למה הקבצים באתר שלי חסומים בנטפרי
-
אני לא בנטפרי-אני ברימון,אך קיבלתי תלונות ממשתמשים באתר שלי שהקבצים להורדה חסומים
זה האתר אם אפשר לטפל
http://mi12.epizy.com/
תודה רבה -
שלח פניה בלשונית בצד ... -
יש את הלשונית גם באתר שלי בזכות @אליהו ממתמחים טופ.אבל אין לי חשבון בנטפרי,רק בפורום,אז אני לא יכול לשלוח פניה...
-
@מישהו12 תשלח מייל ל netfree613@gmail.com
-
@מישהו12 אמר בלמה הקבצים באתר שלי חסומים בנטפרי:
אני לא בנטפרי-אני ברימון,אך קיבלתי תלונות ממשתמשים באתר שלי שהקבצים להורדה חסומים
איזה חסימה? כזו? https://netfree.link/block/#{"block"%3A"risk-type"%2C"sourceStatusCode"%3A200%2C"page_info"%3A{"url -
לא יודע..רק קיבלתי תלונות
-
@מישהו12 לשם מה הוספת את הלשונית? מי שנמצא בנטפרי ממילא יקבל את הלשונית, ומי שלא בנטפרי לא יעזור לו הלשונית.
ולגבי שאלתך, הקבצים לא "חסומים", הם פשוט עוד לא נבדקו, מי שמתלונן שיבקש מנטפרי שיבדקו ויפתחו -
-
@מישהו12 תיקח את זה בגישה חיובית זה בהומור...
עכשיו ברצינות מה שרציתי לומר
לגבי הלשונית של נטפרי היא לא תמיד נמצאת ,כנראה זה תלוי באיזה אתר מדובר ... -
אז אצלי נמצא
-
@magicode מאחר שאין לי נטפרי,ולא ענו לי במייל,אני פונה למנהל דרך כאן...
-
@מישהו12 במקום לנסות לפנות דרך כאן, פשוט תגיד למשתמשים שיבקשו פתיחת הקבצים. זה לא משהו אישי נגדך, ככה זה בכל האתרים, רק תמונות עוברות בדיקה אוטומטית, כל שאר סוגי הקבצים (למעט EXE, נראה לי) חייבים לבקש לפתוח אותם.
-
@yzahn אמר בלמה הקבצים באתר שלי חסומים בנטפרי:
@מישהו12 במקום לנסות לפנות דרך כאן, פשוט תגיד למשתמשים שיבקשו פתיחת הקבצים. זה לא משהו אישי נגדך, ככה זה בכל האתרים, רק תמונות עוברות בדיקה אוטומטית, כל שאר סוגי הקבצים (למעט EXE, נראה לי) חייבים לבקש לפתוח אותם.
לפעמים באתרים מהימנים פותחים גם את הורדת הקבצים
הדרך הכי טובה יא ליצור קשר עם נטפרי או דרך מערכת הפניות או דרך הטלפון.
אפשר להרשם לנטפרי גם אם אתה לא מנוי שלהם ולשלוח פניה במערכת הפניות. -
@6262 אמר בלמה הקבצים באתר שלי חסומים בנטפרי:
אפשר להרשם לנטפרי גם אם אתה לא מנוי שלהם ולשלוח פניה במערכת הפניות.במייל הם לא ענו לי.אני אומנם יכול לפתוח חשבון,אבל נקודות יעלו לי כסף.
-
במייל הם לא ענו לי.אני אומנם יכול לפתוח חשבון,אבל נקודות יעלו לי כסף.
גם ללקוחות שיבקשו לבדוק את הקבצים זה יעלה. מישהו יצטרך לשלם על הבדיקה.
-
@6262 אמר בלמה הקבצים באתר שלי חסומים בנטפרי:
אפשר להרשם לנטפרי גם אם אתה לא מנוי שלהם ולשלוח פניה במערכת הפניות.במייל הם לא ענו לי.אני אומנם יכול לפתוח חשבון,אבל נקודות יעלו לי כסף.
שירות מקבלים במערכת הפניות לא במייל.
ואפשר לקנות נקודות בכמה שקלים.
וממה נפשך אם זה שירות שדורש נקודות לא תקבל אותו בלעדיהם גם אם תכתוב כאן או במייל ואם הוא לא דורש אז תקבל אותו ביעילות במערכת הפניות. -
אוקיי חבר'ה, מה שאני הבנתי זה שמאחר שאני לא משתמש בנטפרי אני לא מבין את המערכת שלהם....מישהו יכול לסכם לי מה המסקנה כאן?
-
@מישהו12 לסיכום, לבקש מהמשתמשים לשלוח את הקבצים לבדיקה
אין דרך אחרת -
תודה רבה
-
אוקיי חבר'ה, מה שאני הבנתי זה שמאחר שאני לא משתמש בנטפרי אני לא מבין את המערכת שלהם....מישהו יכול לסכם לי מה המסקנה כאן?
מה יותר פשוט מהמערכת של נטפרי?
אם אתה רוצה לדבר איתם תרשם ותשלח פניה במערכת הפניות, הקטע הזה הוא בחינם.
אם יצטרכו לבדוק קבצים שלך יצטרכו לשלם על זה בנקודות, זה ענין של כמה שקלים אז או שאתה תעשה את זה או שהלקוחות שלך ישלחו לבדיקה על חשבונם.