קבוצה במייל
-
הי
אם אפשר לעזור לי
אחך אני פותחת קבוצה במייל שזה אומר שאני רוצה לשלוח הודעה לכמה אנשיים איך אני יכולה במקום כל פעם לבחור את האנשיים מאנשי קשר לעשות לעצמי קבוצה של האנשיים שאני רוצה לשלוח
מקווה שהבנתם אותי... -
@שוקולד שאלה זו לא שייכת לפורום זה.
יש פורומים מתאימים שם ישמחו לעזור לך.
תראי בצד שמאל רשימת פורומים מתאימים.
בהצלחה -
כמו שכתב @מ-פינחסי
אין זה קשור לפורום כאן, אך תוכלו לשלוח לי הודעה לאימייל ואשמח להסביר לכם. -
@מ-פינחסי אהבתי שעניתה בצורה מכובדת
-
@מ-פינחסי @סיבוב
זה דווקא כן יכול להיות קשור...לעצם הענין,
@שוקולד הדבר הזה חסום בנטפרי, לא יודע את הסיבה.
פתחתי על זה פניה בעבר, והסבירו לי שאני לא יוכל לפתוח קבוצה בעצמי וגם לא יוכל להצטרף מיוזמתי לקבוצה קיימת.
האפשרות היחידה היא, שבעל קבוצה מסוימת ישלח לך הודעת הצטרפות ואתה תשיב לו ב"השב" שאתה מסכים וכך תצורף לקבוצה. -
@מטעמים אמר בקבוצה במייל:
עצם הענין,
@שוקולד הדבר הזה חסום בנטפרי, לא יודע את הסיבה.
פתחתי על זה פניה בעבר, והסבירו לי שאני לא יוכל לפתוח קבוצה בעצמי וגם לא יוכל להצטרף מיוזמתי לקבוצה קיימת.
האפשרות היחידה היא, שבעל קבוצה מסוימת ישלח לך הודעת הצטרפות ואתה תשיב לו ב"השב" שאתה מסכים וכך תצורף לקבוצה.אפשר להצביע על זה https://netfree.link/user#/tools/feature-request?r=32
-
@מטעמים הסגנון חריף ולא הוגן, הפרשנות שלך שמדובר בגוגל-גרופס היא בגדר לימוד זכות, אין לזה סימוכין בדברי השואל.
-
@נטפריס
קיבלתי. תיקנתי.[במאמר המוסגר, מידי יום אנשים סתם נהדפים כאן, וחבל. יש להם שאלות, ולכך נועד הפורום.
לא כל אחד הוא טרול
מצד שני, לא כל אחד הוא מנהל הפורום,
גם אני.] -
@שוקולד אם כוונתך לגוגל גרופס אז באמת הניהול שם חסום. אבל אתה יכול לעשות משהו אחר
לתת לכל האנשי הקשר שאתה רוצה לשלוח בבת אחת - תווית.
למשל כזו (ככה זה אצלי על כל המעמדים שאני בקשר איתם)
ואז אתה רושם רק את התווית (במקרה שלי - מעמדים) וכל הכתובות שתחת התווית יכנסו אוטומטית ! -
@מעמד זה פתרון זמני, כי לאחר תקופת מה גימייל מזהה שאתה שולח להרבה נמענים והוא חוסם לך את האפשרות הזו.
-
@מוגן השאלה מה זה "הרבה נמענים". אם מדובר על עשרות, אפילו עשרות רבות, אין שום בעיה
-
אכן לזאת התכוונתי.
תויות של משתמשים באנשי קשר, ואתה יכול לשלוח לפי תוית.
ככה שולחים לקבוצה בנטפרי -
@סיבוב אמר בקבוצה במייל:
ככה שולחים לקבוצה בנטפרי
וגם לא בנטפרי.
ככה שולחים לקבוצה, בכל מקרה.
אלא אם כן מדובר על כמויות ממש גדולות, ואז עושים דרך קבוצות גוגל. אבל זה סוג של קומבינה -
יש אפשרות לשלוח דרך שירותי הפצת מיילים
כמו smoov לדוגמא https://www.smoove.io/he
בתוכנית החינמית זה עד 200 אנשי קשר ועד 2000 מיילים בחודש, ויש הרבה אפשרויות לבנות ולעצב וכו'יש עוד הרבה פלטפורמות כאלה, תחפשו בגוגל "דיוור אלקטרוני".
-
@מ-פינחסי אמר בקבוצה במייל:
@מוגן השאלה מה זה "הרבה נמענים". אם מדובר על עשרות, אפילו עשרות רבות, אין שום בעיה
הנסיון שלי הוא שליחה לקבוצה של 100 פלוס מינוס נמענים, וגוגל לאחר כמה שליחות כתב לי הודעה שאין כעת אפשרות לשלוח הודעות ושאני צריך להמתין ...