זכיתי בטאבלט של המכירה הסינית!
-
@magicode
הבא ליטהר מטהרין אותו
יש אנשים עם זכיות מיוחדות שזוכים להיות השלוחים
הרי כתוב: מגלגלין זכות על ידי זכאי -
@סמוי בכלל לא משנה מה יהיה הסוף עם הזוכה. הוא עצמו יכול ללכת לרכוש כל מכשיר שירצה...
הרעיון הוא הגישה, ובשביל זה צריך בדיוק מילים (בעלמא).
חבל שנתנו לגיטימציה פומבית נרחבת לטאבלט ולרכישות באינטרנט,
טוב שניסו לתקן גם אם באופן חלקי ומצומצם.
ומצויין שכל אלו שחושבים אחרת יראו בעיניהם שיש בהחלט ציבור משמעותי שאינטרנט עדיין לא מובן מאליו בעיניו וחורה לו שניתנת לו במה כאילו הותר לחלוטין. -
@שואף ומי יודע... אולי זה גם הרבה בזכותך !
-
@רוח
אני מסכים איתך. צודק 100% -
@מעמד מסכימה גם!!
-
@מצפה-לישועה
שאלו אם במכשיר וויז+מייל אפשר להגיע לוואצאפ.
לצערי הרב, מידיעה ברורה אפשר גם אפשר. פשוט תשאלו את הדרן. -
אני חושב שהדרדור כבר כתוב במודעה -
זה מתחיל בטאבלט נתיב,
אחר כך נמשכים אחרי שופינג דיגיטאל,
ובמצבים קיצוניים - הבית מתפרק והוא שולח כבר לאשתו גט (ב)טקסי... -
משעשע אותי שאנשים שגולשים באינטרנט, גם אם "נטפרי", מזדעזעים מרכישות באינטרנט, מלגיטימציה לאינטרנט..
אגב, הפרסומות של נטפרי בעיתונות, זה כן בסדר? -
@מזמור אמר בזכיתי בטאבלט של המכירה הסינית!:
משעשע אותי שאנשים שגולשים באינטרנט, גם אם "נטפרי", מזדעזעים מרכישות באינטרנט, מלגיטימציה לאינטרנט..
אגב, הפרסומות של נטפרי בעיתונות, זה כן בסדר?אין פורסומות של נטפרי באינטרנט. הפרסומות רק של הספקים.
לא מזדעקים על אינטרנט אלא על המכשיר -
@מזמור הפסיכולוגיה של זה ממש פשוטה.
מי שעושה את זה בדיעבד, זה מה שהוא עושה בדיעבד.
מי שעושה את זה לכתחילה, גם הוא עושה כל מיני דברים אחרים בדיעבד ...ופרהסיא ציבורית בארגון מיינסטרים זה לכתחילה.
-
@מזמור
יש הבדל תהומי בין שימוש באינטרנט של נטפרי עם מחשב לצרכי פרנסה,
ובין משחקים (כן, משחקים!!) בוואצאפ וכד' בטאבלט / סמרטפון.
זה לא דבר שבאמת צריך אותו. ודי למבין.
יש הרבה מאד אישי ציבור עסוקים מאוד המתנזרים מהמכשירים הללו.
אם מחשב היה צמוד ונגיש כמו טאבלט / סמארטפון - הוא היה פסול כמותם. -
ילמדונו רבותנו, מה ההבדל בין לפרסם טאבלט בעיתון, לבין למכור אותו במכירה סינית. מה ההבדל בין לפרסם אתרי אינטרנט [גם קופת העיר מפרסמים את האתר שלהם! ביתד נאמן!], לבין למכור זכות לקניות באינטרנט במכירה סינית.
התשובה היא שאין שום הבדל, אם לא נעשה לומדעס. אנשים נטפלים לעזר מציון למשל, כי זה קל ולא מחייב.
ועוד דבר, די להילחם את מלחמות האתמול. המציאות של מכשירי אנדרואיד בצבור החרדי היא עובדה מוגמרת.
למען הסר ספק, אני מחזיק טלפון כשר לגמרי, ומתגאה בכך. אבל מנסה לא לברוח מהמציאות. -
די להילחם את מלחמות האתמול.
אני מחזיק טלפון כשר לגמרי, ומתגאה בכך.
פחחח
-
@מזמור הודעתך מורכבת מארבע חלקים שתואמים באופן מפליא.
הייתי מסדר אותם אחרת:
א. יש לי אנדרואיד כשר
ממילא, ב. מציאות של מכשירי אנדרואיד בצבור החרדי היא עובדה מוגמרת
ג. ולפי זה קשה מה נטפלים לעזר מציון, הרי מלבד שזו עובדה מוגמרת הרי כולם מפרסמים ללא פוצה פה.
ד. וי"ל שהכל לומדעס ומלחמות אתמול, ולפ"ז הכל אתי שפיר.האם אני מסכים איתך? כמעט.
אני חושב שאנדרואיד עתיד להיכנס לציבור החרדי (בשונה מהטלויזיה) אבל בהגבלות משמעותיות שלא קיימות בינתיים (בדומה לטל' הכשר), וזה יהיה בזכות החידוד והאבחנה ("מלחמות" של פשקווילים שחורים משחור וזועקים מדם הם לא הפואנטה) של היום.
כיום הוא עדיין בלתי לגיטימי, ודאי שלא באופן פומבי.
אני חושב שאכן עזר מציון שגו בפרסום ועוד יותר בהתנצלות האומללה,
ושיש הבדל עצום בין עסקים שכל מה שמעניין אותם זה הכסף של הלקוח וממילא האדם פחות מושפע מעצם הפרסום על מידת הלגיטימציה,
לבין עמותה שאמורה להיות אכפתית לזולת, בגשמיות וברוחניות, והיא נחשבת בציבור וכח השפעתה הסמויה אפילו בפרטים הקטנים הוא רב.
כמובן שאין להאשים את הארגון בגלל טעות של המפיקים שהם מבינים רק בהפקה, אבל כדאי שיהיו לקחים. -
@נטפריס ברשותך אדלג על הקטע הראשון שהוא עוסק בטפל.
לעצם העניין, אתה טוען שאנדרואיד היום לא לגיטימי, מאד נחמד לחשוב ככה, בכל זאת יורשה לי לחלוק עליך.
לעזר מציון יש השפעה יותר מיתד נאמן למשל?? עד כדי כך שמה שמותר ליתד לפרסם לעזר מציון אסור? זה כבר שייך לתחום הלומדעס.
אגב, העיתונים החרדיים לא הוקמו בשביל כסף, והם מוותרים על הרבה דברים שמכניסים כסף מטעמים אידיאולגיים. [לא שהם צדיקים גדולים, אבל ההבדל הדק ביניהם עוד יותר מיטשטש..]
ועוד לא דברנו על זה שעיתונים מפרסמים כל ימות השנה, ועזר מציון - פעם בשנה.
ואני שוב מזכיר את קופת העיר ועוד ארגונים שמפרסמים בריש גלי את האפשרות לתרום דרך ה"רשת". -
אפרט עוד טיפה, בקרב ציבור האברכים האנדרואיד נכנס בשוליים, והוא גם לא כ"כ לגיטימי.
בצבור העובדים, הוא מאד לגיטימי, והוא גם קיים בפועל אצל הרבה/רובם. -
ברשותך לא אענה לך כלום, כי אין לי סיכוי.
-
אני מאד כאוב.
היום פתחתי את הקטלוג המהודר של עזר מציון. והנה אני רואה שבשביל ההדגמה הם בחרו במכשיר אייפון!
זה חודר ומחדיר. מחריד.
מצו"ב
מבלי להמעיט ח"ו בערכם הרם.
מסתבר שחברת ההפקה פספסה בקהל היעד ולא קלעה לציבור האיכותי החרדיים, הסולדים למראה מכשיר טמא ומשוקץ שכזה.
ולכך נזעקו כאן על החדרת התיעוב.
מה שבטוח שזה לא עובדה מוגמרת. ובוודאי שלא ברמת הסינון הנוכחית. -
אפרט עוד טיפה, בקרב ציבור האברכים האנדרואיד נכנס בשוליים, והוא גם לא כ"כ לגיטימי.
מי שיש לו אנדרואיד, הוא לא אברך שיושב ולומד בכולל.
לא ברור לי מניין לך האומץ להכפיש.
וכן, אנדרואיד הוא עדיין לא ליגיטמי, בוודאי לא כפי שאתה מנסה לקבוע. -
@משרדי אותך אני לא מאשים, כנראה שאתה באמת לא יודע את המצב. אני מאשים את אלה שיודעים את המצב, ובכל אופן טומנים לכולם את הראש בחול, זה מזכיר לי את היחס בציבור החרדי בשנים הראשונות של האינטרנט. עד היום קרבנות רבים מדממים כתוצאה מהיחס המתעלם דאז.
אם יש משהו שמשקף את הבעיה [עמ"י כדוגמה], ישר דוחפים אותו בחוזקה חזרה לתוך השקט המדומה.