מבזק עדכונים | מוצ"ש - כ"ח טבת ה'תשע"ט
-
@ליכט עדיין שניהם פתוחים.
-
נחכה קצת לראות שהיא עובדת כמו שצריך ואין בעיות.
-
-
-
@ליכט אמר במבזק עדכונים | מוצ"ש - כ"ח טבת ה'תשע"ט:
@shraga אמר במבזק עדכונים | מוצ"ש - כ"ח טבת ה'תשע"ח:
- עובד גם במקרה שwifree חוסם את האינטרנט.
@magicode האם התוכנה הזאת כבר מספקת כדי לסגור את הני-דסק, או שעדיין שניהם פתוחים ?
לסגור לגמרי או שיהיה אפשר לסגור בהגדרות סינון? (כמו שמדובר בקישור שהבאת)
הרי בעקרון שליטה מרחוק פתוח בנטפרי והסיבות ברורות. -
@אלי-TZA
בקישור שהבאתי מדובר על חסימת הני-דסק ע"י וויפרי כשאין חיבור נטפרי.
וע"ז היתה שאלתי.עריכה: טעיתי, אכן מדובר שם על זה שיהיה אפשרות לסגור את הני-דסק.
-
@magicode אמר במבזק עדכונים | מוצ"ש - כ"ח טבת ה'תשע"ט:
נחכה קצת לראות שהיא עובדת כמו שצריך ואין בעיות.
@magicode ,
האם זה הכרחי לחסום את AnyDesk ע"י WiFree כאשר המחשב לא גולש דרך נטפרי?הרי מחד, גם אם המחשב גולש דרך נטפרי, AnyDesk לא יהיה "מצונזר" יותר מאשר כשהוא גולש לא דרך נטפרי,
ומאידך, לא רק תומכי נטפרי נדרשים לתמוך בתקלות שקורות אצל משתמשי נטפרי.
לי אישית יצא יותר מפעם אחת לטפל מרחוק בבעיית התחברות לאניוור כשמותקן WiFree - בזכות AnyDesk.
דוגמא נוספת: יש לי מחשבים להשכרה שעל כולם מותקן WiFree. לפעמים קורה שהשוכרים צריכים תמיכה כלשהיא במחשב עצמו בלי שום קשר לאינטרנט בכלל, ולצורך כך הם מתחברים לאינטרנט כלשהו באזור - שכמובן נחסם ע"י WiFree, אבל אני כבר יכול להתחבר אליהם בשליטה מרחוק ולעזור להם במחשב. -
@איש-אחד אני רואה שהבנת בדיוק את הצורך בכך, באמצעות אני דסק, בקלות ניתן לגלוש באינטרנט פרוץ.
כל מילה שכתבת רק מחזקת את ההבנה בצורך בחסימת תוכנות לשליטה מרחוק.זה מזכיר את דברי אותו עיתנואי אמריקאי שרצה להוכיח שטראמפ טועה ואין באמת צורך בגדר ההפרדה בין ארה"ב למקסיקו, ולהוכיח את דבריו הוא הלך עם צוות צילום לגדר ההפרדה, והראה קבל עם ועולם שאין מסתננים...
-
@MacroShadow
אבל אותו פרצה קיים גם בכל אחד שיש נטפרי.
ועל מה סומכים כולם???ורוב משתמשים לא חוסמים אפשרות לתמיכה מרחוק בדיוק מהטעמים ש @איש-אחד כתב.
-
@MacroShadow
אולי שיאפשרו לאנשים ספציפיים (על סמך הכרות) להשתמש עם השליטה מרחוק החדש (כתומכים - אבל לא של נטפרי).
אפשר אפילו עם סיסמא.
(אם זה עובד פיקס, אז אפשר גם בתשלום כלשהו. דיי חסרה היום תוכנת שליטה מרחוק טובה ובחינם) -
@MacroShadow אמר במבזק עדכונים | מוצ"ש - כ"ח טבת ה'תשע"ט:
@איש-אחד אני רואה שהבנת בדיוק את הצורך בכך, באמצעות אני דסק, בקלות ניתן לגלוש באינטרנט פרוץ.
כל מילה שכתבת רק מחזקת את ההבנה בצורך בחסימת תוכנות לשליטה מרחוק.אני דיברתי מהצד של מחשב שמותקן בו WiFree, שלא ייחסם לו אפשרות השליטה (לצורך קבלת עזרה).
מחשב כזה כמובן שלא יוכל לגלוש באינטרנט פרוץ מצד עצמו - כי יש עליו WiFree.אתה לקחת את זה למקום אחר - שאלה על נטפרי איך הם פותחים בסינון אפשרות לתוכנות שליטה מרחוק כלשהן, הרי ניתן להשתלט גם על מחשבים שיש בהם אינטרנט שאינו מסונן?
(ונכון, השאלה באותה מידה בדיוק גם במחשב עם WiFree שמחובר לאינטרנט שאינו נטפרי).לדעתי האישית, תוכנות השליטה מרחוק לא יותר מידי בעייתיות.
הרי בשביל להשתלט צריך שיהיה גם צד שני שמכיר אותך ויסכים שתשתלט עליו, ובנוסף הוא גם רואה על המסך אצלו את כל מה שאתה עושה.
ברעיון, אם יש לך מישהו שמסכים שתשתלט מרחוק על המחשב שלו, אין שום סיבה שהוא לא יסכים באותה מידה שגם תבוא פיזית למחשב שלו, אלא שהוא רוצה לחסוך לך את הטירחה להגיע עד אליו.
אם יש לך מישהו שמסכים שתעבוד על המחשב שלו שיש בו אינטרנט לא מסונן, ואתה מעוניין להכנס אליו, זה באמת בעייה - עם או בלי תוכנת השליטה מרחוק. זה קצת דומה לרעיון לבקש מנטפרי להגביל את השימוש במקלדת, כדי שלא תכשל ותעבוד איתה במחשב עם אינטרנט פתוח.ובפועל,
כמה מקרים - אם בכלל - יש של אנשים שהשתמשו בתוכנת שליטה מרחוק כאמצעי לגלישה באינטרנט פתוח, מול כמה מקרים של טכנאים שהגדירו נטפרי / פתרו בעיות שנוצרו בעקבות הסינון - באמצעות שליטה מרחוק?נ.ב. לגבי "שולחן עבודה מרוחק של Windows", אני מסכים שזה כבר יותר בעייתי, ואכמ"ל.
-
@איש-אחד
נכון! וכבר טענתי בקצרה זאת למעלה.
ואלא יבוא הטעונים לומר דתמיד אפשר לחסום אפשרות זאת בתגיות.
אבל אם זה חורג בוייפרי נאבד כל אפשרות לחסום פירצה זו. -
אפשר לחלק את זה לשניים.
שנשלט יעבוד תמיד
והשולט יעבוד רק למי שפתוח לו שליטה מרחוק. -
@magicode על איזה תוכנת שליטה מדובר?
-
@magicode ,
אדרבא, אם זה אפשרי, מה יותר טוב מזה! -
-
@ליכט
אני מדבר על השליטה שאני בניתי. שמה אני יכול לשלוט בעניין. -
@magicode
אז אתה מתכוון לתת לאחרים להשתמש בו כך שיש משמעות לחלק בין השולט ובין הנשלט? -
@אורי אמר במבזק עדכונים | מוצ"ש - כ"ח טבת ה'תשע"ט:
@magicode
אז אתה מתכוון לתת לאחרים להשתמש בו כך שיש משמעות לחלק בין השולט ובין הנשלט?@magicode אמר במבזק עדכונים | מוצ"ש - כ"ח טבת ה'תשע"ט:
אני מדבר על השליטה שאני בניתי.