סים כשר - פרטנר - דיווחי משתמשים על עומס וכדו'
-
זה בדיקה כשמוגדר על 4 לבד
וזה כשמוגדר על 3בלבד -
גם אני מצטרף, זה נהיה ממש בלתי נסבל אי אפשר לעבוד.
השגתי סים לא כשר ל"ע של 012 (פרטנר) וביצעתי בדיקה עכשיו 23:50- אותו ראוטר, אותו מיקום, פ"ת. שניהם על 4G בוודאות.תוצאה עם סים-כשר:
תוצאה עם סים 012-פרטנר:
בנוסף שמתי לב שבסים-כשר אני תמיד מקבל ב-speedtest שרתים בירושלים או ברמאללה. לעומת זאת בסים הרגיל של 012 אני מקבל שרתים קרובים יותר- פ"ת, ת"א, ראש העין וכו'.
-
@yzahn
אז הנה מירושלים
-
עכשיו במחילה,
אתה לא חייב, אני רק מנסה לעזור.תסגור Dropbox, Outlook, ותנטרל עדכוני ווינדוס ו/או כל תוכנה שידוע לך שזוללת רוחב פס וכמובן עדיף שרק האתר של הבדיקה יהיה פתוח
ותריץ בדיקה שוב, על 4 דווקא.עריכה: אני מקווה שאתה גם יושב מספיק קרוב לנטסטיק.
-
@אקסס
עשיתי ככל אשר ציויתני ואני יושב קרוב לנטסטיק ואלו התוצאות (זה לוקח הרבה זמן בגלל האיטיות רק להעלות את התמונה זה זמן)
-
אני מוכן להמשיך לנסות,
אם תרצה להמשיך tkhhar@gmail.com. -
@אקסס
אני לא חושב שיש בזה תועלת כי זה ברור שזה בעיה מובנית בשרת או במכונת סינון שסים כשר יושבים עליו וכמו ש@סים-כשר בעצמו כתב למעלה, ולפני כמה חודשים גם היתה בעיה אפשר לחפש באשכולות ישנים כמו "יש פרטנר?" ועוד ואז עשו איזו פעולה אבל כנראה שאם התרחבות הלקוחות מה שעשו אז כבר לא עוזר. מה שעכשיו יותר גרוע מאז שאז לפחות בשעות אחרות היה פיצוי בגלישה שמתאימה לדור 4 במהיריות גבוהות עכשיו בכל היום זה לא מגיע למהיריות האלה ובערב.... -
לכמה היית מגיע בטופ עם אותם נתונים? (נטסטיק, ספק וכו')
-
@אקסס
24, 27 -
@ניק-ירושלמי @maor המצב ברור, יש לנו שתי ברירות: או לחכות בסבלנות שהמצב ישתפר או לנסות חברה אחרת.
אחרי ההודעה של החברה:
@סים-כשר אמר בסים כשר - פרטנר - עומס בשעות הערב - עד מתי?:
יש זמנים עמוסים שאז יש עומס על השרת וכמו שהרחבנו את השרת אנחנו עושים את זה בעז"ה גם עכשיו
לא תמיד זה קורה במהירות שאנחנו מצפים שזה יקרה
סליחה על העגמ"נ ותודה על הסבלנותאני בנתיים מחכה.
-
שלום וברכה
ראשית ברצוני להודות לאלו שממתינים בסבלנות
הנושא בטיפול פרטנר להגדלת המעבדים
אנחנו מנסים לזרז את הטיפול מקווה שבעז"ה היום או מחר כבר יטופל
שוב סליחה על העגמ"נ
בעז"ה נעדכן בהמשך
פורים שמח -
אז בסוף כולם אותו דבר לא משנה. אם אתה ב019 או X2ONE או בסים כשר. כולם לא משהו.
-
@mdy
ממש לא נכון
א. מה הקשר בין X2ONE לסים כשר זה ניח וזה ניד
ב. גם אין שום קשר בהתנהלות, סים כשר לוקחים אחריות ומנהלים סוג של דיאלוג עם הלקוחות בשונה מהחברה השניה שגלגלה את כל ה"אשמה" על הלקוחות
ג.. ו019 בכלל לא קשורים לענין לא היו פה שום תלונות בענין המהירות.
כך שלא ברור מה משפט הסיכום הזה בא לומר -
ידיעה מאתר לדעת מהשעות האחרונות
לקוחות של חברת הסלולר ‘פרטנר’ נתקלים בקשיים של הוצאת שיחות טלפון וגלישה סלולרית. התקלה החלה לפני השעה אחת, והיא מורגשת באזורים שונים ברחבי הארץ.
יעל, לקוחה של ‘פרטנר’ סיפרה לאתר לדעת: “ניסיתי להתקשר ולא הצלחתי, בשלב מסויים כיביתי את המכשיר והדלקתי מחדש ואז יכלתי להוציא שיחות אך לא לגלוש באינטרנט הסלולרי. כשהתקשרתי לחברת פרטנר, נאלצתי להמתין לא מעט זמן על הקו וכשענתה נציה היא הסבירה שזו תקלה כלל ארצית, ושהצפי שלהם לטיפול בתקלה הוא כשעה. אלא שמאז עברה שעה וטרם נפתרה התקלה”. יעל גם סיפרה כי נציגת השירות הציעה לה שירות טלויזיה של החברה, בה בשעה שמדובר בלקוחה חרדית.
צבי, שגם הוא לקוח של החברה התלונן ואמר כי העובדה שאין לו אינטרנט זה משהו שמשבש לו לגמרי את העבודה שהיא ברובה דרך האינטרנט. “אני לא מצליח לקבל התכתבויות והודעות חשובות בוואטסאפ, וכעת הצלחתי להתחבר דרך אינטרנט אלחוטי במקום שבו אני נמצא.
בדף הפייסבוק של חברת ‘פרטנר’, נכתב: ” לקוחות יקרים, אנו מקבלים דיווחים על עומסים ברשת הדור ה-4 באזורים שונים בארץ, אשר מקשים לסירוגין על גלישה וביצוע שיחות. אנו פועלים לטיפול מהיר ומודים לכם על הסבלנות. במידה ואתם חווים בעיה בגלישה, מומלץ לבחור במכשיר הסמארטפון שימוש ברשת דור 3 (3G), או לעבור לגלישה על גבי רשת wifi
-
@ניק-ירושלמי אמר בסים כשר - פרטנר - עומס בשעות הערב - עד מתי?:
@mdy
ממש לא נכון
א. מה הקשר בין X2ONE לסים כשר זה ניח וזה ניד
ב. גם אין שום קשר בהתנהלות, סים כשר לוקחים אחריות ומנהלים סוג של דיאלוג עם הלקוחות בשונה מהחברה השניה שגלגלה את כל ה"אשמה" על הלקוחות
ג.. ו019 בכלל לא קשורים לענין לא היו פה שום תלונות בענין המהירות.
כך שלא ברור מה משפט הסיכום הזה בא לומרX2ONE זה גם סלולר. והיו גם היו תלונות על 019 בשרשורים רבים. בימים האחרונים רבו התלונות גם על סים כשר (חוץ מהבעיה הספציפית של היום)
משפט הסיכום מסכם את כל מה שהיה פה בחודשים האחרונים. למי שלא היה בעניין. זה הכל!
-
@ניק-ירושלמי
זה תקלה נפרדת שיש לפאטנר מהצהריים -
שלום לכולם
ראשית גילוי נאות אני לקוח שרוף של "סים כשר"
לא אחליף אותם עם אפחד
השירות שלהם פשוט מדהים אין דברים כאלו בשום חברה (ודאי לא בארץ)
נותנים לי/לנו הרגשה נפלאה משתדלים תמיד לעזור מעל ומעברעכשיו לעניין המהירות מצו"ב תוצאות בדיקה של עכשיו (6:30)
לדעתי הם שוב הוכיחו את עצמם וסידרו את העניין כפי שכתבו
(הסטיק הוא אמנם דור 4 אבל ישן מאד ולא משהו)לסיום שוב אמליץ לכל השואלים -
יש מקום אחד לתקשורת כשרה עם השירות המגיע לנו ויותר.... -
@אמא בנושא השירות אני חותם על כל מילה שלך אבל בעניין האיטיות אני לא מבין מה אתה מוכיח כי כמו שכתוב בכותרת כל העניין הוא איטיות בשעות הערב ולא בשש בבוקר..
-
אולי אתה צודק
אבל נראה לי שכל היום לא היה משהו בשבוע שעבר
בכל זאת אבדוק שוב בערב -
@אמא מאיפה בארץ?