אמצעי תשלום
-
שואל בשביל חבר.
יש לי חשבון אחד עם שלשה חיבורי VPN בשביל שלשה מחשבים שבמקומות אחרים שאני עובד מזמן לזמן. כל מחשב מיועד בשביל עבודה אחרת שהמעסיק משלם את החיבור.
איך אני מגדיר אמצעי תשלום שונה לכל חיבור?אני יודע שאפשר לחלק את החיבורים לשלשה חשבונות בנטפרי, אך יש לי רק מספר טלפון אחד, וכל חשבון צריך מספר טלפון נפרד.
מה עושים?
-
-
פוסט זה נמחק! -
@קרש
מה הבעיה לפתוח חשבון על הטלפון של המעסיק ?
(אם הוא משלם א"ז, מסתמא הוא לא יתנגד גם לזה, מה גם שאין שום סיבה להתנגד). -
-
@6262 אמר באמצעי תשלום:
@קרש רק סתם שאלת תם, למה להחזיק 3 חיבורי VPN ולא להתחבר בכל מחשב עם אותו חשבון, הרי לפי המתואר זה משמש את החבר בלבד, אין שום בעיה להתחבר כל פעם עם מחשב אחר שלא באותו זמן.
מכיוון שהמעסיק משלם מה אכפת לך שנטפרי ירוויחו קצת?
-
@aiib אמר באמצעי תשלום:
@6262 אמר באמצעי תשלום:
@קרש רק סתם שאלת תם, למה להחזיק 3 חיבורי VPN ולא להתחבר בכל מחשב עם אותו חשבון, הרי לפי המתואר זה משמש את החבר בלבד, אין שום בעיה להתחבר כל פעם עם מחשב אחר שלא באותו זמן.
מכיוון שהמעסיק משלם מה אכפת לך שנטפרי ירוויחו קצת?
זה משנה אם המעסיק משלם או החבר של @קרש ?
כל תשלום שאין לו הצדקה ומשולם מחוסר ידיעה או בטעות יש בבחינת השבת אבידה להאיר את עיני בעליו. (אלא אם המעסיק אינו בן ברית או יצא מכלל עמיתך) -
התשלום לשלשה חשבונות זה לא הנקודה. יש עוד אנשים שמשתמשים במחשבים, ולכן צריך שלשה חשבונות.
הוא גם יודע שיכול לפתוח חשבון על הטלפון של המעסיק/אשתו/ביתו וכו'.השאלה היא אם אפשר לפתוח שלשה חשבונות עם אותו מספר, שאם ישכח את הסיסמה לא יצטרך לזכור איזה מספר נתן לכל חשבון, ולהתקשר לאשתו/ביתו/מעסיק שלו וכו' לשאול מה המספר שהתקשר.
או אם אפשר להגדיר שלשה אמצעי תשלום בחשבון אחד. -
@קרש אתה מתכווין לזה ?
כי אם כן, אז הנה הפתרון עבורך@ליכט אמר בריבוי משתמשים והגדרות סינון:
כעת הגיע המייל הרשמי...
-
-
אם אין זכרוני בוגד בי היה/קיים אפשרות לשלם עבור חיבור אחר
-
@Chocolate
זכרונך אינו בוגד בך ב"ה...
https://netfree.link/user#/user/payment-otherאבל מה זה יועיל ל @קרש ?
-
@קרש אם כל הבעיה היא הסיסמה למה לא להשתמש בשרות שמירת הסיסמאות של גוגל? הוא לא מאכזב בדרך כלל.
-
א"א להכניס פרטים שונים שמה?