עם 500 ג"ב אז הוא חרג לגמרי.
-
@סופר
במחילה מכבודך
הם לא עשו לאף אחד טובה עם ה''ללא הגבלה'' ואני לא חושב שהם התיימרו להיות גמ''ח !
הם בסה''כ רצו לגייס הרבה לקוחות אז הרעיון של ''ללא הגבלה'' ו''500 ג'יגה'' די קסם להם ...
הם לא נתנו את החבילה בגלל שהם סמכו על ''ציבור יראי ה'' שלא ישתמשו מדי הרבה ושיהיו ''הוגנים'' , מכיון שלא הייתה שום סיבה ל''יראי ה'' לא להשתמש ב500 ג'יגה כפי שנאמר ללקוח שהוא מקבל כל חודש .
אני לא רואה משהו לא הוגן בלהשתמש בחבילה בגודל שרכשת .
הם בסה''כ סמכו על מודל שחישב שזה שווה להם מכיון שרוב האנשים לא משתמשים בכמות רבה כ''כ, ולמעיישה הוברר להם שהם שגו וזה לא שווה להם .
ואז במקום להתנצל ולומר טעינו החל מהיום לא נוכל להמשיך בחבילה , הם הלכו וניתקו אנשים בצורה מבחילה ומכשילה וכמובן ''דוגרית'' .
לא הוגן , לא אמין , ולא מכובד . -
@חכם אמר בX2ONE - איטיות, מישהו נתקל?:
הם בסה''כ רצו לגייס הרבה לקוחות אז הרעיון של ''ללא הגבלה'' ו''500 ג'יגה'' די קסם להם ...
כולם חוזרין וטענים על ההבטחה שלהם לתת 500 ג"ב, אבל כבר הובהר שהקמפיין של ה500 בטעות יסודה, וזה נולד בשביל הפרסומת ע"י המשווקים. והם לא אשמים שאף אחד לא טרח לבדוק את החוזה, ששם כתוב שהחבילה הוא 'חבילה ללא הגבלה בשימוש סביר ואישי'. אין חברה שלא גובה סכומים מפולפלים מאנשים שמפירים את המילים האלו של שימוש סביר ואישי'.
כנראה שהחברה הנ"ל לא ציפה שאכן כך יהיה, ולכן הפסיקה את המבצע.
אכן יתכן שלא נכון מצידם שלא הודיעו, אבל לי איכפת יותר שמיד אנשים יוצאים וצועקים ומתלוננים ודורשים תביעות ופיצויים, בתור יהודים שומרי תורה ומצוות מחובתינו גם לשמוע ולהבין את הצד השני. -
@סופר אמר בX2ONE - איטיות, מישהו נתקל?:
והם לא אשמים שאף אחד לא טרח לבדוק את החוזה, ששם כתוב שהחבילה הוא 'חבילה ללא הגבלה בשימוש סביר ואישי'.
א. איפה היה חוזה ?
מישהו כאן (לא זוכר כעת מי, ואדרבה יבואו המשתמשים ויאשרו או יכחישו) כתב שלא היה חוזה והם לא רצו לכתוב חוזה או לתת
ב. כל חברה מחוייבת לכתוב בחשבונית או בכל מקום אחר, כמה זה נקרא מבחינתה 'בשימוש סביר ואישי' ואם החברה נתנה למשווקים לכתוב 500, אז היא מחוייבת ל500.
ואם היא מראש לא התכוונה לתת 500 אלא הרבה פחות איך היא נתנה למשווקים לפרסם חבילה שהחברה לא מוכנה לעמוד מאחורי זה ???
זה הטעיה צרכנית מדרגה ראשונה ומצדיק תלונה למשרד התקשורת !!!
חברה לא יכולה להתנער ממה שסוכן בשמה נותן בטענה שהסוכן הבטיח ולך תחפש את הסוכן,
זה לא חוקי !! -
@magicode אמר בX2ONE - איטיות, מישהו נתקל?:
אני אישית לא בעד תביעה.
אני חושב שהיה התנהגות לא נכונה שהם ניתקו את האנשים בבת אחת בלי להודיע. וזה לא בסדר.
אבל לדעתי זה לא מצדיק תביעה יצוגית.
במיוחד שאסור לתבוע לפי ההלכה. וגם לפי ההלכה אין כזה דבר פיצויים על נזקים עקיפים. אם אני זוכר טוב. עובד שברח באמצע עבודה המעביד לא יכול להתלונן שהיין החמיץ בגללו. למרות שזה ממש הסתמכות גמורה על העובד.בתאכלס החברה פה נהנו מגלישה ללא הגבלה חצי שנה. וצריך להכיר בטובה הזאת.
תביעה (בכפוף להתר הלכתי) זה הדבר היחיד שיגרום שזה לא יקרה שוב. אם נהיה יותר מדי רחמנים עוד חברות יעשו את זה.
רק להדגיש כמה נקודות.
החברה הזאת מכרה מוצר מסוים במחיר מסוים. ביום אחד היא החליטה באופן חד צדדי ללא שום הודעה מקדימה להפר את החוזה
ועד עצם הרגע הזה לא טרחה להודיע/להתנצל בפני כל מי שהם חסמו לו את הקו.מה זה אם לא התעללות התעמרות וזלזול????
תנו סיבה אחת טובה למה לא להתלונן עליהם?? ולא להגיש נגדם תביעה...( שוב בכפוף להתר הלכתי).