מערכת שע''מ
-
יש למישהו ידע האם מערכת שע''מ (רואה חשבון) עובדת טוב בנטפרי
תודה -
אני ניסיתי את דיווח חשבוניות מקוון- דוח מע"מ
ועובד. -
@גיטי-123 אמר במערכת שע''מ:
אני ניסיתי את דיווח חשבוניות מקוון- דוח מע"מ
ועובד.
דיווח חשבוניות מקוון יכול להיות גם בלי שעם, האם עשיתם את זה דרך שע''ם?כי אני ניסיתי בחיבור VPN של אורי וירטואל, נטפרי חסם את דף הבית של שעם
-
@IZAK
תוכל לעשות הקלטת תעבורה ולשלוח במערכת הפניות -
כנ"ל חשוב לי מישהו שמכיר את הנושא של שע"מ בשביל התקנת 'נטפרי' במשרד מרובה מחשבים.
כמובן בתשלום
כל הקודם זוכה! -
-
פניתי, לא קיבלתי מענה!
-
@נהדר
לא התפניתי , יוצר כעת קשר , -
ובכן ,
בימים הקרובים בשיתוף פעולה עם RL יהיה פתרון מלא לשע"מ ,
אגב למי שהתעניין במנב"ס (מערכת לבתי ספר מול משרד החינוך) זה עובד באופן מלא. -
-
@957 אמר במערכת שע''מ:
אגב למי שהתעניין במנב"ס (מערכת לבתי ספר מול משרד החינוך) זה עובד באופן מלא.
WOW חשבתי שרק אתרוג הגיעו להסכמות עם משרד החינוך ופיתחו מערכת מיוחדת שיעבוד להם
-
@957 אמר במערכת שע''מ:
אגב למי שהתעניין במנב"ס (מערכת לבתי ספר מול משרד החינוך) זה עובד באופן מלא.
@administrators בפנים זה מסונן או כמו מחשב מרוחק .. ?
-
@chocolate אמר במערכת שע''מ:
WOW חשבתי שרק אתרוג הגיעו להסכמות עם משרד החינוך ופיתחו מערכת מיוחדת שיעבוד להם
איזה פתרון יש לאתרוג, התכתבתי עם הנציג שלהם עבור מוסדות בענין, הנ"ל ענה לי, וממה שהבנתי צריך שמחשב א' יהיה עם חיבור נפרד לבזק בינלאומי ככה שזה לא פתרון, הוא כתב לי ככה אם יש לכם ציוד קצה הנתמך על ידי בב"ל אז צריך מחשב אחד להשאיר במידה ולא, לא צריך אך לא הבנתי מה הכוונה במידה ולא לא צריך, פניתי אליו שוב שיסביר לי אבל טרם קיבלתי תשובה, האם אתה יכול להעשיר אותי בזה
-
@למדן-וידען זה מסונן בפנים, כמו ספק ותשתית רגילים.
@שלו אתה מבין לבד שאנחנו לא פורום תמיכה באתרוג , אבל נראה כי התשובה שקיבלת לא נכתבה ע"י מי שמכיר את התחום, -
@957 אמר במערכת שע''מ:
@שלו אתה מבין לבד שאנחנו לא פורום תמיכה באתרוג , אבל נראה כי התשובה שקיבלת לא נכתבה ע"י מי שמכיר את התחום,
אולי דוקא בגלל זה, זה כן שייך לפורום של נטפרי, כי התשובה שקיבלתי היתה מנציג אתרוג עבור מוסדות, ואם לדבריך הוא לא מכיר את התחום, אז כאן המקום לכתוב שבנטפרי כן השכילו להביא פתרון מושלם ובשאר החברות לא.
בכל מקרה אני כתבתי את זה ל @chocolate שכתב שלאתרוג יש פתרון ואליו פניתי שיבהיר את הפתרון, אכן אני צריך לפנות אליו בפרטי אבל אין לי איך, ואני מבקש שוב מ @chocolate שיבהיר לי את זה. -
אני מעלה עוד הפעם את הנושא מסיבה פשוטה שלא מובן מה בידיוק הפתרון!
אשמח שמי שיש לו ניסיון יענה כאן
א. האם אפשר להגדיר חיבור וירטואלי של בזק גם על מודם רגיל לדוגמא DLINK 225/224?
ב. האם ניתן לעבוד עם כל ספק ברשת האינטרנט הרגילה במקבילה לחיבור הוירטואלי של בזק?תודה
-
@frize37 אף אחד לא יודע?
-
@frize37
לא הבנתי את השאלה שלך,
מה זה "חיבור וירטואלי של בזק"? -
@shraga אמר במערכת שע''מ:
@frize37
לא הבנתי את השאלה שלך,
מה זה "חיבור וירטואלי של בזק"?בנטפרי-ויקי כתוב: בכדי להתחבר לשע"ם יש צורך בקו IPVPN מיוחד
אני מבין שקו כזה יש בבזק
השאלה היא, איך בידיוק לעשות כזה חיבור והאם מצריך ראוטר דווקא של בזקלפי מה שאני הבנתי, בעצם יש כאילו שני ספקים על אותו ראוטר, וכל התעבורה עוברת דרך הספק של נטפרי, והמערכת של שע"ם דרך הספק IPVPN
-
@frize37 למיטב הבנתי צריך שני קוים פיזיים. אחד לנטפרי והשני לשע"מ (שכולל בתוכו אינטרנט ללא סינון אותו ניתן לחסום עם wifree)