מה מחיר טלפון + נטפרי
-
@Chocolate אמר במה מחיר טלפון + נטפרי:
תיקח קו טלפון של נטוויז'ן אפשר לקבל דרך שירות הלקוחות ב20 ש"ח אם דוחקים
ואחרי זה 019 תשתית+ספקמהניסיון של אנשים ששלחתי, צריך קודם להתחבר ב30-35, ורק אחרי שמחוברים אפשר לבקש שיעבירו אותך ממחלקת שירות לקוחות לשימור לקוחות, ושם מסכימים להוריד ל20. שירות לקוחות לא מכירים כזאת אופציה.
אני חייב לציין שהפעם האחרונה שעשיתי את זה היתה מזמן, אני מקווה שזה עדיין עובד.
לגבי ההתקנה צריך לנסות ללחוץ אותם שההתקנה תהיה חינם או לפחות חצי מחיר.
נ.ב. מקבלים ראוטר חינם, מה שמאפשר לנייד תשתית ולהחזיר לבזק את הישן.... -
@yonig20 @Chocolate @clickone
יש אפשרות אצל נטוויז'ן לשלם רק על התשתית וטלפון, ולקחת ספק ממישהוא אחר ? -
@סופר ברפורמת השוק הסיטונאי אתה יכול לקחת תשתית לא-מבזק רק בחברה שאתה לוקח ספק.
אבל מה המטרה? למה אתה צריך תשתית מנטוויז'ן? -
@yonig20 אמר במה מחיר טלפון + נטפרי:
@סופר ברפורמת השוק הסיטונאי אתה יכול לקחת תשתית לא-מבזק רק בחברה שאתה לוקח ספק.
אבל מה המטרה? למה אתה צריך תשתית מנטוויז'ן?כי בסים כשר אמרו לי שעל נטוויזן הם לא יכולים ללת לי תשתית.
-
-
@yonig20 אבל לפי הבנתי הם לא נותנים רק טלפון.
-
@סופר נותנים גם נותנים.... אני כבר שנים אצלם רק בטלפון.
https://netvision.cellcom.co.il/homephone/phones/
תיקון: אני מתחיל להבין מה אתה מתכוין, אין לך כעת תשתית בבית? -
@yonig20 אז בקיצור, אני מתקשר לנטוויזן ומבקש מהם רק קו טלפון, ואז אני ניגש ל סים כשר או ל 019 ומבק תשתית וספק.
נכון ?
תודה רבה -
@סופר מכיוון שאין לך תשתית, עדיף שתעשה את זה בשלבים
קודם תזמין תשתית+ספק מאחד מנותני השירות של נטפרי, ואחרי שיהיו לך ביד שם משתמש וסיסמה, תזמין את נטוויז'ן להתקין קו.
נ.ב. אני לא יודע איך עובדות החברות בשוק הסיטונאי ביחס להתקנת תשתית בזק על מנת לנייד אותה אליהם. יתכן שצריך להזמין את בזק להתקנת תשתית ורק אח"כ לנייד, מסתמא יש כאן בפורום אנשים שיודעים.
מקווה שהובנתי, אני אהיה פחות זמין בהמשך, אם לא יענו אחרים אמשיך להסביר יותר מאוחר בל"נ. -
@yonig20 אמר במה מחיר טלפון + נטפרי:
@סופר נותנים גם נותנים.... אני כבר שנים אצלם רק בטלפון.
https://netvision.cellcom.co.il/homephone/phones/
תיקון: אני מתחיל להבין מה אתה מתכוין, אין לך כעת תשתית בבית?אכן הרגע דיברתי איתם, והם נותנים טלפון בלבד ב35 ש"ח.
-
@סופר מקווה שראית את התיקון שהוספתי בהודעה הקודמת, ואת ההודעה שכתבתי אחר כך. אתה חייב תשתית קודם.
-
@סופר אמר במה מחיר טלפון + נטפרי:
@yonig20 @Chocolate @clickone
יש אפשרות אצל נטוויז'ן לשלם רק על התשתית וטלפון, ולקחת ספק ממישהוא אחר ?זה מה שיש לי כיום.
תשתית וטלפון של נטויזן
והספק שמגדר בראוטר הוא RL.מי שעקב אחרי התקלה שהייתה לי עם השייפינג, שם הסברתי שבדיוק בגלל שאי לי ספק שלהם, לכן קצב ההעלאה תקוע על 150K וצריך להעלות אותו ידנית.
-
@clickone כמה אתה משלם לנטוויז'ן ?
מלכתחילה הזמנת בלי ספק, או הזמנת חבילה שלימה ואח"כ אמרת להם שיורידו לך את הספק ? -
@סופר
מלכתחילה הייתי עם תשתית של בזק, טלפוניה של נטויזן וספק של ארבעת המינים. (אז עדיין לא היה שוק סיטונאי. וארבעת המינים קשורה לנטוויזן והם הציעו לי את החבילה של נטויזן)אני משלם כיום על קו של נטויזן 29 שח לחודש.
ולפני כשנה + עברתי אצלם גם לתשתית שוק סיטונאי בעוד 64 ש"ח ל40 מגה.כשעברתי לנטפרי בתחילה הייתי עם VPN (של RL ושל אורי וירטואל במקביל) + וויפרי (שאז הייתה נקראת בשם אחר) ולפני יותר משנתיים ביקשתי מהם בשיחת טלפון לעדכן את הספק של RL בשם משתמש וסיסמא.
חייבים לעשות את זה בתיאום איתם, אחרת בהפעלה מחדש הבאה של המודם הוא מושך את השם משתמש הישן.אני בכוונה נשאר על ספק של RL אפילו שאני יודע שיש יותר זול, כי חשוב לי השירות, וגם לחזק אותם כי הם היו הנחשונים. (אני עובד מהבית בלילה ולא יכול להרשות לעצמי יותר מדאי תקלות) [יש לי שם משתמש בתשלום בRL דיי מתחילת הדרך. עוד מעט 4 שנים]
לא בדקתי את שאר החברות. (ויכל להיות שאופתע לטובה גם שם)בהצלחה
-
@clickone כשעברת לRL, נטוויזון הורידו לך במחיר ? או שאתה משלם ספק גם לנטוויזן וגם לRL.
-
@סופר
לא.
מעולם לא שילמתי ספק לנטוז'ן.
תמיד הייתי בארבעת המינים. ושילמתי להם על הספק שלהם.
אז רק הייתי צריך לבטל את הספק של ארבעת המינים -
@clickone אז אתה סתם משלם יקר, כי נטוויז'ן אמרו לי שהם לוקחים 99 ש"ח ס"ה תשתית ספק וטלפון.
-
@סופר
אבל אין להם ספק של נטפרי.
בלי ספק זה המחיר אצלם. (למעט מבצע של 20 ש"ח שאכתבו כאן)
ולדעתי ה99 זה ל15 מגה. ולי יש 40. -
-
@clickone אמר במה מחיר טלפון + נטפרי:
כשעברתי לנטפרי בתחילה הייתי עם VPN (של RL ושל אורי וירטואל במקביל) + וויפרי (שאז הייתה נקראת בשם אחר)
הVPN של RL יציב ?