תעודת אבטחה לטאבלט אנדרואיד
-
@pini אמר בתעודת אבטחה לטאבלט אנדרואיד:
לגבי apn אין לי מושג מה זה
http://www.mobilebd.co.il/he/company/about/support/Default.aspx?ContentID=38
(מעולם לא עבדתי עם סים נטפרי, אני לא מכיר. ייתכן שההגדרה אוטומטית ויתכן שצריך לכתוב אותה או לקבל אותה כהודעה מהרשת.) -
כמובן מסונן במחשב הנייד
-
עוד לא ברור לי אם הבעיה היא בגלל שהוא לא קולט את הסים או בגלל שהתעודת אבטחה לא מותקנת טוב
-
המכשיר קולט את הסים ומראה קליטה מלאה. וגם רושם את שם הרשת (אורנג') .
לגבי תעודת האבטחה, היא רשומה במכשיר, ובכלל בתמיכה של נטפרי טוענים שתעודת אבטחה לא אמורה להיות קשורה למציאות של אי קליטת אינטרנט -
@ElazarFessel האופציה של רשימת נקודות גישה לא פעילה
-
@ElazarFessel האופציה של רשימת נקודות גישה לא פעילה
אתה רואה את זה, רק שזה לא נגיש? (אפור)
-
כן אפור בהיר
-
כן אפור בהיר
ככל הנראה ואני אומר זאת מניחוש בלבד - זה אומר שמותקן לך משהו (מנהל מכשיר או מדיניות אבטחה שמגיעה מתעודה מותקנת) שחוסם לך את הגישה לזה...
תסיר את תעודת האבטחה ותראה אם זה הפך לנגיש.
אם כן, תראה אם יש שם כבר הגדרה שמתאימה למפעיל שלך (פרטנר אם זכור לי).
ייתכן שצריך הגדרות APN שונות עבור נטפרי, אבל זה צריך לשאול את המומחים... @magicodeאם גם אחרי הסרת תעודת האבטחה לא ניתן להיכנס לזה, נסה לאפס את המכשיר... או למצוא לבד איזו אפליקציה מונעת ממך גישה לשם...
-
שלום אני מעוניין לחבר את הטאבלט שלי לנטפרי אך אני מפחד לשים עליו תעודת אבטחה (מותאמת לאנדרואיד) משום שאם זה מכל סיבה שהיא בסוף לא יעבוד לי אז אני לא ידע איך למחוק אותה? אתם יכולים לומר לי אם יש אפשרות להסיר תעודת האבטחה של נטפרי מטאבלט?
יש טאבלט לנובו דגם: E10
אשמח לתגובה מהיריה זה מאוד דחוף לי..
תודה רבה! -
התקנתי את תעודת האבטחה דרך הורדה למחשב העברה והתקנה לפי ההוראות.
האם אתה בטוח שמחשב ההעברה היה מחובר לאותו ספק כמו הסים?
-
@אפי-פאר בדרך כלל ניתן להסיר תעודות. אני לא יודע אם ויפרי מונע זאת אם תתקין אותו.
-
@shloimy95 אמר בתעודת אבטחה לטאבלט אנדרואיד:
@אפי-פאר בדרך כלל ניתן להסיר תעודות. אני לא יודע אם ויפרי מונע זאת אם תתקין אותו.
א. אתה אומר מנסיון או מהסתברות?
ב. אני לא מתקין וייפרי. זה חובה בשביל להתחבר אם הטאבלט?
משהוא יכול בבקשה לעזור לי בדחיפות??? -
@אפי-פאר אין שום בעיה להסיר תעודות אבטחה
מנסיון -
@אפי-פאר אמר בתעודת אבטחה לטאבלט אנדרואיד:
@shloimy95 אמר בתעודת אבטחה לטאבלט אנדרואיד:
א. אתה אומר מנסיון או מהסתברות?מנסיון. מחקתי תעודות ממכשירי אנדרואיד בעבר. עם זאת לא ניסיתי את זה במכשיר עם וייפרי מותקן. זה לא רלוונטי מכיוון שאתה לא מתכנן להתקין וייפרי.
ב. אני לא מתקין וייפרי. זה חובה בשביל להתחבר אם הטאבלט?
לא חובה.
עם זאת חנות גוגל פליי תיחסם ולא תהיה לך את החנות נטפרי, לכן תצטרך להוריד אפליקציות מאתרי צד שלישי שיכול להיות קשה למצוא עבור אפליקציות מסוימות ולא יעדכן אותן אוטומטית. -
@shloimy95 יש לך אולי אפליקציות צד שלישי?
תודה מראש. -
@דוד-1 אמר בתעודת אבטחה לטאבלט אנדרואיד:
@shloimy95 יש לך אולי אפליקציות צד שלישי?
תודה מראש.לא בטוח אם הבנת אותי נכון, (יכול להיות שזו טעות שלי אני גולש בפורום עם גוגל תרגום). אין אפליקציה של צד שלישי, התכוונתי לומר שאתה צריך למצוא את האפליקציה שאתה רוצה מאתרים שונים ולא מחנות אפליקציות.
הורדת אפליקציות יכולה להזדקק ל-2 בקשות תמיכה (כל אחת עם נקודות), אחת כדי לאפשר את ההורדה מכיוון שהרובוט לא יכול לבדוק קבצי .apk, ואחרי שהתקנת את האפליקציה שנייה עם הקלטה כדי לגרום לאפליקציה לעבוד.
אתה יכול גם לבקש אפליקציה ספציפית בפורום זה, או לחפש בפורום שכן אפליקציות רבות שותפו בו בעבר. -
@shloimy95 אני מחפש את אפליקציית האנגאוט וגימייל.מי שיש לו ויכול לעזור יבורך.תודה.
-
@דוד-1 אם אין לך רוט זה לא יעבוד לך
-
@אחד-תם רוט זה למחשב או גם לפלאפונים(סמסונג )?
ואם כן איך מתקינים את זה? והאם זה לא מסוכן כי קראתי שזה יכול למחוק ולהרוס את המכשיר.?ולא חייב להתקין וויפרי בשביל זה?
תודה רבה. -
- רוט זה רק למכשירי אנדרואיד
- הרוט עצמו לא הורס, אבל הוא מאפשר לך להרוס, אתה לא חייב.
- לא קשור לוייפרי בכלל