אזהרה ללקוחות הוט
-
ומה יהיה על כל האלה שיש להם הוט
-
או יותר קל,
- תוריד קובץ זה
- תחלץ אותו לשולחן עבודה
- קליק ימני על run.bat > הפעל כמנהל
איך אפשר לבטל את זה?
-
@yzahn
אני רוצה לבטל זה גורם לאינטרנט להיות איטי -
@אנוממי אמר באזהרה ללקוחות הוט:
זה גורם לאינטרנט להיות איטי
לא קשור לזה
מי שבכל זאת רוצה לבטל, הנה קובץ, להריץ כמנהל כנ"ל
-
@סים-כשר ומה מתקדם איתם
-
@אנוממי עדיין לא קבלנו תשובות
-
סים כשר מתקדם משהו ?
-
-
@magicode אני כבר מחובר ב"ה אבל לא הבנתי למה בגלל זה להפסיק לחבר הרי באתרוג ונתיב לא יותר טוב
אז יש פה בעיה (שדיווחתי עליה מיד אבל לדעתי טעות לפרסם אותה כי אפשר לחיות 120 שנה בלי להיכנס לאתר שלהם ובכלל לא להיתקל בזה) שצריך לפתור לכן להשאיר את מנויי הוט עם סינון גרוע יותר ובלי פתרון ????
מה שכן צריך זה אולי לוודאות שהלקוח שרוצה להתחבר אין לו תשתית בזק באיזור ובמידה ויש לומר לו שמתקינים על הוט רק שאין ברירה -
@יעקב-ישראל מה הבעיה אפשר לאיים על הוט או ITC והם יפתרו את הבעיה
-
@אנוממי לא הכל בחיים עובד עם איומים...
-
@אנוממי
אתה צריך להבין שאנחנו אחוז שואף לאפס מבין כלל הלקוחות שלהם כך שאתה צריך אותם הרבה יותר ממה שהם צריכים אותנו ולכן @aiib אמר באזהרה ללקוחות הוט:@אנוממי לא הכל בחיים עובד עם איומים...
-
@סים-כשר מתקדם אם הוט משהו?
-
אני לא מתכנת ואני לא יודע האם זה יועיל אבל מצאתי במחשב שלי תוכנ קטנה שבעבר שימשה אותי לחסימה של פורום נתיב, יכול להיות שאותו רעיון יעזור לאתר של הוט...
להלן הקובץ... -
@מוגן אפשר גם עם K9
-
@aiib אכן אבל זה יותר פשוט פשוט להריץ על המחשב ולחסום, בלי להסתבך עם תוכנות מיותרות, אם אתה יודע איך לעשות את זה אני ישמח.
-
@מוגן זה בדיוק מה ש @yzahn העלה כאן למעלה, קובץ פקודה שחוסם את האתר הבעייתי
@yzahn אמר באזהרה ללקוחות הוט:
@אנוממי תריץ פקודה זו כמנהל
echo 7.7.7.7 www.hot.net.il >> C:\Windows\System32\drivers\etc\hosts & ipconfig /flushdns
עכשיו האתר של הוט יסונן
איך מריצים פקודה כמנהל?
- תכתוב בתפריט ההתחלה: CMD
- תלחץ קונטרול+שיפט+אנטר ביחד
- תדביק את השורה הנ״ל לתוך החלון השחור (ע״י קליק ימני, הדבק)
- תלחץ אנטר
זהו.
או יותר קל,
- תוריד קובץ זה
- תחלץ אותו לשולחן עבודה
- קליק ימני על run.bat > הפעל כמנהל
-
@האברך תודה לא שמתי ...
-
-
@yzahn אמר באזהרה ללקוחות הוט:
@האברך מה שאני העליתי (עפ"י רעיון שהציע @magicode) עושה פעולה שונה. זה גורם שהתעבורה לאתר הוט יעבור דרך שרתי נטפרי וממילא יסונן. מה ש@מוגן העלה גורם לחסימת האתר לגמרי.
כך או כך, אז מה הבעיה, אפשר לדרוש כברירת מחדל מהמצטרפים להוט לחסום או לסנן את האתר של הוט.