מתי נוכל לבקש פתיחת חנויות אפליקציות
-
האם כבר נוכל לבקש פתיחת חנויות אפליקציות (GooglePlay, AppStore),
או שזה ממתין לאחר ה'וויפרי לניידים'?כי אני צריך (לעבודה) את אפסטור, וכרגע נראה שלא ניתן לגשת לזה בצורה נקייה.
מה שיאלץ אותנו, להחזיק אינטרנט ללא סינון ראוי, לזה.אם כבר נשאל בעבר -
@ליכט יביא מ"מ... -
אדרבה מקווים שמקרוב יהיה גם את גוגל פליי וגם את ווייפרי באנדרואיד.
אני כל יום מצטער לראות בכל רחוב שאני הולך ורואה אנשים הולכים עם סמארטפונים, ולפעמים אני רואה שהם לא כשרים מספיק רח"ל, ור' לוי יצחק מברדיצ'ב היה אומר שהכל בגלל חוסר נוחות וחוסר כסף, כמובן שזה לא מוריד מחומר האיסור שיש בזה.
להבדיל מהמחשבים שכולם דואגים להשיג את הסינון הטוב ביותר, מחמת שבזה כבר יש את הטוב ביותר.
ומקווים שבקרוב יהיה סינון גם על הגוגל פליי. -
לעת עתה בדף ההצבעות יש הצבעה רק לפתיחת החנות של מיקרוסופט.
אין שם לא GooglePlay, ולא AppStore.
האם זה בגלל שלעת עתה נטפרי לא מתעתדת לפתוח את GooglePlay ו-AppStore?(בנוגע לאנדרואיד יש כיום את האתר של ר' צבי, אז GooglePlay לא דחוף.)
-
פוסט זה נמחק! -
@מ-פינחסי אמר במתי נוכל לבקש פתיחת חנויות אפליקציות:
(בנוגע לאנדרואיד יש כיום את האתר של ר' צבי, אז GooglePlay לא דחוף.)
נכון.
למעשה, אני לעבודה, צריך את האפ-סטור.
ולזה, אין פיתרון בעולם... -
@מ-פינחסי אמר במתי נוכל לבקש פתיחת חנויות אפליקציות:
לעת עתה בדף ההצבעות יש הצבעה רק לפתיחת החנות של מיקרוסופט.
אין שם לא GooglePlay, ולא AppStore.
האם זה בגלל שלעת עתה נטפרי לא מתעתדת לפתוח את GooglePlay ו-AppStore?(בנוגע לאנדרואיד יש כיום את האתר של ר' צבי, אז GooglePlay לא דחוף.)
זה ממש לא מדויק, יש אפליקציות שלא ניתן להתקין אלא מהחנות של גוגל והרשימה של אפליקציות כאלה רק הולכת וגדלה... כך שזה די נצרך לפתור את הבעיה של החנות.
-
יש הרבה אפליקציות שמשחררות עידכון כל זמן .
-
@6262 אמר במתי נוכל לבקש פתיחת חנויות אפליקציות:
יש אפליקציות שלא ניתן להתקין אלא מהחנות של גוגל והרשימה של אפליקציות כאלה רק גדלה והולכת
אפשר שם אחד מתוך הרשימה שהולכת וגדלה?
-
@shraga
בנק הפועלים -
גוגל תמונות
-
Chase
בנק אמריקאי -
@shraga אמר במתי נוכל לבקש פתיחת חנויות אפליקציות:
יש אפליקציות שלא ניתן להתקין אלא מהחנות של גוגל והרשימה של אפליקציות כאלה רק גדלה והולכת
אפשר שם אחד מתוך הרשימה שהולכת וגדלה?
בנק דיסקונט, מוביט פועלים כפי שהזכירו ויש עוד זה מה שעולה בזכרוני כרגע
-
מכיוון שאין לי מכשיר אנדרואיד זמין, שאלתי את אחד המומחים, ותשובתו:
"הרשתי לעצמי לבדוק את הטענות בדיון הזה
בדקתי באופן אישי את הגרסאות האחרונות של דיסקונט, מוביט, ובנק צ'ייס מחוץ לחנות, כולן נפתחות בצורה חלקה. לא יודע איך הוסיפו אותן לרשימה שלהם...
בנוגע לגוגל תמונות.. זאת אפליקצית סיסטם שמותקנת מראש ב99% מהמכשירים, כך שזה לא רלוונטי בכלל לעניינו. אשמח לדעת באיזה מכשיר היא לא מותקנת.
וזה שוב משאיר אותנו עם רשימה של אפליקציה אחת - פועלים. שאם מספיק אנשים יפנו את תשומת ליבם של המפתחים לבעיה הזאת הם ייסדרו את זה בהקדם.
אוקיי, תיקון - אפשר להסיר את גוגל תמונות, אבל התקנה לא מהחנות עובד חלק"אולי תפרטו מאיפה הורדתם את הapk, באיזה מכשיר ניסיתם להתקין, ומה בדיוק הייתה הבעיה (שגיאה בהתקנה, הותקן אבל לא נפתח וכו')?
-
@shraga אמר במתי נוכל לבקש פתיחת חנויות אפליקציות:
פועלים. שאם מספיק אנשים יפנו את תשומת ליבם של המפתחים לבעיה הזאת הם ייסדרו את זה בהקדם
הם לא. זו לא תקלה - זה נעשה בכוונה כדי למנוע התקנה מחוץ לחנות גוגל פליי. (למיטב הבנתי).
-
.@shraga אמר במתי נוכל לבקש פתיחת חנויות אפליקציות:
מכיוון שאין לי מכשיר אנדרואיד זמין, שאלתי את אחד המומחים, ותשובתו:
"הרשתי לעצמי לבדוק את הטענות בדיון הזה
בדקתי באופן אישי את הגרסאות האחרונות של דיסקונט, מוביט, ובנק צ'ייס מחוץ לחנות, כולן נפתחות בצורה חלקה. לא יודע איך הוסיפו אותן לרשימה שלהם...
בנוגע לגוגל תמונות.. זאת אפליקצית סיסטם שמותקנת מראש ב99% מהמכשירים, כך שזה לא רלוונטי בכלל לעניינו. אשמח לדעת באיזה מכשיר היא לא מותקנת.
וזה שוב משאיר אותנו עם רשימה של אפליקציה אחת - פועלים. שאם מספיק אנשים יפנו את תשומת ליבם של המפתחים לבעיה הזאת הם ייסדרו את זה בהקדם.
אוקיי, תיקון - אפשר להסיר את גוגל תמונות, אבל התקנה לא מהחנות עובד חלק"אולי תפרטו מאיפה הורדתם את הapk, באיזה מכשיר ניסיתם להתקין, ומה בדיוק הייתה הבעיה (שגיאה בהתקנה, הותקן אבל לא נפתח וכו')?
אני לא כותב סתם אלא מידיעה ומבדיקה אצל מספר אנשים.
גם מוביט וגם דיסקונט שלא הותקנו מהפליי קורסים לאחר פתיחת האפליקציה.אין כמובן שום הודעה אבל המציאות שלאחר התקנה מהפליי הן נפתחות חלק.
בפועלים זה עוד יותר מורכב שם הקובץ עצמו יורד בצורה שונה ולא משנה כרגע ההסבר הטכני בפועל זה לא עובד אם לא הורד מהפליי.מדובר במכשירים של סמסונג ממגוון דגמים.
זה נעשה בכוונת מכוון כדי להגביר את האבטחה.
-
גם מוביט וגם דיסקונט שלא הותקנו מהפליי קורסים לאחר פתיחת האפליקציה.
מהיכן הורד הapk?
זה נעשה בכוונת מכוון כדי להגביר את האבטחה.
מניין לך?
-
@shraga האפק הורד מחנות נתיב שמושכת את האפליקציה מהפליי כך שהמקור היה אמין.
לכל הפחות במה שקורה הפועלים זה שינוי טכני שלא הגיוני שיעשו אותו סתם כך במקרה.
ואגב אם אני לא טועה אותה תקלה היתה באפליקציה של בנק אגוד ויהב, אבל אני לא בטוח בזה.
-
האפק הורד מחנות נתיב שמושכת את האפליקציה מהפליי כך שהמקור היה אמין.
ועדיין מחייב התקנה מהפליי עצמו ?
-
@ליכט אמר במתי נוכל לבקש פתיחת חנויות אפליקציות:
האפק הורד מחנות נתיב שמושכת את האפליקציה מהפליי כך שהמקור היה אמין.
ועדיין מחייב התקנה מהפליי עצמו ?
ללא התקנה מהפליי האפליקציה היתה קורסת בהפעלה שלה.
-
@מענטש-אמיתי אמר במתי נוכל לבקש פתיחת חנויות אפליקציות:
האם כבר נוכל לבקש פתיחת חנויות אפליקציות (GooglePlay, AppStore),
או שזה ממתין לאחר ה'וויפרי לניידים'?כי אני צריך (לעבודה) את אפסטור, וכרגע נראה שלא ניתן לגשת לזה בצורה נקייה.
מה שיאלץ אותנו, להחזיק אינטרנט ללא סינון ראוי, לזה.אם כבר נשאל בעבר -
@ליכט יביא מ"מ...האם יש תגובה לזה?