תוכנת BETA להתחברות ל VPN
-
@shraga אמר בתוכנת BETA להתחברות ל VPN:
@Men770 אמר בתוכנת BETA להתחברות ל VPN:
אני מחובר כרגע עם l2tp.
על גבי רשת רגילה של נטפרי?
לא, על ידי vpn בלבד. על גבי רשת רגילה של נטפרי אפשר להתחבר עם התוכנה?
-
@Men770 כן אני הצלחתי להתחבר.
-
@Men770 אמר בתוכנת BETA להתחברות ל VPN:
אפשר להתחבר עם התוכנה?
כן, אבל כמו שכתבתי (וכנראה לא הובנתי) - על גבי רשת של נטפרי אי אפשר להתחבר עם "open vpn over udp" ו"l2tp" אלא רק עם "pptp" ו"open vpn over tcp".
-
רק עם "pptp" ו"open vpn over tcp".
באופציות האלו אתה כבר מצליח? איך? אני גם בזה לא. זה מחזיר כל מיני הודעות שגיאה.
-
@אייזיק-3 יש לך הגדרות סינון אישיות או הגדרות קהילה?
-
@shraga
אישיות. -
@shraga
בדקתי והבנתי. אכן סגור לי תגית VPN של נטפרי. תודה! -
-
@מ-פינחסי
צריך בשביל זה מספר טלפון של חו"ל
ולא מדובר פה על "עקיפה" בסך הכל תנאי לקבלת VPN בלי פניה דרך מערכת הפניות. -
פוסט זה נמחק! -
@ארגנטיני אמר בתוכנת BETA להתחברות ל VPN:
למשתמשי נטפרי רגילים שרוצים לבדוק את התוכנה, שימו לב שההתחברות לא תצליח במידה ותנסו להתחבר בתצורות "open vpn over udp" ו"l2tp" - יש לנסות את האפשרויות האחרות שגם הם עלולות לא לעבוד במידה והמשתמש מפוקח על ידי קהילה שחוסמת התחברות לשרתי הVPN של נטפרי, או במידה והגדרות הסינון האישיות מונעות זאת (במקרה כזה ניתן לפתוח את התגית "שרתי VPN של נטפרי")
יש חיבורים שלא עובדים אצלי מה אני צריך לעשות (מה זה נקרה משתמשים רגילים?)?
וגם למה אין "ארגטינה"?בכניסה לקישור הזה יירד בקובץ טקסט לוג פעילות התוכנה למחשב (בשביל לקרוא אותו באופן ברור יש לפתוח אותו בnotepad++ וכדומה)
למה אני צריך את זה?
-
-
שיפור אדיר בתוכנה הוא ההתחברות האוטומטית במקרה של ניתוק ברשת, במקרה של ניתוק - התוכנה תנסה להתחבר בשנית מיד כשהאינטרנט זמין שוב (בשביל לבטל את ההתחברות האוטומטית יש צורך להסיר את התוכנה).
ההתחברות האוטומטית תהיה רק במקרה שהאינטרנט המקורי שעל גביו מנסים להתחבר הוא אינטרנט לא מסונן (עם נטפרי). במידה והתוכנה מזהה שחיבור האינטרנט הוא של נטפרי היא לא תתחבר אוטומטית לאחר ניתוק.במידה וחיבור האינטרנט הוא של נטפרי, התוכנה לא תתחבר אוטומטית לאחר ניתוק, אך אין דרך לנתק א"ז (מלבד כיבוי המחשב וכדו').
-
-
@ארגנטיני
כי הוא לא עובד. -
@magicode אז מה עושים?
-
@ליכט אמר בתוכנת BETA להתחברות ל VPN:
(מלבד כיבוי המחשב וכדו').
אני ניתקתי לשניה את האינטרנט (אפשר פיזית או לנתק את המתאם רשת).
-
@magicode אמר בתוכנת BETA להתחברות ל VPN:
@ארגנטיני
כי הוא לא עובד.
נראה לי שכן עובד? -
מתחבר כיום באמצעות PBK, התקנתי את התוכנה בגי' 1 והוא לא מאפשר לי להתחבר לחשבון הישן שלי אלא ליצור חדש. גם כשאני מזין את המספר שמוגדר בחשבון הישן שלי.
כשאני מנסה להתנתק ולחזור לVPN הרגיל, אני לא מצליח וצריך לאתחל את המחשב או להסיר את התוכנה. -
@יוליוס אמר בתוכנת BETA להתחברות ל VPN:
מתחבר כיום באמצעות PBK, התקנתי את התוכנה בגי' 1 והוא לא מאפשר לי להתחבר לחשבון הישן שלי אלא ליצור חדש. גם כשאני מזין את המספר שמוגדר בחשבון הישן שלי.
אתה צריך לפנות לנטפרי שיאשרו את חשבונך להתחבר לגירסת הVPN החדשה.