בעיות קליטה ב019
-
יש מישהו שחווה גם?
לאחרונה המהירות שואפת לאפס... -
@יצחקחק אמר בבעיות קליטה ב019:
יש מישהו שחווה גם?
אני.
בגלל התפרצות נגיף הSARS-CoV-2 יש עומסים כבדים על הרשת הסלולרית. -
אומנם כולם מתלוננים על האטה בזמן האחרון, כמו כולנו, אבל כמו יצחק, גם לי ביומיים האחרונים המצב של הגלישה קשה מאוד.
-
מעניין כי לי דוקא בימים האחרונים הקליטה יותר טובה גר בצפון
-
-
019 דרך נטסטיק דור 4
-
מעניין.....
-
Same with me. Very slow
-
@netanel אמר בבעיות קליטה ב019:
אומנם כולם מתלוננים על האטה בזמן האחרון, כמו כולנו, אבל כמו יצחק, גם לי ביומיים האחרונים המצב של הגלישה קשה מאוד.
ממש ככה.
@magicode לטיפולך המסור!
כבר יומיים שיש לי שגיאה זמנית בכל החשבונות גי'מייל חוץ מחשבון אחד! ניסיתי למחוק קבצי קוקיס ושאר ירקות ולא עזר.
דיברתי עם 019 והם אמרו שהבעייה בשרתים של נטפרי. -
@netanel אמר בבעיות קליטה ב019:
ממש ככה.
@magicode לטיפולך המסור!
כבר יומיים שיש לי שגיאה זמנית בכל החשבונות גי'מייל חוץ מחשבון אחד! ניסיתי למחוק קבצי קוקיס ושאר ירקות ולא עזר.זה עוזר רק במידה שכבר אין איטיות
-
ממש ככה.
@magicode לטיפולך המסור!
כבר יומיים שיש לי שגיאה זמנית בכל החשבונות גי'מייל חוץ מחשבון אחד! ניסיתי למחוק קבצי קוקיס ושאר ירקות ולא עזר.
דיברתי עם 019 והם אמרו שהבעייה בשרתים של נטפרי.אני ישמח לקבל את ההקלטה של השיחה עם 019.
התגובה שלי נמצאת כאן.
-
הורג אותי כל פעם מחדש,
אבל גם לי בעבר כשהיו בעיות עם הגלישה ב019, באופן שרירותי וכוללני הם האשימו את נטפרי בכל מובן.אני לא כ"כ מבין את אזלת היד של נטפרי בנושא.
אם הם רוצים את הציבור החרדי שמנוי על נטפרי, אז שיכבדו אותנו, ובנוסף שידאגו לבעיות שלהם עצמם ואח"כ יחפשו אשמים. -
לכל אלו שמקבלים "שגיאה זמנית" ולא מצליחים לגשת למייל, אפשר ליכנס לתצוגה הבסיסית, שאמנם פחות נוח, אבל יעבוד גם במקרים של איטית.
https://mail.google.com/mail/?ui=html -
@magicode אמר בבעיות קליטה ב019:
ממש ככה.
@magicode לטיפולך המסור!
דיברתי עם 019 והם אמרו שהבעייה בשרתים של נטפרי.אני ישמח לקבל את ההקלטה של השיחה עם 019.
התגובה שלי נמצאת כאן.
הבעיה היא שזה היה בצאט באתר....
אין לי העתק.אולי ידוע לכם על אפשרות לקבל העתק?
-
@magicode
מזעזע השגיאות כתיב.... -
@יצחקחק
שגיאה אחת. מאת במקום מאט. כל השאר זה סתם משלב לשוני נמוך ("עומסים נורא גבוהים"). -
@יצחקחק
איך קיבלת העתק? -
הבעיה הזאת לא נראה לי בכלל קשורב למהירות האינטרנט, לי קרה עם רשת 100 מגה ולא הצלחתי לטפל בזה כמה ימים
מה שמעניין הוא שלפי זכרוני עם דפדפן אחר לפעמים עבד.
בזמנו הייתי לי בעיה וזה היה כמובן עם דפדפן כרום. @zvizvi אמר לי מה לעשות וזה עזר. לא בטוח שבכל מקרה יעזור כי הבוקר ראיתי אצל לקוח שהבעיה היא בכל דפדפן.
הנה הפתרוןכשנמצאים במייל לוחצים F12 אמור להיפתח חלון בצד של הגדרות, יש להיכנס APPLICATION משם להיכנס CLEAR STORAGE ואז בתוך החלון ללחוץ CLEAR SITE DATA
בעבר זה עבד לי. מעניין אם לכם יעזור
תעדכנו -
בכל אופן אם יש כאן מישהו שיש לו את הבעיה על אף שהחיבור שלו טוב, אשמח שישלח לי מייל בהקדם כדי שיוכלו לבדוק לעומק. תודה
-