הצעה: שיהיה אפשרות להגדיר שלא יופנה אלי אקספרס דרך magicode
-
-
-
לא נעים לומר. אבל זה נראה שחוסר פירגון מדגדג קצת.
כל האינטרנט עובד ככה. "וולקאם" תפסיקו להיות תמימים. לא גנבו לכם כלום והכל בסדר.
אולי.... שנטפרי יקפיצו חלון לפני כל גלישה בכל אתר, שמישהו מרוויח פה כסף?!
לגיטימי לחלוטין קצת הגזמנו. קצת פירגון מכל הלב זה הכל -
@clickone אמר בהצעה: שיהיה אפשרות להגדיר שלא יופנה אלי אקספרס דרך magicode:
(אני אישית לא עושה קאשבק כדי שזה יעבור לנטפרי)
-
בנטפרי זה ידוע היטב שנטפרי יודעת בכל רגע נתון מה אתה עושה
??
-
@לחיל-אומר אמר בהצעה: שיהיה אפשרות להגדיר שלא יופנה אלי אקספרס דרך magicode:
@טרוצער למה לא, מה אכפת לך שנטפרי ירוויחו?
אני חושש שיש לזה התנגשויות עם הקשבאק שלי [למרות שכתבו שזה לא אמור להתנגש]
כמו"כ יש איזה באג שלכן לפעמים א"א לחזור אחורה בדפדפן באלי אקספרס -
@מ-פינחסי כל דף שאתה פונה אליו, נטפרי יודעת לאן פנית, מה עבר שם, ומה חזר בתשובה. (הרי הרובוט עובר עליו)
בדיוק לכן מתקינים את תעודת האבטחה, אחרת זה לא היה אפשרי כלל באתרים מאובטחים.כמובן, חייבים להדגיש, שנטפרי לא הכוונה למישהו אנושי שיושב ורואה, לא מערכת הסינון (התוכנה)
-
@מ-פינחסי אמר בהצעה: שיהיה אפשרות להגדיר שלא יופנה אלי אקספרס דרך magicode:
??
המערכת, כן. לא מישהו אנושי
-
@אורי אמר בהצעה: שיהיה אפשרות להגדיר שלא יופנה אלי אקספרס דרך magicode:
@yzahn
אם כותבים זה אנשים יהיה בטוחים שכל חסכונם בבנק עובר לנטפרי, כמו האזהרות של וייפרי גורם שאנשים מפחדים שכל המחשב יתפוצץ עם יתקין אותו.והנה זה הגיע
@יעקב-ישראל אמר בהצעה: שיהיה אפשרות להגדיר שלא יופנה אלי אקספרס דרך magicode:
@a0533057932 איני יודע אבל תמיד היה לי התראות על קופונים שלא הצלחתי לממש יכול להיות שזה קשור ?
@טרוצער אמר בהצעה: שיהיה אפשרות להגדיר שלא יופנה אלי אקספרס דרך magicode:
אני חושש שיש לזה התנגשויות עם הקשבאק שלי [למרות שכתבו שזה לא אמור להתנגש]
כמו"כ יש איזה באג שלכן לפעמים א"א לחזור אחורה בדפדפן באלי אקספרס -
@yzahn אמר בהצעה: שיהיה אפשרות להגדיר שלא יופנה אלי אקספרס דרך magicode:
@aiib מעניין לדעת מה יהיה תגובת אנשים אם ספק אינטרנט גדול היה עושה דבר כזה.
קודם כל אתחיל אם דעתי האישית:
גם אם נניח צרות עין האנשים במקרה של ספק הייתה נכונה (היא לא, אלא שיש בעיה קשה של פרטיות). אין מעלה נימוסית (אמיתית, מדרכי התורה והדרך ארץ, לא מדרכי הפלורוליזם שאומר זכות האדם להיות רשע) להודיע לאדם על "ניצול" שכזה. למה הדבר דומה למי שמוציא מאשפת חבירו כל יום כלים שזרק ומשתמש בהם. כל עוד שזה לא נוגע לו ולא עניינו אל תגיד אף למישהו שאתה מרויח ממנו. יתרה מכך, אתה לדעתי יכול לקחת גם אם הוא עומד וצווח - כמובן אם אתה יכול.אבל בלי קשר לדעתי, אין קשר בין נטפרי לספק , ואדרבא נטפרי היא הקאשבאק הכי הוגן שיש.
לספק אינטרנט אין שום זכות על "הפניית" אנשים לאליאקספרס. הם היו מסתדרים מצויין אלמלא הוא היה קיים.
לנטפרי יש הרבה יותר זכות מאשר קאשבק רגיל, היכולת של המגזר להיכנס לשם הוא רק בזכותה. קאשבק רגיל "זוכה" תמורת יידוע האנשים, פה זה על יכולתם לבוא ממש כ"תרי עברי דנהרא".אלא מה שיש לטעון זה מצד משלמי הקאשבאק. כלומר החנויות כמו אליאקספרס לכאורה מרומות פה, שהרי כוונתם לעודד יידוע, ופה הרי גם לולי הגמול אז נטפרי הייתה (היום, לא בטוח שמתחילת נטפרי) מפעילה את העול הגדול של בדיקת התמונות והמלל באתרים אלו, מילא אין ברצונה לתת את הגמול. אבל אני חושב שהטענה לא נכונה מכמה סיבות, ובפרט שכל עוד הם לא טוענים לא טענינן להו .
נ.ב. גם בעניין זה וגם בעניין תמונות השווא, דעתי הייתה בהתחלה ממש כמוך. הזמן או הנגיעה עושים את שלהם
-
@נטפריס אמר בהצעה: שיהיה אפשרות להגדיר שלא יופנה אלי אקספרס דרך magicode:
גם אם נניח צרות עין האנשים במקרה של ספק הייתה נכונה (היא לא, אלא שיש בעיה קשה של פרטיות). אין מעלה נימוסית (אמיתית, מדרכי התורה והדרך ארץ, לא מדרכי הפלורוליזם שאומר זכות האדם להיות רשע), כל עוד שזה לא נוגע לו ולא עניינו אל תגיד אף למישהו שאתה מרויח ממנו. יתרה מכך, אתה לדעתי יכול לקחת גם אם הוא עומד וצווח - כמובן אם אתה יכול.
רגע, סיימת לערוך שאוכל לכתוב תגובה? אז הנה,
@yzahn אמר בהצעה: שיהיה אפשרות להגדיר שלא יופנה אלי אקספרס דרך magicode:
אני יכול להתחיל לכתוב נימוקים אבל אתם מכירים איך שהוויכוחים האלה לא נגמרים...
@נטפריס אמר בהצעה: שיהיה אפשרות להגדיר שלא יופנה אלי אקספרס דרך magicode:
נ.ב. גם בעניין זה וגם בעניין תמונות השווא, דעתי הייתה בהתחלה ממש כמוך. הזמן או הנגיעה עושים את שלהם
ניחמתני.
-
@yzahn א. תרגיע עם הציניות זה יכול להעליב ב. אני שונה מכל הנימוקים כי אני פשוט מודיע לך מה תחשוב בעתיד ג. את הכלל שהויכוחים לא נגמרים תמיד תן לצד השני לומר, עכ"פ ממידת הנימוס
-
@נטפריס
לא הבנתי בכלל מש"כ ב-א. ו-ג. אם תוכל להאריך יותר לכבדי ההבנה כמוני...
א. איפה הציניות?
ג. אתה אומר שאני אמור לכתוב את הטיעונים שיש נגד הטיעונים שלך רק כדי שתוכל אתה אתה לכתוב עוד טיעונים נגד כדי שאני יכתוב עוד טיעונים שיש נגד הטיעונים שלך רק כדי שתוכל אתה אתה לכתוב עוד טיעונים נגד כדי שאני יכתוב עוד טיעונים שיש נגד הטיעונים שלך רק כדי שתוכל אתה אתה לכתוב עוד טיעונים נגד כדי שאני יכתוב עוד טיעונים שיש נגד הטיעונים שלך רק כדי שתוכל אתה אתה לכתוב עוד טיעונים נגד כדי שאני יכתוב עוד טיעונים שיש נגד הטיעונים שלך רק כדי שתוכל אתה אתה לכתוב עוד טיעונים נגד כדי שאני יכתוב עוד טיעונים שיש נגד הטיעונים שלך רק כדי שתוכל אתה אתה לכתוב עוד טיעונים נגד כדי שאני יכתוב עוד טיעונים שיש נגד הטיעונים שלך רק כדי שתוכל אתה אתה לכתוב עוד טיעונים נגד כדי שאני יכתוב עוד טיעונים שיש נגד הטיעונים שלך רק כדי שתוכל אתה אתה לכתוב עוד טיעונים נגד כדי שאני יכתוב עוד טיעונים שיש נגד הטיעונים שלך רק כדי שתוכל אתה אתה לכתוב עוד טיעונים נגד כדי שאני יכתוב עוד טיעונים שיש נגד הטיעונים שלך רק כדי שתוכל אתה אתה לכתוב עוד טיעונים נגד כדי שאני יכתוב עוד טיעונים שיש נגד הטיעונים שלך רק כדי שתוכל אתה אתה לכתוב עוד טיעונים נגד כדי שאני יכתוב עוד טיעונים שיש נגד הטיעונים שלך רק כדי שתוכל אתה אתה לכתוב עוד טיעונים נגד כדי שאני יכתוב עוד טיעונים שיש נגד הטיעונים שלך רק כדי שתוכל אתה אתה לכתוב עוד טיעונים נגד כדי שאני יכתוב עוד טיעונים.... איפה זה אמור להסתיים? -
@yzahn למה אתה לא כותב while.. לגבי ההבנה אולי הצדק איתך, אני מושך את ידי.
-
-
@מעמד אני לא כל כך מבין אימוג'י. בקושי מבין עברית...
-
@yzahn התכוונתי להגיד שמה זה כל החזרות האלו על המשפטים שלך ?
תכתוב שלוש או ארבע פעמים וזהו ! -
-
@yzahn
איך זה רץ (while(true
בזמן שזה בכלל (while(false ... -
@a0533057932 אמר בהצעה: שיהיה אפשרות להגדיר שלא יופנה אלי אקספרס דרך magicode:
אם אינני טועה נאמר בעבר שבמקרה ויש קאשבק אחר זה לא עובר דרך נטפרי
כך שזה ממש זה נהנה וזה לא חסראני מקבל קאשבאק דרך לאומי קארד הבעיה שאחרי כמה דפים שאני משוטט באלי אקספרס זה עובר בחזרה דרך MAGICOD.
כמדומה שהפסדתי מזה הרבה פעמים סכומים לא מבוטלים.
אני הייתי מעונין שיהיה אפשרות להגדיר בתור ברירת מחדל שזה לא יעבור דרך MAGICOD