בדיקת תמונות בצאט
-
@רוח נכון, אבל בכ"ז, כנראה הוא זוכר את זה ממה שהזנת ולא ממה שהתקבל מהרשת
-
@רוח אמר בבדיקת תמונות בצאט:
@aiib נדהמתי לראות שכן.
כתבתי משפט תמים ואחרי כמה דקות בגלילה למעלה ראיתי שורת איקסים.
לקח לי הרבה זמן להיזכר מה היה כתוב שם כדי לנסות להבין מה הרובוט רוצה ממני....@magicode זה נכון? זה באג? או שזה מתוכנן? וא"כ למה במייל אין סינון טקסט...
-
גם אצלי נהיתה שורת XXXXX בצ'אט לאחר כמה דקות
-
@1-היה-אברהם תרענן את הדף, תראה את האיקסים מיד...
-
@WWW לא מבין, יש סינון בצ'אט או אין?
-
@aiib מה שעובר דרך הרשת מסונן, מה שלא, לא. בקובץ וורד אתה יכול לכתוב מה שבא לך בלי שנטפרי יסננו. מסתבר שכדי לשפר ביצועים, תוכנת הצ'אט זוכר X הודעות אחרונות ל-X זמן, בלי צורך לקבל את המידע מהרשת, אחרי כמות X הודעות, או אחרי כמות X זמן, זה נמחק מהמטמון המקומי ואז אתה מתחיל לראות איקסים. אם אתה מרענן את הדף אז אתה מוחק את המטמון ושוב הכל מהרשת. זה לא באג, ולא תקלה.
-
@yzahn מייל גם באיזה שהוא שלב עובר דרך הרשת ובכל אופן לא מסונן כוונתי הייתה בשאלה האם בכוונה עשו כך או שמכיון שכך המערכת עובדת איך שהוא גם בזה זה כך. כי לדעתי קצת מוזר לסנן מה שאדם עצמו כותב
-
@aiib ברור שצ'אט עובר סינון...
יש הרבה קהילות שחסמו לגמרי את הצ'אט.
וזאת בגלל שלא ניתן להבדיל בין צ'אט אישי לקבוצתי... -
@WWW מה ההבדל בין צ'אט למייל? אני מבין שיש מושג לחסום צ'אט וזה למרות החסימה כי זה סגנון של דיבור אבל מבחינת תוכן שלילי לא מוצא הבדל בין מייל לצ'אט.
-
האם יש בכלל דיליי בצאט ?
בגלל הסינון
והאם אפר לחסום סינון לצאט
כי אני מדבר עם מישהו בטלפון ושולח לו הודעה או קישור במייל ורק אחרי דק האו 2 הוא רואה אותם -
@זבולי אמר בבדיקת תמונות בצאט:
בגלל הסינון
אין שום דיליי בגלל הסינון. לא בצ'אט ולא בשאר האתרים שגולשים בהם.
יכול להיות המון סיבות אחרות לדיליי. עיין כאן. https://netfree.link/wiki/ספקים_ומחירים -
@זבולי אמר בבדיקת תמונות בצאט:
כי אני מדבר עם מישהו בטלפון ושולח לו הודעה או קישור במייל ורק אחרי דק האו 2 הוא רואה אותם
שילחץ על הרענון במייל.
ואולי גם מוגדר אצלך ששילח רק אחרי 20 שניות (אפשרות לבטל אחרי השליחה). -
@aiib אמר בבדיקת תמונות בצאט:
@WWW מה ההבדל בין צ'אט למייל? אני מבין שיש מושג לחסום צ'אט וזה למרות החסימה כי זה סגנון של דיבור אבל מבחינת תוכן שלילי לא מוצא הבדל בין מייל לצ'אט.
מה ההבדל בין מייל לוואצאפ?
כתבתי:@WWW אמר בבדיקת תמונות בצאט:
וזאת בגלל שלא ניתן להבדיל בין צ'אט אישי לקבוצתי...
זה סוג של וואצאפ בזעיר אנפין...
-
@WWW אחרי שתנסח מה ההבדל בין וואצאפ לבין מייל תראה שצ'אט יותר קרוב למייל מאשר לוואצאפ
-
אני חושב שההבדל היחיד הוא שאי אפשר למחוק הודעה שנשלחה
זה הכל ... -
@חכם אז אתה לא יודע מה זה וואצאפ.
לא לחינם בעולם כמעט ולא משתמשים בזה אלא בוואצאפ ורק העובדות החרדיות מבלות בזה את יומם... -
@aiib ידעתי גם ידעתי
כוונתי שמבחינת הסינון אין הבדל {כמובן אם אין קבוצות ציבוריות וכו'} -
@aiib אמר בבדיקת תמונות בצאט:
@WWW אחרי שתנסח מה ההבדל בין וואצאפ לבין מייל תראה שצ'אט יותר קרוב למייל מאשר לוואצאפ
@WWW אמר בבדיקת תמונות בצאט:
זה סוג של וואצאפ בזעיר אנפין...
-
-
@aiib
אדרבה הבה ותנסח הבדל ביניהםעריכה : ביניהם = בין הוואצאפ לצ'אט