חבילות חדשות x2one/ הסכם התקשרות
-
@אתרוג אמר בחבילות חדשות x2one/ הסכם התקשרות:
מילים אחרות אין שום חברה אמינה
שידור אלחוטי מטבעו רגיש להפרעות, יש חברות שהקליטה שלהם יחסית טובה ופרטנר בהחלט אחת כזאת, אך לא ניתן לדעת בוודאות עד שלא תבדוק קליטה של דור מסויים במקום מסויים.
-
@אלי-TZA אמר בחבילות חדשות x2one/ הסכם התקשרות:
שידור אלחוטי מטבעו רגיש להפרעות, יש חברות שהקליטה שלהם יחסית טובה ופרטנר בהחלט אחת כזאת, אך לא ניתן לדעת בוודאות עד שלא תבדוק קליטה של דור מסויים במקום מסויים.
סתם מעניין,
זה רק בישראל ככה, או בכל העולם?? -
@100 גלי הרדיו עובדים באותה צורה בכל היקום...
לגבי קליטה לפחות מחוץ לערים הבנתי שבחו"ל הרבה פעמים המצב יותר גרוע מבארץ. -
@אלי-TZA ברור,
השאלה האם בכל העולם שאתה במקום מרכזי יש בעיות קליטה נרחבות לאורך שנים?
(כדוגמת ר''ע ב''ב)
האם בכל העולם גם יש עומסים קבועים על האנטנות, או שפשוט יודעים גם להוסיף אנטנות? -
נו רבותי אשמח לשמוע איזה חברה ותוכנית הכי מומלץ גם בקליטה ובמהירות
תודה רבה@אתרוג אמר בחבילות חדשות x2one/ הסכם התקשרות:
בסים כשר משתלם מה אתם אומרים ברצינות?
@אתרוג אם יש לך קליטה סבירה של פרטנר ואתה צריך סביב ה50GB כנראה שזאת האפשרות הטובה ביותר.
איך אני רואה שפרטנר טוב בשבילי
יש אתר שיכולים לראות את הנקודת האנטנה?
אני בעיקר משתמש לקורסים דיגטילים כמה גיגה מספיק בשביל זה?@חכם אמר בחבילות חדשות x2one/ הסכם התקשרות:
@אתרוג כל האתרים האלו לא אמינים במיוחד כי גם אם נניח יש אנטנה , מי ערב לך שאין עליה עומס או שבבית שלך ספציפית יהיה קליטה
בתכלס קליטה תלויה בהמון משתנים@אתרוג אמר בחבילות חדשות x2one/ הסכם התקשרות:
@100 אמר בחבילות חדשות x2one/ הסכם התקשרות:
איך אני רואה שפרטנר טוב בשבילי
יש אתר שיכולים לראות את הנקודת האנטנה?http://www.mihachi.co.il/אין-לך-קליטה
אני בעיקר משתמש לקורסים דיגטילים כמה גיגה מספיק בשביל זה?
@100 אמר בחבילות חדשות x2one/ הסכם התקשרות:
סתם מעניין,
זה רק בישראל ככה, או בכל העולם??@אלי-TZA אמר בחבילות חדשות x2one/ הסכם התקשרות:
@100 גלי הרדיו עובדים באותה צורה בכל היקום...
לגבי קליטה לפחות מחוץ לערים הבנתי שבחו"ל הרבה פעמים המצב יותר גרוע מבארץ.@100 אמר בחבילות חדשות x2one/ הסכם התקשרות:
@אלי-TZA ברור,
השאלה האם בכל העולם שאתה במקום מרכזי יש בעיות קליטה נרחבות לאורך שנים?
(כדוגמת ר''ע ב''ב)
האם בכל העולם גם יש עומסים קבועים על האנטנות, או שפשוט יודעים גם להוסיף אנטנות?נראה לי שקצת גלשתם מנושא האשכול ...
-
@magicode אמר בחבילות חדשות x2one/ הסכם התקשרות:
1GB זה באג. הם טוענים שהם לא עשו משהו בכוונה.
אני חושב שזה לא קורה לכולם. נראה לי רק בשרת מסוים שלהם. בשרת הישן שלהם.
3.5GB זה דינאמי. הם יכולים להזיז את זה. הם עדיין בודקים מה זה נקרא שימוש סביר.
הם גם לא חוסמים הם מאיטים.לגבי השירות שלהם. אתה יכול להיות שהשירות שלהם לא מספיק מקצועי.
זה קשה לתת שירות מקצועי אני יודע את זה מנטפרי.יש להם עוד חסימה לפורט 5060 ב UDP. הם אומרים שזה לא נכון. אבל אני בדקתי וזה נכון.
אז אין להם כח לפתור בעיות ששיכות למגזר לקוחות מצומצם.
לא רואה בזה דבר כל כך נורא.
אתה מוזמן לכתוב בויקי על המגבלות שלהם.בקיצור אתה טוען שיש להם הרבה בעיות ובאגים ואין להם זמן וכח לפתור את הבעיות...........
הלוואי גם לא היה להם כח לגבות בסוף החודש את הכסף מהלקוחות..... -
@frize37
זה גם קורה.
מישהו אמר לי שהם גובים לו 25 במקום 50. -
@magicode אמר בחבילות חדשות x2one/ הסכם התקשרות:
@frize37
זה גם קורה.
מישהו אמר לי שהם גובים לו 25 במקום 50.טובבבבב
זה הצד הטוב שבזה.....יאללה חברה. תצטרפו ואולי תשלמו חצי מחיר....
-
@frize37 וגם יהיה לכם חצי אינטרנט ...
-
טוב, לסיכומו של ענין:
על פי דברי @magicode אנשים הקימו צעקה על לא דבר.- לכל החברות יש תנאי חבילה והגבלות.
- כל החברות דואגים רק לעצמם ולא ללקוחות.
- אצל כל החברות אפשר למצוא תקלות ובעיות ובאגים.
- כל החברות לא מגלים ללקוחותיהם את תנאי החבילה, ומנסים להסתיר מהם מידע חשוב שנוגע להפעלת המוצר.
אלא מאי נשתנה חברת X2ONE מכל החברות האחרות, שדווקא על חברה זו קמה צעקה גדולה ומרה עד כדי עצומה לעזיבה המונית, ועצומה לתביעה ייצוגית ?
כי כל החברות האחרות מתוחכמים וחכמים והם דואגים שקלונם לא יתפרסם ברבים, ועושים הכל בצנעה ובשיטות חכמות.
אבל החברה שלנו, כשראו צורך אמיתי מחמת הפסדים וכדומה להפסיק את המבצע עליה הם הכריזו בשעת ההצטרפות אל החבילה, ולשנות את תנאי החבילה בהגבלות שונות בגודל נפח הגלישה ובמהירות לחורגים, מחוסר נסיונם במקרים כעין דא, ובמקום לעשות זאת בצורה נבונה ומבלי לעורר חשדם וזעמם של לקוחותיהם, וכנראה שמתוך שאדם בהול על ממונו, הם לא הצליחו לשלוט על עצמם, עשו שטות וניתקו עשרות לקוחות מבלי ידיעתם.
אכן יש אנשים שמאוד מאוד נפגעו אישית מהמהלך הזה, אבל מנגד יש עשרות לקוחות שאפילו לא יודעים שהשתנה דבר, והכל זורם להם כדבעי.
כפי ש @magicode כבר אמר, לדעתו החברה הזאת אינה יותר גרוע מכל החברות האחרות ששולטים בשוק הסלולרי, אם כן אין הוא רואה סיבה אמיתית להפסיק את השותפות עם חברה זו, ואף אינו רואה סיבה להודיע לאנשים לא להצטרף אליהם, כי מה שלא יקרה לך כאן יקרה לך במקום אחר.
ואם מחמת שהקב"ה לא חנן את בעלי החברה אם חכמה מרובה, אין זה עדיין סיבה לא להצטרף לחברה.
ע"כ חברים תרגעו, הכל בסדר, אני גם מתוך אותם אנשים שהחליפו לי כתובת IP עשרים פעם, וגם לי לא היה אינטרנט חצי יום, ובכל זאת לא קרה לי כלום, אני חי וקיים, נושם, אוכל, שותה, הולך, רואה, שומע, מריח, מדבר, כותב......
אתם יודעיםמה זה לדפדף, תדפדפו הלאה, החיים ממשיכים, לא הכל נתקע אי שם בתקלה ב X2ONE.
בהצלחה רבה
-
@סופר משום מה בדברי הסיכום שלך העדפת להתעלם מכל הנושא של הניתוקים ההגבלות וחסימת הפורטים...
שזה ממש לא נגמר בתקלה ההיא... זה רק התחיל אז.@סופר אמר בחבילות חדשות x2one/ הסכם התקשרות:
לא הכל נתקע אי שם בתקלה ב X2ONE.
נחמד לקרוא לניתוק יזום "תקלה"...
הפוסט שלך מלא ב"אי דיוקים" כאלה ואחרים, אין לי מושג מה עניין שלך להציג דברים שלא כהווייתם אבל שבעתי וויכוחים, שיערב לכם... -
@סופר משום מה בדברי הסיכום שלך העדפת להתעלם מכל הנושא של הניתוקים ההגבלות וחסימת הפורטים...
שזה ממש לא נגמר בתקלה ההיא... זה רק התחיל אז.הוספתי.
@סופר אמר בחבילות חדשות x2one/ הסכם התקשרות:
לא הכל נתקע אי שם בתקלה ב X2ONE.
נחמד לקרוא לניתוק יזום "תקלה"...
הפוסט שלך מלא ב"אי דיוקים" כאלה ואחרים, אין לי מושג מה עניין שלך להציג דברים שלא כהווייתם אבל שבעתי וויכוחים, שיערב לכם...כתבתי על פי רוח הדברים של @magicode , ואכן הוא הסביר שמה שנקרא אצל כל החברות תקלות, הם - מחוסר חכמה הם הראו זאת בעיניים האמיתיות שלהם- קרי: ניתוקים יזומות.
-
ובכל זאת לא קרה לי כלום
לי אולי לא קרה כלום, אבל לעבודה קרה וקרה המון ...
-
@מעמד אמר בחבילות חדשות x2one/ הסכם התקשרות:
ובכל זאת לא קרה לי כלום
לי אולי לא קרה כלום, אבל לעבודה קרה וקרה המון ...
הוא אשר דיברנו עליך לאמר, שלכל חברה יש את התקלות שלהם, ובכל חברה בן אדם יכול להיתקע כמה שעות או יום בלי רשת, אלא כולם מתנצלים ואומרים שזה תקלה שאינה בשליטתם, והם ברוב טיפשותם הכריזו קהל עם ועדה זה היה יזום.
אבל מאז אותו הפסקת שירות של פעמיים חצי יום, הכל זורם רגיל, יש קליטה טובה, יש מהירות מספקת, הכל בסדר. -
אבל מאז אותו הפסקת שירות של פעמיים חצי יום, הכל זורם רגיל, יש קליטה טובה, יש מהירות מספקת, הכל בסדר.
למה לשקר? אין צורך לפרט כבר כתבו כאן מה הבעיות הנוכחיות.
מה קרה כאן בפורום? ההתנהגות של X2ONE זה מחלה מדבקת?
הרי כל הטענה של הרב @magicode שלמרות שיש להם כיום איטיות הגבלות וחסימות שאין באף חברה אחרת הוא ממשיך לעבוד איתם בשביל אלה שצריכים אותם למרות הבעיות, אבל לטעון ש-"הכל בסדר" והם חברה ככל החברות זה כבר ממש הונאה!!
-
-
אני רק לא מבין דבר אחד
למה שלא יחזרו על כל ההתנהלות שהייתה להם לפני המבצע של ה500 ג'יגה ?
מישהו היה אצלם אז ? מישהו שמע עליהם ?
הרי מסתבר שלפני המבצע הכל היה בסדר שם !
אז שיחזרו לשם חזרה והכל יסתדר ! -
@מעמד
לפני המבצע הזה לא היה להם כלל אינטרנט סלולרי עם נטפרי, רק אינטרנט קווי. -
@frize37 אמר בחבילות חדשות x2one/ הסכם התקשרות:
3.5 גיגה ליום. ואח''כ הטאה. היום מתחיל בשעה 12ב בלילה
ומתי היום נגמר? חטפתי היום האטה יומית ואני עדיין בהאטה, מתי נגמר העונש?
-
@אלי-TZA
@frize37 אמר בחבילות חדשות x2one/ הסכם התקשרות:היום מתחיל בשעה 12ב בלילה