אין אפשרות להצטרף לנטפרי...
-
ביום ה' שעבר קניתי 4 סימים של חברת X2ONE על דעת שיהיו מסוננים ע"י נטפרי.
ביום שישי בבוקר התקשרו מהחברה ואמרו שהם פותחים את הסימים בינתיים בלי סינון רק בשביל לבדוק אם הם פועלים.
הבוקר התקשרו מנטפרי ואמרו שאין להם אפשרות לחבר לקוחות חדשים לפחות עד סוף השבוע....
מישהו מכיר את הסיפור??
מה אפשר לעשות בעניין? אני חייב אותם דחוף בלי אפשרות לחכות אפילו יום.
אם זה באמת ככה, אולי למישהו יש רעיון לצורת סינון שונה? -
אז קנית ארבע סימים לחיבור נטפרי
וקיבלת ארבע סימים פתוחים לגמרי עד להודעה חדשה???!!!
שומו שמים. -
@אחד-תם אמר באין אפשרות להצטרף לנטפרי...:
אז קנית ארבע סימים לחיבור נטפרי
וקיבלת ארבע סימים פתוחים לגמרי עד להודעה חדשה???!!!
שומו שמים.לזעוק אני יודע לבד, אני צריך מישהו שיעזור לי.
-
אולי מישהו יודע להסביר לי איך מסירים את הדפדפן של וינדוס??
אני צריך את הרשת רק לצורך תוכנה אחת שעובדת על שרת, כל שאר הדברים שקשורים לרשת מיותרים אצלי ואני יכול להסירם, השאלה היא רק, איך??
הסרת את כרום, אבל אני צריך הדרכה איך להסיר את התוכנות של וינדוס שעובדות עם אינטרנט כמו הדפדפן וכדו'.
אשמח להסבר. -
@האחרון-שבעם אמר באין אפשרות להצטרף לנטפרי...:
ביום שישי בבוקר התקשרו מהחברה ואמרו שהם פותחים את הסימים בינתיים בלי סינון רק בשביל לבדוק אם הם פועלים.
הבוקר התקשרו מנטפרי ואמרו שאין להם אפשרות לחבר לקוחות חדשים לפחות עד סוף השבוע.... -
@האחרון-שבעם
לא התקשרו מנטפרי לומר שאים אפשרות לחבר עד סוף השבוע.
זה ככל הנראה התקשרו מX2ONE
מתואר פה מקרה חמור של X2ONE ,
א. האפשרות להפעלת הקו בלי סינון
ב. לקוח שהזמין סימים עם סינון קיבל קווים בלי סינון עד להודעה חדשה... -
מצטרף לזעקה
גם אני הצטרפתי ל x2one ביום שישי, הם אמרו לי שיתחיל לעבוד תוך שעה, וזה לא התחבר. התקשרתי אליהם היום והם אמרו כנ"ל, יש לנו בעיה שא"א להצטרף לנטפרי ואין לנו צפי מתי תפתר הבעיה.
בשונה מהנ"ל, אני כבר נמצא בנטפרי, אז הסים לי עובד לי בכלל.
מישהו יכול לעזור??? -
@מישווו @האחרון-שבעם
אולי תבקשו מנטפרי שבאופן זמני יחברו אותכם לנטפרי דרך אניוואר-VPN? זה די מורכב בשביל פתרון זמני אבל אולי אין ברירה.אם 40GB מספיק לכם עוד אופציה זה לפתוח בנתיים קווים בנטפרי דרך 019 עד שתסתדר התקלה בX2ONE (דרך המשווקים של 019 לא תשלמו על הסים או החיבור אלא רק על החבילה החודשית)
-
@האחרון-שבעם
תשלחו לי במייל את המספר שלכם
netfree613@gmail.com -
@magicode מטפל אבל אני פעם ראשונה שומע כזה מקרה כי כמה שהבנתי זה או עם נטפרי או לא עובד
צריך להזהר שלא ישנה
נזק שיכול לצאת מכזה טעות הוא מפחיד