ניווט

• הרשמה
    • התחברות
    • חיפוש
    • פוסטים אחרונים
    • תגיות
    • משתמשים
    • קבוצות
    • חיפוש
    • נטפרי-וויקי
    • En

הצעה: שיהיה אפשרות להגדיר שלא יופנה אלי אקספרס דרך magicode

כללי
    25
    116
    6902
    טוען פוסטים נוספים
    • מהישן לחדש
    • מהחדש לישן
    • הכי הרבה הצבעות
    תגובה
    • הגב כנושא
    התחבר בכדי לפרסם תגובה
    נושא זה נמחק. רק משתמשים עם הרשאות מתאימות יוכלו לצפות בו.
    • טרוצער
      טרוצער נערך לאחרונה על ידי MacroShadow

כיום בברירת מחדל כל קנייה באלי אקספרס ואיביי עובר דרך נטפרי [קאשבאק]
      היה מאוד טוב אם יהיה אפשרות להגדיר בפרופיל באופן פרטני שזה לא יעבור דרך נטפרי

לחיל אומר תגובה 1 תגובה אחרונה תגובה ציטוט 0
      • לחיל אומר
        לחיל אומר @טרוצער נערך לאחרונה על ידי

@טרוצער למה לא, מה אכפת לך שנטפרי ירוויחו?
        ואם יש סיבה יכול להיות שזה לא הוגן שנטפרי עשו שזה עובר דרכם.

שטייגען זה העיקר!

טרוצער תגובה 1 תגובה אחרונה תגובה ציטוט 0
        • a0533057932
          a0533057932 נערך לאחרונה על ידי

אם אינני טועה נאמר בעבר שבמקרה ויש קאשבק אחר זה לא עובר דרך נטפרי
          כך שזה ממש זה נהנה וזה לא חסר

ליכט yzahn יעקב ישראל טרוצער 4 תגובות תגובה אחרונה תגובה ציטוט 5
          • ליכט
            ליכט @a0533057932 נערך לאחרונה על ידי

@a0533057932 אמר בהצעה: שיהיה אפשרות להגדיר שלא יופנה אלי אקספרס דרך magicod:

אם אינני טועה נאמר בעבר שבמקרה ויש קאשבק אחר זה לא עובר דרך נטפרי
            כך שזה ממש זה נהנה וזה לא חסר

http://forum.netfree.link/post/24706

תגובה 1 תגובה אחרונה תגובה ציטוט 2
            • yzahn
              yzahn @a0533057932 נערך לאחרונה על ידי

היה יפה אם בפעם הראשון היה קופץ חלון לאשר שאתה מסכים לזה. אני לא אהבתי את זה כשגיליתי בדיעבד שזה מה שקורה. אין שום דבר רע בזה, זה ממש זה נהנה וזה לא חסר, אבל מן הנימוס להודיע על כך ולא לתת לאנשים לגלות מעצמם. דעתי בלבד.
              ייתכן וזה כתוב בגלוי באיזה מקום בתהליך ההצטרפות ולא שמתי לב, אשמח אם אנשים יתקנו אותי בזה.

משרדי A 2 תגובות תגובה אחרונה תגובה ציטוט 4
              • משרדי
                משרדי @yzahn נערך לאחרונה על ידי משרדי

@yzahn עיין בתנאי שימוש.
                סעיף 1.7

yzahn תגובה 1 תגובה אחרונה תגובה ציטוט 8
                • yzahn
                  yzahn @משרדי נערך לאחרונה על ידי

@משרדי, תודה רבה!
                  מסתבר, שכמו 99.9 אחוז מהמשתמשים לא קראתי את תנאי השימוש. לכאורה יותר נימוסי שבפעם הראשון יוצג חלון עם לחצן לאישור (לדעתי, לא צריך אפשרות לביטול).

M תגובה 1 תגובה אחרונה תגובה ציטוט 2
                  • M
                    mdy @yzahn נערך לאחרונה על ידי

@yzahn אמר בהצעה: שיהיה אפשרות להגדיר שלא יופנה אלי אקספרס דרך magicode:

@משרדי, תודה רבה!
                    מסתבר, שכמו 99.9 אחוז מהמשתמשים לא קראתי את תנאי השימוש. לכאורה יותר נימוסי שבפעם הראשון יוצג חלון עם לחצן לאישור (לדעתי, לא צריך אפשרות לביטול).

לא הבנתי מה הבעיה. כל האינטרנט הזה מכבסת כסף של מידע וקישורים בלי שאתה יודע. אתה יודע, כמה גוגל מרוויחה עליך בלי שתדע?
                    לא לקחו לך לא שתו לך.
                    דרך מאד הגיונית שנטפרי תרוויח כסף בלי שתשלם יותר.

yzahn תגובה 1 תגובה אחרונה תגובה ציטוט 8
                    • yzahn
                      yzahn @mdy נערך לאחרונה על ידי

@mdy אתה טוען שמשום שכל האינטרנט לא מתנהגים בנימוס, שגם נטפרי לא ינהגו בנימוס?

תגובה 1 תגובה אחרונה תגובה ציטוט 1
                      • M
                        mdy נערך לאחרונה על ידי

@yzahn
                        לא הבנתי מה לא מנומס.
                        אם אני המלצתי לסוכן ביטוח לפנות אליך, והוא הצליח למכור לך ביטוח והוא שילם לי על כך,
                        אני צריך להודיע לך בגלל הנימוס?
                        נטפרי מעבירה אותך לאליאקספרס ועל זה היא מקבלת תמלוגים . מה לא מנומס פה?

תגובה 1 תגובה אחרונה תגובה ציטוט 3
                        • א
                          אורי נערך לאחרונה על ידי

@yzahn
                          אם כותבים זה אנשים יהיה בטוחים שכל חסכונם בבנק עובר לנטפרי, כמו האזהרות של וייפרי גורם שאנשים מפחדים שכל המחשב יתפוצץ עם יתקין אותו.

דבר אחד בטוח יהיה אשכול חדש כל שבוע בענין זה בפורם .

תגובה 1 תגובה אחרונה תגובה ציטוט 6
                          • A
                            aiib @yzahn נערך לאחרונה על ידי

@yzahn זה לא שנטפרי נותנים לך קישור ולא נותנים גילוי נאות כך שאפשר לחשוד שהם מפנים אותך לטובתם האישי. אלא זה סה"כ אחרי שאתה מרצונך רוצה להיכנס לאליאקספרס הם כבר מרוויחים מאלי אקספרס על הדרך

yzahn תגובה 1 תגובה אחרונה תגובה ציטוט 2
                            • yzahn
                              yzahn @aiib נערך לאחרונה על ידי

@aiib מעניין לדעת מה יהיה תגובת אנשים אם ספק אינטרנט גדול היה עושה דבר כזה.

A C נטפריס 3 תגובות תגובה אחרונה תגובה ציטוט 0
                              • A
                                aiib @yzahn נערך לאחרונה על ידי

@yzahn דבר ראשון זה בדיוק ההבדל שנטפרי זו עמותה [ואם אני לא טועה גם הכסף מהקישור גם הולך לעמותה -לא שאכפת לי שיילך לכיס של המנהלים]
                                אבל אני לא חושב שאמור להיות בעיה גם עם חברה גדולה תעשה את זה. אגד לא מפרסמת על האוטובוסים ומרוויחה כסף? אז מה שמפריע כאן שלא ידעת מכך?

תגובה 1 תגובה אחרונה תגובה ציטוט 1
                                • C
                                  clickone @yzahn נערך לאחרונה על ידי

@yzahn אמר בהצעה: שיהיה אפשרות להגדיר שלא יופנה אלי אקספרס דרך magicode:

@aiib מעניין לדעת מה יהיה תגובת אנשים אם ספק אינטרנט גדול היה עושה דבר כזה.

הייתה קמה צעקה.
                                  אבל על זה שספק האינטרנט יודע לאן ניסית לגלוש והוא מנתב אותך (כאילו שככה הוא לא יודע בד"כ לאן ניסית להגיע 😛 )
                                  בנטפרי זה ידוע היטב שנטפרי יודעת בכל רגע נתון מה אתה עושה (המערכת, כן. לא מישהו אנושי שיושב לדעת ב"קוד פתוח" מה הסיסמא שלך בבנק כמו שמישהו ניסה למכור לנו 😮 )
                                  ולכן פחות קמה צעקה.
                                  תוסיף לזה שרוב המשתמשים המוחלט מפרגן לנטפרי ולמי שיצר את הדבר המדהים הזה (בעיקר מי שהכיר חסימות אחרות) ולכן ממש לא אכפת לו והוא אפילו מעודד את זה.
                                  במיוחד במיוחד שמי שיש לו במילא קאשבק לא נפגע מזה כלל. (אני אישית לא עושה קאשבק כדי שזה יעבור לנטפרי)

מה שבטוח, שאם הסיפור היה רק לדחוף איזה הידר בבקשה בלי שתדע, כל הספקיות שהיו יכולות לעשות את זה היו עושות את זה (או שהן עושות את זה מתישהוא ואיכשהוא 😮 )

כמובן דעתי בלבד ולא מייצג את נטפרי

• כל מה שאני כותב הוא על דעת עצמי, ולא מיצג את נטפרי.
                                  • לרכישת קו לSMS נכנס ויוצא, שלח לי מייל urivpn@gmail.com
                                  A גדול קטן מ yzahn 4 תגובות תגובה אחרונה תגובה ציטוט 8
                                  • A
                                    aiib @clickone נערך לאחרונה על ידי

@clickone אמר בהצעה: שיהיה אפשרות להגדיר שלא יופנה אלי אקספרס דרך magicode:

כל הספקיות שהיו יכולות לעשות את זה היו עושות את זה

אני מאמין שלאתרים הגדולים יש איזו שהיא דרך ואם הם רואים שזה מופנה מספק וכדו' הם לא יתנו כסף. מה הם פראיירים? הם מבינים שספק לא הפנה אף אחד

C תגובה 1 תגובה אחרונה תגובה ציטוט 0
                                    • C
                                      clickone @aiib נערך לאחרונה על ידי

@aiib גם על נטפרי שאלו שאלות.
                                      יותר מזה לא יודע מה xxxx לכתוב

תגובה 1 תגובה אחרונה תגובה ציטוט 0
                                      • yzahn
                                        yzahn נערך לאחרונה על ידי

@clickone @אורי @aiib
                                        תודה רבה על התשובות המנומקות.
                                        שלא תחשבו שאני לא מפרגן, אני מפרגן בלב שלם. לא דיברתי בכלל על זה שהם עושים את זה, עיקר הנושא היה שיהיה גילוי יותר ברור. אני בעצמי לא יודע להגיד בבירור למה אני מרגיש שזה יותר מנומס לגלות, (אגב לא התכוונתי שזה לא מנומס לא לגלות, אלא שיותר מנומס לגלות). אני יכול להתחיל לכתוב נימוקים אבל אתם מכירים איך שהוויכוחים האלה לא נגמרים...

C תגובה 1 תגובה אחרונה תגובה ציטוט 3
                                        • יעקב ישראל
                                          יעקב ישראל @a0533057932 נערך לאחרונה על ידי יעקב ישראל

@a0533057932 איני יודע אבל תמיד היה לי התראות על קופונים שלא הצלחתי לממש יכול להיות שזה קשור ?

מחשבי X270 (וX280) למכירה במחיר מוזל

תגובה 1 תגובה אחרונה תגובה ציטוט 0
                                          • C
                                            clickone @yzahn נערך לאחרונה על ידי

@yzahn אגב אפשר שזה יהיה חלק מתהליך ההרשמה, ויהיה מסומן בV ברירת מחדל.
                                            ומי שירצה שיוריד בצורה אקטיבית.

אני חושב שהסיבה שזה לא קיים, בגלל שמעט אנשים יבינו מה רוצים מהם. וזה יכול רק לסבך

בכל מקרה, אני מאד מבין את הצד שלך.

ואני לא אתפלא, אם @magicode נקי הלב יעשה את מה שכתבת כדי לצאת ידי כל הדעות.

yzahn תגובה 1 תגובה אחרונה תגובה ציטוט 2
                                            • פוסט ראשון
                                              פוסט אחרון