היכן ניתן לעשות רוט כדי לפתור בעית אבטחה
-
@מנתק
ניסיתי לעשות רוט שוב פעם
ואז קיבלתי את ההודעה באותיות אדומות כמו של הכרזת מלחמה נגדי:
CUSTOM BINARY ׂׂ[BOOT] BLOCKED BY FRP LOCK
ואז הורדתי את הנעילה מהטאבלט, וניסיתי שוב פעם לעשות רוט, ושוב פעם קיבלתי את אותה ההודעה:
CUSTOM BINARY ׂׂ[BOOT] BLOCKED BY FRP LOCK -
@מנתק אמר בהיכן ניתן לעשות רוט כדי לפתור בעית אבטחה:
זה לא כזה אבוד, שעתיים שלש עבודה זה לא כלו כל הקיצים
(אך שים לב שגם את הוייפיי יש לחסל)ניסיתי כבר בהרבה הזדמנויות מאז שקניתי את זה עד היום ועדיין לא היתה ישועה, אני חושב שזה היה הרבה יתר משעתיים.
עכשיו בדקתי מה שהיה בפעם הקודמת, ומצאתי שבפעם הקודמת האזהרה שהיתה ג"כ בזה"ל:
CUSTOM BINARY (BOOT) BLOCKED BY FRP LOCK -
חיפשתי קצת ברשת וראיתי שממליצים להסיר את חשבון גוגל ולא עזר, עשיתי איפוס ולא עזר, ואז עשיתי חיפוש דרך התפריט הפנימי שע"י כניסה למצב איתחול וגם זה לא עזר, פניתי לפרילנסרים באתר פייבר אם יכלו לעזור לי [תמורת 5$ ועמלות], מקווה שיעזרו.
-
@יהושע-ב אמר בהיכן ניתן לעשות רוט כדי לפתור בעית אבטחה:
@מנתק
ניסיתי לעשות רוט שוב פעם
ואז הורדתי את הנעילה מהטאבלט, וניסיתי שוב פעם לעשות רוט, ושוב פעם קיבלתי את אותה ההודעה:
CUSTOM BINARY ׂׂ[BOOT] BLOCKED BY FRP LOCK@יהושע-ב אמר בהיכן ניתן לעשות רוט כדי לפתור בעית אבטחה:
ורוב האנשים בכלל צריכים טכנאי בשביל זה.
-
ניסיתי כבר בהרבה הזדמנויות מאז שקניתי את זה עד היום ועדיין לא היתה ישועה, אני חושב שזה היה הרבה יתר משעתיים.
אני חושב שמנתק מתכוון שגם לטכנאי זה שעתיים ומי שלא טכנאי יקח הרבה יותר זמן כמו שאנו רואים (וכמו כל דבר אחר שמנסים לעשות לבד)
אגב מה זה ה TWRP הנ"ל - רוט מוכר אבל טראפ מהו -
@מנתק
ניסיתי לעשות רוט שוב פעם
CUSTOM BINARY ׂׂ[BOOT] BLOCKED BY FRP LOCK@יהושע-ב אמר בהיכן ניתן לעשות רוט כדי לפתור בעית אבטחה:
ורוב האנשים בכלל צריכים טכנאי בשביל זה.
אשמח אם תוכל להמליץ לי על טכנאי באיזור מגורי. אשלח לך למייל.
-
הטראפ הצלחתי להתקין. האם יש איזה הוראות איך להתקין התעודה עם זה?
-
בסוף הצלחתי גם להתקין רוט. הבעיה שהאבטחה של סמסונג מבטלת את זה כל פעם מחדש. מה אפשר לעשות?
-
אני גם רוצה שיעשו לי באיזור ירושלים- בר אילן לטאבלט,
אשמח שמי שיכול שיצור איתי קשר במייל: 0533133A@GMAIL.COM -
זה בעצם ההודעה שעולה כל הזמן אחרי רוט, והרוט איננו. והסופר יוזר בכלל לא קיים.
המצפה לישועת ה' החופק"ק. -
עזבו את "הרוט" צריכים למצוא דרך עם trp ("מתקדמים")
http://wiki.netfree.link/wiki/התקנת_תעודה_באנדרואיד
"אין בשלב זה פתרון להנ"ל ללא צורך בהרשאות root (אך ישנם דרכים למתקדמים לבצע את הנ"ל דרך ריקוברי מקוסטם - TWRP - ללא root)"
-
@שלום17 אמר בהיכן ניתן לעשות רוט כדי לפתור בעית אבטחה:
"אין בשלב זה פתרון להנ"ל ללא צורך בהרשאות root (אך ישנם דרכים למתקדמים לבצע את הנ"ל דרך ריקוברי מקוסטם - TWRP - ללא root)"
יש איזה הוראות למתקדמים באיזה מקום ברשת?
אולי ירחם ה' ויעזרני לזכות לסינון המועדף גם בטאבלט ולא רק בבית. -
@שלום17 אמר בהיכן ניתן לעשות רוט כדי לפתור בעית אבטחה:
עזבו את "הרוט" צריכים למצוא דרך עם trp ("מתקדמים")
http://wiki.netfree.link/wiki/התקנת_תעודה_באנדרואיד
אם המשפט הזה כתוב בויקי של נטפרי אז כנראה שיש מבין הצוות פה בנטפרי שמכיר איך שעושים זאת. לא מסתבר שכתבו איזה פתרון כללי שלא נבדק שפועל וסמכו עליך שתהפוך את הרשת למצוא מדריך...
-
@שלום17 משפט זה נוסף ממש לאחרונה ע"י הרב @מנתק...
-
ומצופה שיפרט בראשי פרקים את התהליך, או שיכתוב כאן ראשי פרקים ומישהו יכניס את זה, @מנתק
-
נראה לי שהכוונה לצרוב גירסה שכולל כבר SUPERSU
-
@Chocolate אמר בהיכן ניתן לעשות רוט כדי לפתור בעית אבטחה:
נראה לי שהכוונה לצרוב גירסה שכולל כבר SUPERSU
אז איך עושים את זה : - @Chocolate
-
הייתה לי מחשבה לכתוב איזה סקריפט קטן שיתקין תעודה אוטומטית כשהמכשיר במצב ריקוברי TWRP ומחובר למחשב, אבל כפי שכבר הוזכר, מאנדרויד 7 ולמעלה בהרבה מכשירים יש אבטחה מסוימת שגורמת שכל נגיעה במשהו הכי קטן במערכת הקבצים הפנימיים, ואפי' הוספת קובץ לקבצי המערכת גורמת שהמכשיר כבר לא עולה ונתקע בלוגו. ולשם כך יש בפורום XDA פריצות למיניהם לעקוף את האבטחה הזו. אמנם יש חילוקים רבים בין סוגי הפריצות לפי סוגי המכשירים וכנזכר לעיל גם למבינים בזה לפעמים רק אחרי שעתיים-שלש שעות עבודה הכל בא על מקומו בשלום (ולא פעם היה צורך בהורדת הגרסה מחדש - גיג'ה וחצי - וצריבתו על המכשיר ולהתחיל הכל שוב)...
לכן לפרסם פה קובץ שיתקין תעודה ומאידך יתקע את המכשיר הוא לכאו' דבר שאינו כדאי. -
הייתה לי מחשבה לכתוב איזה סקריפט קטן שיתקין תעודה אוטומטית כשהמכשיר במצב ריקוברי TWRP ומחובר למחשב, אבל כפי שכבר הוזכר, מאנדרויד 7 ולמעלה בהרבה מכשירים יש אבטחה מסוימת שגורמת שכל נגיעה במשהו הכי קטן במערכת הקבצים הפנימיים, ואפי' הוספת קובץ לקבצי המערכת גורמת שהמכשיר כבר לא עולה ונתקע בלוגו. ולשם כך יש בפורום XDA פריצות למיניהם לעקוף את האבטחה הזו. אמנם יש חילוקים רבים בין סוגי הפריצות לפי סוגי המכשירים וכנזכר לעיל גם למבינים בזה לפעמים רק אחרי שעתיים-שלש שעות עבודה הכל בא על מקומו בשלום (ולא פעם היה צורך בהורדת הגרסה מחדש - גיג'ה וחצי - וצריבתו על המכשיר ולהתחיל הכל שוב)...
לכן לפרסם פה קובץ שיתקין תעודה ומאידך יתקע את המכשיר הוא לכאו' דבר שאינו כדאי.להוסיף תעודה דרך TWRP יכול לדפוק מכשיר?
-
@Chocolate אמר בהיכן ניתן לעשות רוט כדי לפתור בעית אבטחה:
לכן לפרסם פה קובץ שיתקין תעודה ומאידך יתקע את המכשיר הוא לכאו' דבר שאינו כדאי.להוסיף תעודה דרך TWRP יכול לדפוק מכשיר?
אפי' הוספה של קובץ ששוקל 1KB למערכת וכ"ש מחיקת קובץ וכל שינוי, כיון שנגעו בה "ידי זרים" היא כבר לא תעלה את המערכת (בחלק מהמכשירים ובפרט בסמסונג המתקדמים)