יש כאן מישהו שקשור לחינוך העצמאי ? (הנידון - צירופם לנטפרי)
-
@נטפריס כן
בטוח לי
כך היה כתוב על הודעת חסימה
'תוכן זה חסום ע"י נטספארק
לפניות בנושא ניתן לפנות למרכז המחשוב של החינוך העצמאי'
ויש שם מספר טלפון ומייל
לכן רציתי לשאול כאן אם יש מישהו שהוא בנטפרי ויוכל לפנות אליהם -
לא נעים לומר בקול (אבל אולי מוכרחים להעלות את הנושא).
אבל מצב האינטרנט במוסדות החרדיים הוא בעייתי מאוד - לעומת המצב בבתים (אלו המחשיבים עצמם לציבור יראי השם) .כל בחורה שיוצאת מסמינר ומגיעה לעבוד במקום חילוני מציבה דרישה שיהיה סינון.
וכשהיא מגיעה למקום חרדי אומרים לה מה שיש לנו זה מספיק - או אל תהי צדיקה יותר מהאפיפיור. (הסיפור היה עם חברה של אברך בני ברקי, שקרובת משפחתי עבדה אצלו בעבר).אולי אחד ממנהלי נטפרי יספרו לנו מה המצב במוסדות (כמו ישיבות),
ואיזה ארגונים בהנהלה חרדית יש להם סינון (כשר - נטפרי).אני כותב את זה כי אחותי שאלה אותי אם היא יכולה לעבוד בארגון חרדי בבני ברק שיש שם אינטרנט לא מסונן,
אבל יש שם אחראית שבודקת שהעובדות לא גולשות.
שאלתי אותה אם יש אחראית מה הבעיה,
היא ענתה לי שהבעיה מה קורה אחרי שהיא הולכת. -
@yits אמר ביש כאן מישהו שקשור לחינוך העצמאי ? (הנידון - צירופם לנטפרי):
היא ענתה לי שהבעיה מה קורה אחרי שהיא הולכת.
אני הייתי ניגש למנהל והייתי אומר לו "לדעתי אתה יכול לפטר את העובדת הנ"ל... כיון שיש כבר מישהו שעושה לך את העבודה אוטומטי"
-
@yits אני ראיתי באיזה ת"ת לא של החינוך העצמאי אלא פרטי, שהיה להם במחשבים של המשרד - נתיב.
האמת, אני ראיתי את זה לפני קרוב לשנתיים, לא יודע מה קורה היום. אבל לא נראה לי שהמצב השתנה מאז...
אני מכיר את המנהל וכן הוא מכיר אותי. אבל לא נעים לי ללכת אליו ולהציע לו את נטפרי
__
צריך לפנות למנהלים שמחתימים את ההורים על התקנון של החידר שבניהם יש סעיף "שאני נוהג בענין הטכנולוגיה כפי הוראת הרבנים", האם הם עצמם מקיימים את אותו סעיף ... -
@מעמד עד היום היתה להם את הבעיה של הVDI מול משרד החינוך. היום יתכן וזה כבר נפתר [לא ממזמן, מתחילת השנה הלועזית] ולא כולם יודעים או מבינים את הבשורה.
כשאתה בא מכיוון כזה, יש לך תירוץ למה אתה בא לדבר [לא שאתה חושד בו שהוא לא צדיק מספיק] ותוך כדי אתה נוגע בנקודות הכואבות.
אני שוחחתי עם מזכיר ומנהל ת"ת בדרך הזו שכאילו באתי לבשר את הבשורה הנהדרת, ועל הדרך הזכרתי שבסינונים אחרים יש בעיות [הייתי יכול לראות את העננה שחלפה בעיניים באותו רגע] ומה קורהאם מחברים מחשב אחר... בקיצור נגעתי בכל הנקודות תורפה בדרך עקיפה, ולא כדי להוכיח שאתם לא בסדר, והנה הם כבר עכשיו בדרך לנטפרי ב"ה.
[נ.ב. בנקודה של המחיר אתה יכול לדבר ישר, זה תמיד לטובת נטפרי ] -
@שלום-על-ישראל אמר ביש כאן מישהו שקשור לחינוך העצמאי ? (הנידון - צירופם לנטפרי):
[נ.ב. בנקודה של המחיר אתה יכול לדבר ישר, זה תמיד לטובת נטפרי ]
את המשפט הזה לא הבנתי
-
@מעמד "אהלן מנהל, בא לך לשלם פחות על הרשת ולקבל יותר? עבור לנטפרי, למה אתה מחכה?"
פשוט כך. -
@yits זה מציאות מאוד כאובת ואני נתקל בזה הרבה לא רק במוסדות כם מעסיקים חרדים לפעמים מתעקשים הרבה יוצר מ..
בירושלים פתחו בי"ד עיני ישראל שמפקח על כל הת"ת הספרדים צריכים לקחת את זה לכלל המוסדות -
@שלום-על-ישראל תכל"ס, זה באמת זול יותר מהאחרים ?
לא מבחינת הנקיות, כי זה ודאי -
כולכם צודקים אבל בהתחשב בזה שכל מנהל שיפתח את הפורום הנהדר מה שהוא יראה זה המון המון תלונות על איטיות הוא לא יבין את ההבדל בין סלולרי לקווי ופשוט יענה אני צריך רשת רצופה ללא תקלות כל שבוע
-
@מעמד אמר ביש כאן מישהו שקשור לחינוך העצמאי ? (הנידון - צירופם לנטפרי):
לא נעים לי ללכת אליו ולהציע לו את נטפרי
??????
-
@מ-פינחסי כי זה כאילו שאני מתערב לו בעניני המשרד !
ולא בגלל שאולי אני מתבייש בנטפרי (אם זה מה שהתכוונת בסימן השאלה) -
אולי צריך להציע למנהלים, לפתוח דף עם לוגואים של חברות ומוסדות שמחוברים לנטפרי,
זה יכול להוות תמריץ חשוב לכל מוסד או עסק שמגיע מאותו תחום כשהוא רואה שאנשים כמוהו מחוברים לנטפרי ומרוצים.
כמובן שהפרסום צריך להיות בהסכמת הלקוחות. -
@a0533057932 אמר ביש כאן מישהו שקשור לחינוך העצמאי ? (הנידון - צירופם לנטפרי):
כולכם צודקים אבל בהתחשב בזה שכל מנהל שיפתח את הפורום הנהדר מה שהוא יראה זה המון המון תלונות על איטיות הוא לא יבין את ההבדל בין סלולרי לקווי ופשוט יענה אני צריך רשת רצופה ללא תקלות כל שבוע
אתה בנטפרי?
בקוי?
היה לך פעם אינטרנט אחר? -
@נטפריס אני הייתי תקופה ארוכה מאד בסלולרי ואני מאד נהנתי
כרגע למרבה הצער והכאב אני נאלצתי לעבור ל נטספארק עקב כך שעדין אין אפשרות לסינון אנדרואיד
אולם אני משתדל לעקוב אחר הפורום כל יום
מה שאני רואה בעיקר (בשבוע שבועים האחרונים פחות) זה תלונות על 019 על x2one על אי אפשרות לתפוס את rl וכד' על הגבלת עדכוני ווינדוס בלי לשאול את הלקוחות וכד'
לאדם פשוט זה נראה מרתיע -
נטפרי אכן לא תומכת רשמית באנדרואיד לבינתיים, זה לא נוגע לפה.
באינטרנט סלולרי גם בספקים של אינטרנט פתוח יש חסימות לעדכונים.
באינטרנט קוי זה אכן לא מצוי, זו הייתה הגבלה מכוונת בRL שזה ספק אחד, יש שלושה ספקים בהם לא הייתה כזו חסימה, וגם בRL הבעיה כבר לא קיימת.
בא נאמר ככה, כל ספק אם היה לו פורום שהיית עוקב אחריו כל יום, היית רואה הרבה דברים מרתיעים. אולי לכן הם לא מתחזקים פורום (היה להם פעם נראה לי...). -
@נטפריס תעשה חיפוש בפורום אחר המילה איטיות
-
@a0533057932 איזה מוסד אתה מכיר שמשתמש באינטרנט סלולרי?
-
@a0533057932 אמר ביש כאן מישהו שקשור לחינוך העצמאי ? (הנידון - צירופם לנטפרי):
@נטפריס תעשה חיפוש בפורום אחר המילה איטיות
אתה מציע שנסגור את הפורום?
שנמחק הודעות בהם יש תחושה שמעלה חשש למנהל המשוטט פה?
או שאתה מעמת אותי עם העובדות שנטפרי איטית יותר?@נטפריס אמר ביש כאן מישהו שקשור לחינוך העצמאי ? (הנידון - צירופם לנטפרי):
בא נאמר ככה, כל ספק אם היה לו פורום שהיית עוקב אחריו על יום, היית רואה הרבה דברים מרתיעים. אולי לכן הם לא מתחזקים פורום (היה להם פעם נראה לי...).
-
סליחה, אני לא מבין למה כולם נטפלים ל@a0533057932 ?
נ"ל שדבריו הוצאו מהקשרם, הוא לא התלונן על נטפרי. הוא הציג קושי פוטנציאלי בהעברת מנהלים לנטפרי, כי הם יכולים לטעות שיש בעיות גם בקווי (כאשר לפי האמת 99 אחוז מהתלונות הם לגבי סלולארי). זהו.