רובוט מיוחד לאתרי קניות בגדים
-
@magicode אמר ברובוט מיוחד לאתרי קניות בגדים:
בכל מקרה אני פוסל את הרעיון לגמרי כי אני מכיר הרבה מקרים מהדיווחים שהלוואי וזה היה נחסם כמו שאמרתם.
לכן כרגע לדעתי זה האיזון המתאים.
אם כי צריך לחשוב על רעיון לשיפור הרובוט. שאז זה יאפשר יותר פתיחות.אולי במקרה זה יהיה ניתן לשלוח פנייה ללא נקודה כמו בדיווח? אם תשאל למה לא עם נקודה, כי המשתמש כלל לא יודע מה יש בדף והוא סבור שזה נחסם מסיבה נכונה וכן הבא אחריו, כך שאם הדף בעייתי שייחסם לגמרי ואם לא שייפתח.
-
@ליכט לא הבנתי. איביי זה אתר מכירות? אלי אקספרס גם? למה א"א להחריג אותם ואת דומיהם?
-
@aiib
אין טעם לדון בזה יותר, אחרי שהבוס כבר פסל את הרעיון.
רק אחזור על מה שכבר הסברתי.
א"א להחריג את אתרי הקניות מכל וכל, כי גם בהם יתכנו דפים שצריכים להיחסם לגמרי (ולדוג' דפים של מוצרים ספציפיים מסוימים שיש בהם הרחבה שלילית סביב המוצר), כל הרעיון היה רק להחריג דפים שמרכזים מוצרים (קטלוגים, דפי חיפוש) שבהם בד"כ יש רק כותרות ושמות המוצרים ללא הרחבה. -
@ליכט נכון שאין טעם אבל לפעמים אם אתה פותר בעיה אחת אפשר גם לפתור אח"כ את שאר הבעיות.
אתה צודק שיש לפעמים תוכן שלילי אבל זה בדיוק ההצעה -שיהיו איקסים על כל המילים בעמוד נגוע באחוזים גבוהים והתמונות בכל מקרה נשלחות לבדיקה אז איזו בעיה יכולה להיות?
ולאו דווקא אתרי קניות אלא בכל האתרים במקום שהרובוט יקפוץ ויכריז שהוא חוסם כי יש תוכן בלתי ראוי שייפתח את הדף והכל יהיה איקסים מחומרא והתמונות ישלחו לבדיקה. -
@magicode נכון שאוי לרשע ואוי לשכנו אבל אם כל המלל נחסם והתמונות נשלכות לבדיקה איזה מכשול יכול להיות?
-
@aiib אמר ברובוט מיוחד לאתרי קניות בגדים:
ולאו דווקא אתרי קניות אלא בכל האתרים במקום שהרובוט יקפוץ ויכריז שהוא חוסם כי יש תוכן בלתי ראוי שייפתח את הדף והכל יהיה איקסים מחומרא והתמונות ישלחו לבדיקה.
הרעיון יפה.
אבל מבחינה טכנית, זה עדיין לא פתרון.
כי כל הקישורים גם יהפכו לאיקסים? וכו'. -
@WWW שיהפכו לאיקסים לחיצים
לא כך? -
@WWW שיהפכו לאיקסים לחיצים
לא כך?איקסים לחיצים, לא יובילו אותך לשומקום...
-
@WWW למה? תהיה תמונה של איקים שהם יהיו קישור לדף שעומד מאחורה וגם הדף החדש יסתנן באותו רעיון
-
וגם הדף החדש יסתנן באותו רעיון
איך המערכת תדע, שהדף הופנה מדף בעייתי?
-
@WWW הוא לא צריך לדעת. אם הוא אתר קנייות הוא יסונן באותו דרך ואם זה לא אתר קניות אז או שהרובוט יקפוץ ויגיד שיש יותר מדי דברים לא טובים או שיפתח את הדף ויסנן את כל המלל עד שישלח לבדיקה
-
@WWW הוא לא צריך לדעת. אם הוא אתר קנייות הוא יסונן באותו דרך ואם זה לא אתר קניות אז או שהרובוט יקפוץ ויגיד שיש יותר מדי דברים לא טובים או שיפתח את הדף ויסנן את כל המלל עד שישלח לבדיקה
כל הרעיון שהקישורים נחסמים, זה שאם הקישור בעייתי, ככה"נ גם הדך המופנה בעייתי, ולכן זה נחסם לגמרי.
-
@WWW
אבל אם אתה שולח את כל התמונות לסינון והטקסט יאוקסס איזו בעיה יכולה להיות? -
-
הוספתי בויקי, אשמח לחוו"ד.
http://wiki.netfree.link/index.php?title=סינון_מלל&type=revision&diff=5155&oldid=3397 -
@מ.-פינחסי חמוד!
-
האם אפשר לעשות שמוצר שחסום ב***** ואני יודע מה הוא יהיה ניתן לקנות אותו למרות שהוא חסום וגם התמונה שלו חסומה
ז"א שלמרות שהטקסט חסום הקישור יהיה מופעל.
לדוגמא סוג בושם של 212 (___) שחסום בזאפ ולמרות שהתמונה והמלל חסומים אני יוכל ללחוץ ולקנות -
@פורים-רב ומה מונע ממך לעשות את זה כעת?
-
@מ.-פינחסי תנסה בעצמך
-
@פורים-רב תביא דוגמה ואוכל לבדוק.
כמעט לא יוצא לי להשתמש באתרי קניות.