סטיק בזול
-
א. תודה.
ב. אני זקוק לשניהם.
ג. כבר שאלתי לפני כן בשני פוסטים [כאן וכאן] על אנטנת ויפי וכנראה שלא הבינו את השאלה, או שאני לא הגדרתי את עצמי טוב.
ד. לגבי הסטיק כמדומני שקיבלתי תשובה מלאה וברורה - ותודה לכולם.
ה. ודאי שאני מעוניין בתוכנה בעברית אם אפשר, וכשפתחתי את הנושא לא הדגשתי כן כי לא חלמתי שאוכל להשיגה בסין....
ו. לא הצלחתי להבין את הסיבה לשלם עוד כמה שקלים כשאפשר בפחות. כלומר מה התמורה ל'עוד כמה שקלים' הללו.שוב, תודה לכולם וכוח"ט.
-
@כותב-מוסמך אמר בסטיק בזול:
למי שמתעניין לדעת אם הוא יקבל נטסטיק עם עברית או לא (כמובן huawei E8372h-608 ) אפשר לראות בתמונות אם הנטסטיק מבריק או מט, אם הוא מבריק (ובדר"כ הלוגו המוטבע הוא T זה לא תומך עברית, אם הוא מט זה בדר"כ תומך עברית ובדר"כ מוטבע עליו telenor או bolt
יש לי 2 קישורים לעברית, אחד מהם מנסיון של כמה פעמים, משלוח מהיר, אבל יותר יקר (בדר"כ יותר יקר ב1-3 דולר עכשיו זה עוד יותר), עם הטבעה של telenor תבחרו משלוח ePACKET (אין הבדל במחיר כרגע)
https://www.aliexpress.com/item/32963664106.html?spm=a2g0s.9042311.0.0.27424c4djt7xcG
או שני שהזמנתי ממנו פעם ראשונה לפני שבוע וחצי ועוד לא הגיע אבל נראה טוב עם ההטבעה השניה (נראה פחות יפה ומכובד, תראו בתמונות...)
(מומלץ לבחור משלוח כנ"ל עולה יותר אבל אמור להיות הרבה יותר מהר ומעקב יותר צפוף.)
https://www.aliexpress.com/item/32998141651.html?spm=a2g0s.9042311.0.0.17d04c4dQkSOrvבהצלחה...
שימו לב שזה שני תתי דגם, הראשון הוא 608 והשני 153.
איך לא שמתי לב...
לפחות קחו את הדוגמא איך אמור להיראות הדגם שבעברית -
-
שאר התמורות הם למי שקצת מבין בלבחור מוצר טוב אפילו שזה תכלס אותו מוצר בדיוק וקצת יותר זול
אולי תבאר יותר...
-
זה דברים של מי שקונה הרבה משם,
אני יתן דוגמא, הזמנתי לאחרונה נגן MP3 ממוכר שעונה על הפרמטרים שאני בודק, (משלוח מהיר ודירוג וכו'), אחרי למעלה מ15 נגנים כאלה שהזמנתי, והגיע נגן פגום שהכרטיס לא נתפס בו - בחריץ. פניתי אליו (אני מעדיף לעשות את זה לפני סכסוך, אף פעם לא מפסידים (אא"כ עומד להגמר זמן ה'אחריות') ורק אפשר להרויח, והוא אמר לי שיתן 6 דולר פיצוי (נגן של 26 דולר), כתבתי לו שאני מבקש לפחות 10/15 דולר פיצוי כי עיקר השימוש כיום הוא בכרטיס (למרות שהזכרון הפנימי הוא 16), והוא כתב לי שבגלל שאני מזמין הרבה הוא מסכים 8, וכו' התפשרנו על 10, ובסוף הוא החזיר לי הכל... (כל מחיר הנגן) (משום מה...), אולי במקרה הזה לא הייתי צריך לשלם יותר מול מוכר אחר וודאי לא משמעותי, וסה"כ הרווחתי. ודו"ק -
אינני קונה הרבה משם, כך שאין לי בזה ניסיון כלל.
ולכן ביקשתי את עזרת החברים ותודה לכולם.
ועדין אינני מבין מה התכוונת 'לבחור מוצר טוב אפילו שזה תכלס אותו מוצר בדיוק'. -
@455 שים לב כשאתה קונה USB וייפיי, שיש הרבה רמות בוייפיי. לא שמה שהצעת לא טוב - הוא נחמד יש לי כזה במקרה אבל הוא לא מגיע להשערתי יותר מ150 Mbps ברשמי, ובפועל לא יותר מ-40. אז אם אתה רוצה קצת יותר טוב - תלמד קצת על רמות של וייפיי (אולי פשוט במכלול). באופן כללי יש b/g/n הם יחסית פשוטים. הכי פשוט שתקנה אחד שכתוב עליו שהאנטנה היא בתצורת AC - אין מצב שתתאכזב זה בסך הכל 10 שקל יותר באליקספרס. וחוץ מזה תרויח גם בלוטוס בד"כ יש בלוטוס בAC.
תהנה בחיים כוח"ט. -
@שלום-על-ישראל אמר בסטיק בזול:
@455 כן, זה מה שכולם קונים מחו"ל. שים לב שם שבפירוט כתוב לך "מהירות שידור 150Mbps" שזה אומר שהסטיק תומך ביכולת הורדה מקסימלית של 150 מ"ב, וזה יחסית הרבה.
אם תרצה למצוא את המוצר הזה בדיוק באתר עליאקספרס המקורי ולחסוך עוד כמה שקלים, בשורת הכתובת של דף המוצר תמצא מספר ארוךהנתון בין שני סלשים /000000/ - תעתיק את המספר בלבד, ותדביק בשורת החיפוש בעליאקספרס ותגיע למוצר הזה מהחנות הזו.
כאן בארץ יש בKSP נטסטיק דומה מאוד [חברת "BOON"] עם אותם הפרמטרים ב210 ש"ח, ויש עליו מידי פעם מבצעים.יש לי את הנטסטיק הזה ואני לא מרוצה מהקליטה!
-
זה דברים של מי שקונה הרבה משם,
אני יתן דוגמא, הזמנתי לאחרונה נגן MP3 ממוכר שעונה על הפרמטרים שאני בודק, (משלוח מהיר ודירוג וכו'), אחרי למעלה מ15 נגנים כאלה שהזמנתי, והגיע נגן פגום שהכרטיס לא נתפס בו - בחריץ. פניתי אליו (אני מעדיף לעשות את זה לפני סכסוך, אף פעם לא מפסידים (אא"כ עומד להגמר זמן ה'אחריות') ורק אפשר להרויח, והוא אמר לי שיתן 6 דולר פיצוי (נגן של 26 דולר), כתבתי לו שאני מבקש לפחות 10/15 דולר פיצוי כי עיקר השימוש כיום הוא בכרטיס (למרות שהזכרון הפנימי הוא 16), והוא כתב לי שבגלל שאני מזמין הרבה הוא מסכים 8, וכו' התפשרנו על 10, ובסוף הוא החזיר לי הכל... (כל מחיר הנגן) (משום מה...), אולי במקרה הזה לא הייתי צריך לשלם יותר מול מוכר אחר וודאי לא משמעותי, וסה"כ הרווחתי. ודו"קאיך הוא בדיוק מחזיר לך את הכסף? פייפאל? אשראי?
-
@455 שים לב כשאתה קונה USB וייפיי, שיש הרבה רמות בוייפיי. לא שמה שהצעת לא טוב - הוא נחמד יש לי כזה במקרה אבל הוא לא מגיע להשערתי יותר מ150 Mbps ברשמי, ובפועל לא יותר מ-40. אז אם אתה רוצה קצת יותר טוב - תלמד קצת על רמות של וייפיי (אולי פשוט במכלול). באופן כללי יש b/g/n הם יחסית פשוטים. הכי פשוט שתקנה אחד שכתוב עליו שהאנטנה היא בתצורת AC - אין מצב שתתאכזב זה בסך הכל 10 שקל יותר באליקספרס. וחוץ מזה תרויח גם בלוטוס בד"כ יש בלוטוס בAC.
תהנה בחיים כוח"ט.תודה.
-
@קטונתי דברי נסובו על 2 נטסטיקים. על איזה מהם כתבת? על הוואוי או על ה BOON? תודה.
-
שלום,
אם הסים שלך הוא ב019 אז ממולץ לקנות את הסטיק שבקישור המצ"ב,
019 על huawei עושה הרבה בעיות.
https://www.ebay.com/itm/Unlocked-4G-Router-LTE-WIFI-Wireless-USB-Dongle-Mobile-Broadband-Modem-150Mbps/362708500883?ssPageName=STRK%3AMEBIDX%3AIT&_trksid=p2057872.m2749.l2649 -
@AVI-P מקור לטענתך?
במיוחד שאתה שולח לקנות סטיק מחברה לא מוכרת -
תהנה בחיים כוח"ט.יש לך קישור?
איך אפשר לבדוק לכמה הוא מגיע בפועל? -
@AVI-P
ממש לא נכון מתוך ניסיון של מאות ואולי יותר מזה huawei הכי טוב ב 019 וודאי שיותר טוב מהקישור שאתה מביא. -
@AVI-P
ממש לא נכון מתוך ניסיון של מאות ואולי יותר מזה huawei הכי טוב ב 019 וודאי שיותר טוב מהקישור שאתה מביא.ג"א מצטרף, אמנם לא מתוך נסיון של מאות אבל עשרות בטח. ולא רק ב-019 אלא גם בסים כשר ו-X2ONE.
ונתקלתי לא פעם בסטיק שהובא בקישור לעיל.. נראה שהם משתפרים עם הזמן אבל זה עדיין רחוק מהסטיקים של huawei ו-ZTE. -
ואני מתוך ניסיון גם עם HUAWEI וגם אם הסטיק הזה
מי שלא רוצה לזרוק את הכסף שלו.... שלא יגע בנסטיק הזה...
(זה לא אומר שהרבה פעמים עובד טוב..... אבל שיש צרות איתם גם בנסטיקים שאני קניתי, וגם מלקוחות אני בטוח) -
פוסט זה נמחק! -
תהנה בחיים כוח"ט.כלומר זה בסדר?
תודה -
@455 אין שום צורך בוויפי תקן AC כי א. הסטיק תומך עד תקן N ולא תומך ב-AC. ב. בכל מקרה מהירות האינטרנט שלך לא תגיע למקסימום של תקן N ותקן AC גם אם היה נתמך לא היה מוסיף מהירות.