לעשות סדר: מה הדרך הכי טובה וזולה נכון להרגע להצטרף לחיבור קווי + קו טלפון נייח
-
שלום לכולם
נמאס לי לעבוד בבית על סטיק, ולקחת את המחשב למרפסת לפעמים כדי "לתפוס" קליטה
וכיוון שאני צריך לעבוד מעכשיו עבודה רצופה אז הגיע הזמן לחזור לחיבור קווי
אני גם צריך קו טלפון (יש לי היום אבל אני משלם משהו סביבות 70 ש"ח לחודש, בטח אפשר להוזיל)
ראיתי הרבה אשכולות על זה, וגם בדף של הספקים הסתכלתי, לא הבנתי תכל'ס מה עושים ומומלץ
מישהו יכול לעשות לי סדר בדבראה שכחתי לציין, כרגע אין לי גם תשתית.
אז יש גם את העלות של ההתקנה, וגם ראוטר אין לי אז יש את הכסף של השכירות מכשיר.אז אם מישהו יכול לעשות לי סדר בדבר אודה לו מאוד !
בקצרה:
צריך - תשתית + ספק (כמובן שעובד על נטפרי) + טלפון קווי
כרגע אין לי תשתית.
וגם תשתית של HOT אין אצלנו. -
@loters אם אתה רוצה תשתית במהירות 15 מגה תצטרך לשלב בין שני חברות בשביל לקבל מחיר זול.
019 ונטוויזן, במידה ואתה לוקח 100 מגה ב011 תוכל לקבל את שתיהם דרך אותו ספק, נראה לי שמחיר הטלפון זהה כ30 ש"ח אני לא בטוח
-
כמה עולה ההתקנה שם של הטלפון?
-
מה אני עושה דבר ראשון, לוקח תשתית וקו טלפון דרך נטויז'ן ??
זה השלב הראשוני שלי ?
@by6199 -
@loters
שני אפשרויות.- תזמין תשתית וספק ב019 או סים כשר וכדומה, ואח"כ תזמין קו טלפון בנטוויזן ב 39 ש"ח.
- תזמין בנדל - תשתית + ספק + טלפון בנטוויז'ן, ואח"כ תבטל תשתית וספק בנטוויזן ותזמין בספקי נטפרי.
ואם תשאל למה צריך את כל הבאלגן הזה ?
כי נטוויז'ן נותנים ראוטר בהשאלה בחינם, ולא ברור לי אם כשאתה מזמין טלפון לבד האם המתאם שיחות אפשר לחבר לזה גם אינטרנט. כי יש בזה חילוקי דעות בשירות לקוחות שלהם.
ולכן, אם תזמין את כל הבנדל, הם ישאירו לך את הראוטר.
אם יש לך כברראוטר, אז אין צורך לכל זה, אלאתעשה כאופן הראשון וזהו.
בהצלחה רבה
-
@סופר
לגבי אפשרות 2
אני לא יכול להשאיר את התשתית על נטויז'ן ורק לבחור ספק כמו 019 וכדו'??
(אני מרגיש קצת רמאי בזה שאני מזמין תשתית וכו' ואח"כ מבטל) -
@loters אמר בלעשות סדר: מה הדרך הכי טובה וזולה נכון להרגע להצטרף לחיבור קווי + קו טלפון נייח:
@סופר
לגבי אפשרות 2
אני לא יכול להשאיר את התשתית על נטויז'ן ורק לבחור ספק כמו 019 וכדו'??
(אני מרגיש קצת רמאי בזה שאני מזמין תשתית וכו' ואח"כ מבטל)אכן כדי לעשות שאלת רב
-
@loters אמר בלעשות סדר: מה הדרך הכי טובה וזולה נכון להרגע להצטרף לחיבור קווי + קו טלפון נייח:
@סופר
לגבי אפשרות 2
אני לא יכול להשאיר את התשתית על נטויז'ן ורק לבחור ספק כמו 019 וכדו'??אבל אז תשלם כפון על ספק, כי אין אפשרות לבטל רק ספק אינטרנט.
(אני מרגיש קצת רמאי בזה שאני מזמין תשתית וכו' ואח"כ מבטל)
הם בעצמם מציעים את זה.
-
(אני מרגיש קצת רמאי בזה שאני מזמין תשתית וכו' ואח"כ מבטל)
אתה משלם להם כל חודש על טלפון.