אמצעי תשלום לנטפרי בארה"ב
-
במידה ונטפרי מעבירה תשלומים לספקים בדולרים
לפי הידוע לי יש אפשרות לקבל את הכסף במט"ח ולהשאיר אותו במט"ח -
@magicode לי יש כרטיסים שלא לוקחים כלום אבל אלו שלוקחים לוקחים בערך $0.30 (בערך שקל)
-
@MendelSit אמר באמצעי תשלום לנטפרי בארה"ב:
ב"ה מתרבה בכל יום משתמשים בנטפרי פה בארה"ב, ועל כן היה כדי אם נטפרי יכול לסדר אמצעי תשלום מיוחד להמשתמשים פה בארה"ב מפני כמה סיבות. 1) הרבה כרטיסי אשראי גובים חיוב נוסף אם משתמשים בו במדינה אחרת, ואם היה הגבייה נעשה מארה"ב לא היה צריכים לשלם חיוב נוסף זה. 2) לעשות העברה בנקאית פה עובד באופן אחרת מכמו שעובד בארץ וזה מבלבל הרבה אנשים. ועל כן אם יכולים לסדר זה, תהיה תועלת גדולה להמשתמשים פה.
בנוסף יש עוד בעיה קטנה: הוא מבקש תעודת זהות - בארה"ב לא מבקשים כזה דבר ולכן אני אומר לאנשים ששואלים שניתן לשים מספר רנדומלי וזה יעבור (עכ"פ בחברות האשראי בארה"ב שלא דורשים את זה). זה לא בעיה רציני כי מסתדרים אבל זה מבלבל קצת.
-
@DovidStroh אני יגלה לך סוד.. גם בארץ אפשר לשים מספר אקראי...
-
@מעמד אני חושב שצריכין להקים מחלקה מיוחדת לחיוב עבור המשתמשים בארה"ב שתעבור דרך חברה אמריקאי...
-
@shraga אמר באמצעי תשלום לנטפרי בארה"ב:
איפה?
-
@aiib אמר באמצעי תשלום לנטפרי בארה"ב:
איפה?
אני משלם קבוע עם כרטיס אשראי של מישהוא חשבונות חשמל ומים ועוד ואני מקיש את התעודת זהות שלי.
-
@סופר השאלה מה יקרה כשתשים מס' לא נכון כלל
-
לא מדוייק, ככל וחברת האשראי נתנה פטור של תעודת זהות אכן כמו הפטור בcvv אבל יש לא מעט מקומות שמספר תעודת זהות לא של בעל הכרטיס יכשיל תשלום
-
@by6199 אמר באמצעי תשלום לנטפרי בארה"ב:
לא מדוייק, ככל וחברת האשראי נתנה פטור של תעודת זהות אכן כמו הפטור בcvv אבל יש לא מעט מקומות שמספר תעודת זהות לא של בעל הכרטיס יכשיל תשלום
לדוגמה בתחנות דלק
-
@לייבל איך לא נכון?
-
@by6199 אמר באמצעי תשלום לנטפרי בארה"ב:
דיברתי על הגדרות אמצעי תשלום לנטפרי.
-
@ארגנטיני אמר באמצעי תשלום לנטפרי בארה"ב:
נכון מאוד. אבל הפתרון היחידי (לע"ד) יהיה אפשרות לשלם דרך פייפל, וגם זה לא כל כך פיתרון כי עדיין אני משתמש בסינון בארגנטינה ויש בעיה שהחברת אשראי מעביר את הסכום לדולר ארה"ב ואחרי זה לפסו ארגנטיני ויוצא אפילו %20 יותר יקר מאשר בארץ.
תבקש מפייפאל שיחייבו את החשבון שלך בפסו.
אני ביקשתי שיחייבו אותי בשקלים כדי לחסוך את עמלת ההמרה הכפולה. -
@עומד-בפרשת-דרכים אמר באמצעי תשלום לנטפרי בארה"ב:
@ארגנטיני אמר באמצעי תשלום לנטפרי בארה"ב:
נכון מאוד. אבל הפתרון היחידי (לע"ד) יהיה אפשרות לשלם דרך פייפל, וגם זה לא כל כך פיתרון כי עדיין אני משתמש בסינון בארגנטינה ויש בעיה שהחברת אשראי מעביר את הסכום לדולר ארה"ב ואחרי זה לפסו ארגנטיני ויוצא אפילו %20 יותר יקר מאשר בארץ.
תבקש מפייפאל שיחייבו את החשבון שלך בפסו.
אני ביקשתי שיחייבו אותי בשקלים כדי לחסוך את עמלת ההמרה הכפולה.יש כזאת אופצייה? איך?
-
@aiib התקשרתי ודיברתי עם נציג.
הוא אישר לי שאין דרך לעשות את זה לבד. -
כדי לחסוך את עמלת ההמרה הכפולה
מה זה אומר המרה כפולה?
-
@aiib אמר באמצעי תשלום לנטפרי בארה"ב:
כדי לחסוך את עמלת ההמרה הכפולה
מה זה אומר המרה כפולה?
זה אומר ששילמתי לפייפאל עמלת המרה ממטבע כלשהו לדולר, ושוב שילמתי עמלה לחברת האשראי על המרה מדולר לשקל.
-
@עומד-בפרשת-דרכים אוקי,
אבל זה נצרך רק אם אני משלם במטבע אחר שהוא לא דולר נכון? או שניתן לבקש שהחיוב יהיה בשקלים ואז שוב אני משלם רק המרה אחת? [או שאפילו חוסך אותה] -
@aiib מסתבר כדבריך.
כיום שפייפאל מחייב אותי בשקלים אני משלם עמלת המרה רק לפייפאל.
כל זה בקניות באתרי חו"ל, באתרים בארץ אין שום עמלה
(את עמלת הרכישה בפייפאל המוכר משלם)
אגב, עמלת ההמרה בפייפאל כלולה בשער ההמרה, ואינה מופיעה בפירוט עסקאות כעמלה. -
כיום שפייפאל מחייב אותי בשקלים
יש אפשרות כזו?
ומה שער ההמרה שלהם? רגיל או גבוה?מה התכוונת בזה:
"אגב, עמלת ההמרה בפייפאל כלולה בשער ההמרה, ואינה מופיעה בפירוט עסקאות כעמלה."