בעיה בוויז
-
@elisha אמר בבעיה בוויז:
@מנתק הדרן אני לא יקנה עכשיו, (פשוט הוויז שלי הוא מסך 8 אינץ' והתרגלתי לגודל הזה).
יש להדרן גם טאבלט גדול.
-
@elisha אני לא בטוח שזה הדרן אבל לאחד מהחברות ישנה אפשרות להכשיר מכשיר קיים.
-
פוסט זה נמחק! -
@aiib אמר בבעיה בוויז:
@elisha אני לא בטוח שזה הדרן אבל לאחד מהחברות ישנה אפשרות להכשיר מכשיר קיים.
בהחלט כן, יש להדרן טאבלט גדול.
-
עקב שינויים שחברת וייז (גוגל) עשו בשרתים שליהם, שוייז מתקשר עם שרתים אחרים ממה שהיה עד היום, הגרסאות הישנות של וייז לא עובדות כנראה אפי' על רשת ללא סינון וכ"ש בנט פרי וכדו' שצריכים לפתוח כל שרת בפ"ע
-
@מנתק תוכל להעלות הקלטה עדכנית בכדי שנטפרי יוכלו לפתוח את הצריך פתיחה?
-
-
אני מתחבר לנושא קיים - וייז
אשמח לשמוע ממי שהתנסה בנטו - וייז, יתרונות, חסרונות, וכן - מי איש המקצוע / סוכן שעומד מאחורי זה שניתן להפנות אליו שאלות? -
-
@אבצן אמר בבעיה בוויז:
אשמח לשמוע ממי שהתנסה בנטו - וייז, יתרונות, חסרונות, וכן - מי איש המקצוע / סוכן שעומד מאחורי זה שניתן להפנות אליו שאלות?היתרונות והחסרונות סוכמו בקישור שהביא לך @shraga .
אין סוכן / איש מקצוע ממשי [מניסיון אישי..] שיוכל לעזור לך, יותר ממה שהאיש הכי מקצועי כאן בנטפרי, הלא הוא הרב @magicode, העלה תעודת אבטחה מותאמת שצריך להטמיע בסייר האפליקציה [אם יש לך ROOT].
מי שניסה לטפל הכי הרבה בענין מבין חברי הפורום, הוא הרב @מנתק .
בעבר עמדתי בקשר עם טכנאים של חברות הסלולאר שמשווקות נטפרי מורשות, ניסו לפתור את הבעיה - ונאדה.
זה המצב.
(אם תרצה וויז פועל טוב יותר, פנה להדרן). -
@shraga אמר בבעיה בוויז:
תודה על התגובה. אך איני רואה כאן כלל התייחסות לנט
@עברי-אנכי אמר בבעיה בוויז:
@אבצן אמר בבעיה בוויז:
אשמח לשמוע ממי שהתנסה בנטו - וייז, יתרונות, חסרונות, וכן - מי איש המקצוע / סוכן שעומד מאחורי זה שניתן להפנות אליו שאלות?היתרונות והחסרונות סוכמו בקישור שהביא לך @shraga .
אין סוכן / איש מקצוע ממשי [מניסיון אישי..] שיוכל לעזור לך, יותר ממה שהאיש הכי מקצועי כאן בנטפרי, הלא הוא הרב @magicode, העלה תעודת אבטחה מותאמת שצריך להטמיע בסייר האפליקציה [אם יש לך ROOT].
מי שניסה לטפל הכי הרבה בענין מבין חברי הפורום, הוא הרב @מנתק .
בעבר עמדתי בקשר עם טכנאים של חברות הסלולאר שמשווקות נטפרי מורשות, ניסו לפתור את הבעיה - ונאדה.
זה המצב.
(אם תרצה וויז פועל טוב יותר, פנה להדרן).תודה על התגובה.
אני רואה שלא הובנתי כראוי. לא התכוונתי 'נטו-וייז' כביטוי, אלא כשם של חברה.
יש חברה שמשווקת "נטו-וייז". כמו "הדרן", ו"נתיב", כך יש חברת "נטו-וייז". אני מבקש לשמוע יותר מנציג שלהם על המכשיר שלהם. היתרון שלהם כפי שהבנתי הוא שהם נותנים שנתיים אחריות על המכשיר, שזה משמעותי לעומת הדרן שנותנים שנה בלבד. -
@אבצן
אבקש את סליחתך, אבל -
"נטו-וויז", אינו מבית נטפרי כלל, וכללי הפורום פה: שמה שאינו שייך לבירור על ענייני הרשת של נטפרי, אינו נידון פה!
ויותר מזה - לי אישית, לא ברור מי עומד מאחורי מוצר זה, עד כמה המערכת אינה פריצה ר"ל, וכו'.
בכ"א, מה רע בהדרן, שיש גברא רבא שעומד מאחוריה ?! [אבל ג"ז אינו מקומו פה]. -