הצעה: שיהיה אפשרות להגדיר שלא יופנה אלי אקספרס דרך magicode
-
@a0533057932 אמר בהצעה: שיהיה אפשרות להגדיר שלא יופנה אלי אקספרס דרך magicod:
אם אינני טועה נאמר בעבר שבמקרה ויש קאשבק אחר זה לא עובר דרך נטפרי
כך שזה ממש זה נהנה וזה לא חסר -
היה יפה אם בפעם הראשון היה קופץ חלון לאשר שאתה מסכים לזה. אני לא אהבתי את זה כשגיליתי בדיעבד שזה מה שקורה. אין שום דבר רע בזה, זה ממש זה נהנה וזה לא חסר, אבל מן הנימוס להודיע על כך ולא לתת לאנשים לגלות מעצמם. דעתי בלבד.
ייתכן וזה כתוב בגלוי באיזה מקום בתהליך ההצטרפות ולא שמתי לב, אשמח אם אנשים יתקנו אותי בזה. -
@yzahn עיין בתנאי שימוש.
סעיף 1.7 -
@משרדי, תודה רבה!
מסתבר, שכמו 99.9 אחוז מהמשתמשים לא קראתי את תנאי השימוש. לכאורה יותר נימוסי שבפעם הראשון יוצג חלון עם לחצן לאישור (לדעתי, לא צריך אפשרות לביטול). -
@yzahn אמר בהצעה: שיהיה אפשרות להגדיר שלא יופנה אלי אקספרס דרך magicode:
@משרדי, תודה רבה!
מסתבר, שכמו 99.9 אחוז מהמשתמשים לא קראתי את תנאי השימוש. לכאורה יותר נימוסי שבפעם הראשון יוצג חלון עם לחצן לאישור (לדעתי, לא צריך אפשרות לביטול).לא הבנתי מה הבעיה. כל האינטרנט הזה מכבסת כסף של מידע וקישורים בלי שאתה יודע. אתה יודע, כמה גוגל מרוויחה עליך בלי שתדע?
לא לקחו לך לא שתו לך.
דרך מאד הגיונית שנטפרי תרוויח כסף בלי שתשלם יותר. -
@mdy אתה טוען שמשום שכל האינטרנט לא מתנהגים בנימוס, שגם נטפרי לא ינהגו בנימוס?
-
@yzahn
לא הבנתי מה לא מנומס.
אם אני המלצתי לסוכן ביטוח לפנות אליך, והוא הצליח למכור לך ביטוח והוא שילם לי על כך,
אני צריך להודיע לך בגלל הנימוס?
נטפרי מעבירה אותך לאליאקספרס ועל זה היא מקבלת תמלוגים . מה לא מנומס פה? -
@yzahn
אם כותבים זה אנשים יהיה בטוחים שכל חסכונם בבנק עובר לנטפרי, כמו האזהרות של וייפרי גורם שאנשים מפחדים שכל המחשב יתפוצץ עם יתקין אותו.דבר אחד בטוח יהיה אשכול חדש כל שבוע בענין זה בפורם .
-
@yzahn זה לא שנטפרי נותנים לך קישור ולא נותנים גילוי נאות כך שאפשר לחשוד שהם מפנים אותך לטובתם האישי. אלא זה סה"כ אחרי שאתה מרצונך רוצה להיכנס לאליאקספרס הם כבר מרוויחים מאלי אקספרס על הדרך
-
@aiib מעניין לדעת מה יהיה תגובת אנשים אם ספק אינטרנט גדול היה עושה דבר כזה.
-
@yzahn דבר ראשון זה בדיוק ההבדל שנטפרי זו עמותה [ואם אני לא טועה גם הכסף מהקישור גם הולך לעמותה -לא שאכפת לי שיילך לכיס של המנהלים]
אבל אני לא חושב שאמור להיות בעיה גם עם חברה גדולה תעשה את זה. אגד לא מפרסמת על האוטובוסים ומרוויחה כסף? אז מה שמפריע כאן שלא ידעת מכך? -
@yzahn אמר בהצעה: שיהיה אפשרות להגדיר שלא יופנה אלי אקספרס דרך magicode:
@aiib מעניין לדעת מה יהיה תגובת אנשים אם ספק אינטרנט גדול היה עושה דבר כזה.
הייתה קמה צעקה.
אבל על זה שספק האינטרנט יודע לאן ניסית לגלוש והוא מנתב אותך (כאילו שככה הוא לא יודע בד"כ לאן ניסית להגיע )
בנטפרי זה ידוע היטב שנטפרי יודעת בכל רגע נתון מה אתה עושה (המערכת, כן. לא מישהו אנושי שיושב לדעת ב"קוד פתוח" מה הסיסמא שלך בבנק כמו שמישהו ניסה למכור לנו )
ולכן פחות קמה צעקה.
תוסיף לזה שרוב המשתמשים המוחלט מפרגן לנטפרי ולמי שיצר את הדבר המדהים הזה (בעיקר מי שהכיר חסימות אחרות) ולכן ממש לא אכפת לו והוא אפילו מעודד את זה.
במיוחד במיוחד שמי שיש לו במילא קאשבק לא נפגע מזה כלל. (אני אישית לא עושה קאשבק כדי שזה יעבור לנטפרי)מה שבטוח, שאם הסיפור היה רק לדחוף איזה הידר בבקשה בלי שתדע, כל הספקיות שהיו יכולות לעשות את זה היו עושות את זה (או שהן עושות את זה מתישהוא ואיכשהוא )
כמובן דעתי בלבד ולא מייצג את נטפרי
-
@clickone אמר בהצעה: שיהיה אפשרות להגדיר שלא יופנה אלי אקספרס דרך magicode:
כל הספקיות שהיו יכולות לעשות את זה היו עושות את זה
אני מאמין שלאתרים הגדולים יש איזו שהיא דרך ואם הם רואים שזה מופנה מספק וכדו' הם לא יתנו כסף. מה הם פראיירים? הם מבינים שספק לא הפנה אף אחד
-
@aiib גם על נטפרי שאלו שאלות.
יותר מזה לא יודע מה xxxx לכתוב -
@clickone @אורי @aiib
תודה רבה על התשובות המנומקות.
שלא תחשבו שאני לא מפרגן, אני מפרגן בלב שלם. לא דיברתי בכלל על זה שהם עושים את זה, עיקר הנושא היה שיהיה גילוי יותר ברור. אני בעצמי לא יודע להגיד בבירור למה אני מרגיש שזה יותר מנומס לגלות, (אגב לא התכוונתי שזה לא מנומס לא לגלות, אלא שיותר מנומס לגלות). אני יכול להתחיל לכתוב נימוקים אבל אתם מכירים איך שהוויכוחים האלה לא נגמרים... -
@a0533057932 איני יודע אבל תמיד היה לי התראות על קופונים שלא הצלחתי לממש יכול להיות שזה קשור ?
-
-
-
לא נעים לומר. אבל זה נראה שחוסר פירגון מדגדג קצת.
כל האינטרנט עובד ככה. "וולקאם" תפסיקו להיות תמימים. לא גנבו לכם כלום והכל בסדר.
אולי.... שנטפרי יקפיצו חלון לפני כל גלישה בכל אתר, שמישהו מרוויח פה כסף?!
לגיטימי לחלוטין קצת הגזמנו. קצת פירגון מכל הלב זה הכל -
@clickone אמר בהצעה: שיהיה אפשרות להגדיר שלא יופנה אלי אקספרס דרך magicode:
(אני אישית לא עושה קאשבק כדי שזה יעבור לנטפרי)