התנגשות של וויפרי עם תוכנת הקפאה
-
@6262
תקרא היטב את הפוסט הראשון שכתבתי. ואז תראה -
@דני אמר בהתנגשות של וויפרי עם תוכנת הקפאה:
@6262
תקרא היטב את הפוסט הראשון שכתבתי. ואז תראהתוקן כבקשתך
-
(ככל הנראה, יש איזו התנגשות עם "שחזור המערכת" שגם הויפרי וגם תוכנת ההקפאה משתמשים בה)
אין התנגשות.
-
@6262 אמר בהתנגשות של וויפרי עם תוכנת הקפאה:
@6262
תקרא היטב את הפוסט הראשון שכתבתי. ואז תראהתוקן כבקשתך
תקרא בבקשה את כל השרשור...
-
אם אני לא מפעיל הקפאה, הוויפרי לא עושה שום בעיות, גם אם אני מאתחל את המחשב שוב ושוב.
-
אם אני מפעיל הקפאה, הויפרי לא מאפשר גלישה, הוא לא מזהה שאני מחובר לנטפרי, אלא אם כן אני עושה התקנה מחדש. (וזה טוב רק עד לאתחול הקרוב - שאז אני צריך לבצע שוב התקנה של הויפרי מחדש)
-
יתרה מכך: אם יוצא ממצב הקפאה הויפרי חוזר לעבוד כמו שצריך.
זו הבעיה.
-
-
@Men770 אמר בהתנגשות של וויפרי עם תוכנת הקפאה:
(ככל הנראה, יש איזו התנגשות עם "שחזור המערכת" שגם הויפרי וגם תוכנת ההקפאה משתמשים בה)
אין התנגשות.
??? לא אמרתי שיש.
אמרתי שיש לי מחשב בודד שבו מתרחשת התקלה, (לדעתי זה משהו בהגדרות של המחשב או בביוס) -
@דני מה שונה המחשב עם הבעיה ממחשבים אחרים?
אולי יש לך שם אנטי וירוס שהוא עושה את הבעיה? -
@דני אוקיי עכשיו הבנתי...
מציע לנסות להתקין את תוכנת ההקפאה רק אחרי התקנת הוויפרי, לא רק להפעיל אחר כך אלא להסיר לחלוטין, אולי זה ימנע את ההתנגשות. -
@רחמים אמר בהתנגשות של וויפרי עם תוכנת הקפאה:
@דני מה שונה המחשב עם הבעיה ממחשבים אחרים?
אולי יש לך שם אנטי וירוס שהוא עושה את הבעיה?לא. בכולם מותקן אותו אנטי וירוס.
-
-
@דני איך אתה מבטל את ההקפאה? לפי מספר הפעלות מחדש (האפשרות השנייה בהגדרות) או לתמיד (האפשרות השלישית)?
-
@Men770
לתמיד -
ביטול ההקפאה הנ"ל עשוי כדי לשמר תוכנות שהותקנו?
-
@אקסס כן.
-
אולי יעזור להבין למה ווייפרי דורשת התקנה מחדש. לוויפרי יש כמה רכיבים, איזה רכיב לא מותקן טוב או לא עובד טוב.
השאלה אם ניתן לעמוד על זה בלי עזרה של נטפרי. -
@yzahn אם זה ה SERVICE אז ודאי אפשר לבדוק את זה, אם בעת השגיאה הקובץ קיים או לא.
-
@דני מומלץ למחוק את ההודעה הקודמת שלך, וד"ל
-
תסיר את תוכנת ההקפאה לחלוטין+הפעלה מחדש. התקנת ווייפריי ואח"כ התקנת הקפאה מחדש.
עוד עצה, אם זה כולם אותו דגם מחשב וחומרה, תעשה CLONE של קשיח אחד שעובד טוב לקשיח של המחשב הבעייתי. -
יכול להיות ש-DeepFreeze במצב "קפוא" לא מקפיאה לחלוטין את כל המצב הנוכחי, אלא משתמשת בחלק מההגדרות (אולי שיחזור מערכת וכדו') שהיו בזמן ההתקנה שלה.
לכאורה מוכרחים להגיע לזה מכיון ש"לפני" ההקפאה ו"אחרי" ההקפאה הוויפרי עובד כרגיל, וב"אמצע" (כלומר מתי ש"מקפיאים") זה לא עובד. למה? אלא כנראה שזה הסיבה. ב"תמונה" ש-DeepFreeze משתמשת התקנת הוויפרי כנראה לא הושלמה לגמרי או שהייתה בעיה אחרת אז.
אולי מחיקת כל נקודות השיחזור, הסרת וויפרי לחלוטין (למחוק לגמרי ולא להריץ את ההתקנה שוב, עם ניקוי שאריות) ושוב להתקין מחדש את וויפרי, ורק אח"כ להתקין את DeepFreeze, יועיל לפתור את זה. בס"ד.
(הוספתי על העצות הקודמות את מחיקת נקודות השיחזור וכן הסרת וויפרי לחלוטין, וגם את הדגשת סדר ההתקנה)
-
@UA אמר בהתנגשות של וויפרי עם תוכנת הקפאה:
יכול להיות ש-DeepFreeze במצב "קפוא" לא מקפיאה לחלוטין את כל המצב הנוכחי, אלא משתמשת בחלק מההגדרות (אולי שיחזור מערכת וכדו') שהיו בזמן ההתקנה שלה.
לכאורה מוכרחים להגיע לזה מכיון ש"לפני" ההקפאה ו"אחרי" ההקפאה הוויפרי עובד כרגיל, וב"אמצע" (כלומר מתי ש"מקפיאים") זה לא עובד. למה? אלא כנראה שזה הסיבה. ב"תמונה" ש-DeepFreeze משתמשת התקנת הוויפרי כנראה לא הושלמה לגמרי או שהייתה בעיה אחרת אז.
אולי מחיקת כל נקודות השיחזור, הסרת וויפרי לחלוטין (למחוק לגמרי ולא להריץ את ההתקנה שוב, עם ניקוי שאריות) ושוב להתקין מחדש את וויפרי, ורק אח"כ להתקין את DeepFreeze, יועיל לפתור את זה. בס"ד.
(הוספתי על העצות הקודמות את מחיקת נקודות השיחזור וכן הסרת וויפרי לחלוטין, וגם את הדגשת סדר ההתקנה)
א"א להסיר את וייפרי רק ע"י צוות נטפרי.
מה שכן נראה ברור שהתוכנה של וייפריי משום מה לא עולה באתחול ולכן הרשת נחסמת לגמרי. יתכן ואם ניצור במתזמן המשימות או בתיקית הפעלה וכו' שיפעיל בכל הדלקת המחשב את שירות הוייפריי אולי זה יפתור את הבעיה.זה בעצם התוכנה הזו וזו
"C:\Program Files\NetFree\WiFree\WiFree.exe"
"C:\Program Files\NetFree\WiFree\WiFreeTray.exe"
לא בטוח שהשני לעיכובא -
@מנתק שני אלו אינם קשורים לשירות.