באג בפניה לקהילה
-
@magicode
הייתי אצל לקוח לתחזוקה של המחשבים.
הגדרות הקהילה שלו מנעו ממני כניסה לאתרים נצרכים, הוא לא היה במקום, נכנסתי לחשבון שלי בנטפרי ושלחתי פניה לקהילה.
היות וגם אני נמצא בקהילה אבל לא בקהילה שלו-הפניה נשלחה לקהילה שלי..
מה שכמובן לא עוזר לפתיחת האתר.אני חושב שזה באג, כי הפניה אמורה להישלח למי שסגר ובכל מקרה זה מנהל הקהילה של הלקוח=המנוי בנטפרי ולא כל מי שנכנס לחשבון של עצמו.
תודה!
-
@למדן-וידען אמר בבאג בפניה לקהילה:
אני חושב שזה באג, כי הפניה אמורה להישלח למי שסגר ובכל מקרה זה מנהל הקהילה של הלקוח=המנוי בנטפרי ולא כל מי שנכנס לחשבון של עצמו.
מה הקשר ?
הפניה כנראה נשלחת למי שמשויך לחשבון,שבמקרה זה היית אתה
אם היית מחובר לחשבון שלו, כנראה זה היה נשלח למנהל שלו
למה שלקוח בקהילה אחת יוכל לשלוח פניה לקהילה אחרת ? -
@מעמד אמר בבאג בפניה לקהילה:
אני חושב שזה באג, כי הפניה אמורה להישלח למי שסגר ובכל מקרה זה מנהל הקהילה של הלקוח=המנוי בנטפרי ולא כל מי שנכנס לחשבון של עצמו.
מה הקשר ?
הפניה כנראה נשלחת למי שמשויך לחשבון,שבמקרה זה היית אתה
אם היית מחובר לחשבון שלו, כנראה זה היה נשלח למנהל שלו
למה שלקוח בקהילה אחת יוכל לשלוח פניה לקהילה אחרת ?ברור, הבנתי למה זה קרה וגם הסברתי זאת אבל זה לא נכון.
הפניה נעשית כדי לבקש פתיחה.
ברגע שהיחידים שיכולים לפתוח את זה הם הקהילה של הלקוח אז הפניה בכל מקרה צריכה להיעשות אליהם.
(הרי האתר לא נפתח ברגע שהייתי מחובר לחשבון שלי.. על אף שאצלי זה פתוח.. כלומר שאין קשר למי אני מחובר אלא הגדרות החשבון נלקחות מהמנוי, כך גם הפניה צריכה להגיע אליהם).או שאכן יגדירו שההגדרות נלקחות לפי מי שמחובר לחשבון.. טוב, זה לא יקרה, ברור לי.
-
@למדן-וידען כשאתה לוחץ על הקישור שלח פנייה לקהילה זה מעביר אותך לחשבון בנטפרי, ואם באותו מחשב היה פתוח חשבון אחר מהחשבון בה מוגדר החיבור, אז פשוט שלחת את הפנייה למקום לא נכון.
נטפרי והקהילה לא מזהים את החיבור שלך, אלא את החשבון דרכו שלחת את הפנייה. -
@סופר אמר בבאג בפניה לקהילה:
@למדן-וידען כשאתה לוחץ על הקישור שלח פנייה לקהילה זה מעביר אותך לחשבון בנטפרי, ואם באותו מחשב היה פתוח חשבון אחר מהחשבון בה מוגדר החיבור, אז פשוט שלחת את הפנייה למקום לא נכון.
נטפרי והקהילה לא מזהים את החיבור שלך, אלא את החשבון דרכו שלחת את הפנייה.אני לא מצליח להבין מה אתה מנסה לומר.
למה כל אחד צריך לחזור אחרי כל מה שאני כותב ולהסביר לי מה קורה בפועל?אני יודע שזה מה שקרה וקורה ואני גם מבין למה.
אבל אני מסביר שזה לא נכון שככה יהיה.
כי אין לי בעצם למעשה שום דרך לתקשר עם הקהילה שחוסמת.
אולי זה מה שרוצים.. יכול להיות.. לכן פניתי להרב @magicode כתבתי את הבעיה שלי, ושיחשוב מה נכון יותר.
זאת סיטואציה שיתכן ולא חשבו עליו ויבינו שצריך לשנות או למצער - להשאיר, וגם יתכן שכן חשבו עליו בעבר וזה מה שהוחלט. -
@למדן-וידען
כתבת 'באג'. אם כוונתך כנ"ל, תכתוב הצעה לייעול. -
@למדן-וידען
כתבת 'באג'. אם כוונתך כנ"ל, תכתוב הצעה לייעול.@למדן-וידען אמר בבאג בפניה לקהילה:
זאת סיטואציה שיתכן ולא חשבו עליו ויבינו שצריך לשנות או למצער - להשאיר, וגם יתכן שכן חשבו עליו בעבר וזה מה שהוחלט
כל עוד שזה במסגרת המודגש זה באג.
השאר זה הצעה ליעול.
תודה על הקפצת האשכול, אשמח להקפצה מדי פעם -
@למדן-וידען באג הכוונה שיש מקרה שנתקע כי לא חשבו על זה קודם, אבל אם תכננו משהוא שיעבוד בצורה א' ואתה חושב שזה צריך לעבוד בצצורה ב', זה לא 'באג'.
-
@למדן-וידען באג הכוונה שיש מקרה שנתקע כי לא חשבו על זה קודם, אבל אם תכננו משהוא שיעבוד בצורה א' ואתה חושב שזה צריך לעבוד בצצורה ב', זה לא 'באג'.
נכון מאוד, הבנת טוב.
-
@למדן-וידען אני חושב שזה לא כל כך קריטי.
וחוץ מזה למה שתוכל לבקש שינוים בחשבון של מישהו אחר? -
@למדן-וידען הבנתי את בקשתך אבל לכאו' זה לא מקובל כי הרי הלקוח בחר להתחבר לקהילה ולקבל עליו את ההגבלות של הקהילה, או אפי' בחר בעצמו במה שיגבילו אותו, אז למה שמישהו אחר יוכל לפנות לקהילה לפתוח ללקוח דברים מסוימים.
-
@שלו' אם זה טכנאי מחשבים שבא לתקן ללקוח את המחשב ?!
במקרה כזה, זה כן מובן ! שלצורך תיקון המחשב הוא צריך איזה אתר, ולכן הוא מבקש פתיחה. -
@מעמד שיבקש מהבעלים לפנות לקהילה.
לא נטפרי ולא הקהילה צריכה להתיחס לפניה שמגיע ממי שאינו הבעלים של החיבור. -
@שלו'
הוא לא היה במקום, נכנסתי לחשבון שלי בנטפרי ושלחתי פניה לקהילה.
ולכן הוא הפנה את הבקשה לנטפרי לתיקון הדבר
-
@שלו צודק ב-100%.
לא רק שזה לא באג, או משהו שלא חשבו עליו, אלא הפוך, מכיון שחשבו טוב, עשו א"ז כך.
אני מבין את הבעי' של @למדן-וידען ושל עוד הרבה טכנאים שנתקלים בבעיה הזאת.
אך הרי גם העובד / הבן, שבדיוק בגללו המעביד / האבא סגר את האתר, יכול לעשות את אותו המשחק....
מלבד זאת יש כאן גם בעיה טכנית מאיפה מנהל הקהילה אמור לדעת אצל איזה לקוח להגדיר את פתיחת האתר אם אתה שלחת את הפניה מחשבונך? -
@ליכט אמר בבאג בפניה לקהילה:
יש כאן גם בעיה טכנית מאיפה מנהל הקהילה אמור לדעת אצל איזה לקוח להגדיר את פתיחת האתר אם אתה שלחת את הפניה מחשבונך?
בשביל זה צריך להגיע ל @magicode הקוסם.
@ליכט אמר בבאג בפניה לקהילה:
אך הרי גם העובד / הבן, שבדיוק בגללו המעביד / האבא סגר את האתר, יכול לעשות את אותו המשחק....
אתה צודק, אבל הוא צריך שיהיה לו חשבון בנטפרי.. וצריך שהקהילה תבין מה הצורך..
-
הוא צריך שיהיה לו חשבון בנטפרי..
בעיה קטנה....
וצריך שהקהילה תבין מה הצורך..
בעיה קטנה עוד יותר....
-
למרות שזה מגביל אותי פעמים רבות אני לא חושב שהגישה נכונה,
מערכת הפניות זה איזור אישי,
כפי שאתה מבין שאם נכנסת לאיזור האישי שלך בסלקום לא תוכל לבצע שינויים במנוי אחר, כך גם במערכת הפניות.
הצעתי כאן הצעה אחרת, שיהיה ניתן להגדיר האצלה שחשבון אחר יוכל לנהל את החשבון.