בזק +נטפרי?
-
-
אם זה נכון, אז צריך לפרסם את זה ברבים !
-
@aiib תנסה להתקשר לבזק סתם ולברר מולם
אולי הנציגה התבלבלה, ונציגה אחרת תאשר או תכחיש -
@aiib כשהתחברתי ל 011 אז הצטרפתי לבזק והעברתי את הקו ל 011.
הלכתי לסניף שלהם בכדי להחזיר להם את הראוטר שלהם והפקידה אמרה לי בצורה ברורה שיש להם אפשרות לסינון של נטפרי.
היות ואני יודע בברור שאין דרך בזק ישירות אלא רק דרך חלק מהספקים, אז בררתי עד שהתברר שאכן אין. -
לפי מה ששמעתי מכמה, בזק אכן מציעים מסלול כזה, אך בפועל 011 מתנערים בסופו של דבר. מבחינתם החיבור לנטפרי מתאפשר אך ורק כשמזמינים אותם ישירות ולא דרך בזק.
אם ידוע למישהו על שינוי בעניין שיעדכן. -
גם לי זה היה נשמע מוזר ולכן הקשתי עליה שוב ושוב עד שהיא הלכה ושאלה [ושמה אותי על מנגינה..] היא חזרה עם אותה תשובה. היא גם מיד שלפה לי למה אין נטפרי בבזק? יש 011
-
@מישווו אמר בבזק +נטפרי?:
@aiib כשהתחברתי ל 011 אז הצטרפתי לבזק והעברתי את הקו ל 011.
הלכתי לסניף שלהם בכדי להחזיר להם את הראוטר שלהם והפקידה אמרה לי בצורה ברורה שיש להם אפשרות לסינון של נטפרי.
היות ואני יודע בברור שאין דרך בזק ישירות אלא רק דרך חלק מהספקים, אז בררתי עד שהתברר שאכן אין.לפני כמה זמן היה כל הסיפור הזה?
-
@aiib אמר בבזק +נטפרי?:
גם לי זה היה נשמע מוזר ולכן הקשתי עליה שוב ושוב עד שהיא הלכה ושאלה [ושמה אותי על מנגינה..] היא חזרה עם אותה תשובה. היא גם מיד שלפה לי למה אין נטפרי בבזק? יש 011
לפי מה שכתבת אז גם הם אמרו שלהם אין ורק ל 011.
-
הסיפור היה באזור החגים.
-
@מישווו אמר בבזק +נטפרי?:
@aiib אמר בבזק +נטפרי?:
לפי מה שכתבת אז גם הם אמרו שלהם אין ורק ל 011.
לא, היא אמרה שניתן דרך בזק עם ספק 011. איך שידוע לי בזק היא לא ספק אלא רק תשתית אלא שהיא מציעה כמה וכמה ספקים שעובדים איתה ואחד מהם זה 011. אבל מה שחשוב שהתשלום הוא לבזק והשירות והתמיכה זה מבזק. כך לטענתה כמובן
-
-
@ליכט השאלה היא אם משהו השתנה מאז...
-
דיברתי עם 011. הם מכחישים בכל תוקף....
-
@aiib
דיברת עם 011 (03-9038888), או עם מוקד המכירות של 011 - נטפרי (08-800-5000) ? -
@ליכט עם 03-9038888
-
היום דיברתי עם בזק ובאמת נציגב אחרת ממי שדיברה איתי. היא הכחישה את האפשרות לבזק פלוס נטפרי ישירות.
ממש חבל כי זה לכאורה רק עניין של הסדר שאפשר לסדר עם 011. כי היא בכל מקרה עובדת עם בזק ומבחינת בזק לא אמור לשנות אם יש נטפאי או לא.
אא"כ 011 מבינים שהקהל שלנו הוא קהל שבוי ובצורה ישירה הם מרוויחים יותר כסף...