גלישה קווית בבזק עם שרות מבזק זה אפשרי
-
@אליהו-התלמיד-חכם אמר בגלישה קווית בבזק עם שרות מבזק זה אפשרי:
העברה היא פשוטה וקלה כידוע חברת בזק היא חברת תשתית בלבד
אם זאת כדי להקל על לקוחותיה חברת בזק החליטה שמי שמצטרף לתשתית דרכה היא מוכנה לחבר אותו היא לספק שירצה מתוך רשימה מסוימת של ספקים העובדים עם בזק, (שאחד מהם זה אייס תקשורת)
כעת יש לבקש מנציג המכירות של בזק שייחבר אותך לספק בשם אייס תקשורת (ורק אייס כי שאר הספקים לא עובדים עם נטפרי)
ברגע שבזק חיברו אותך לספק שלהם (אייס) התשלום כולו גם התשתית וגם הספק הוא דרך חברת בזק
שלב ב: כעת לאחר שבזק חיברו אותך לספק שלהם שביקשת אתה מתקשר ישירות לספק (אייס) ומבקש ממנו שיפעיל על הקו שלך סינון של נטפרי
חשוב לזכור שמכיון שאתה מחובר אליהם דרך בזק אז דבר ראשון הם ינסו לשכנע אותך לעבור אליהם ישירות ולכן צריך לדעת להתעקש גם להישאר בבזק וגם להתעקש שאתה יודע שיש כזו אופצייה להישאר בבזק ולקבל נטפרי דרכם למרות שאתה לא משלם להם
את כל ההדרכה הזאת קיבלתי מנציג המכירות של בזק אם תתקע הם יעזרו לךאז אין הבדל אם אני ב019 עם תשתית של בזק (חוץ מאולי בתקלות אבל כבר כמעט שנה והכל תקין)?
יוצא לי 105 שקל לחודש ל40 מגה בנטפרי -
@משוש אין שום הבדל
ליתר דיוק יש הבדל גדול במחיר לטובת 019 -
@אליהו-התלמיד-חכם מסתבר שזה לא כל כך פשוט
כי אייס פשוט לא עונים לטלפון.
ניסיתי לעשות את מה שאתה מציע לפני כמה ימים והנציגה בבזק לא הצליחה לקבל שם משתמש וסיסמא מאייס לא דרך המערכת הממוחשבת ולא טלפוני. פשוט אף אחד לא עונה לה.
וזה עוד לפני שאני מדבר על הביקורות והתלונות שיש בגוגל על החברה הזו.
לסיכום. אני לא הצלחתי. אם מישהו הצליח בזמן האחרון אשמח לעדכון. -
@mosh115 נאמר פה
תפנה 3 שעות לחכות על הקו
מינימום -
@mosh115 אבל מה בוער לך לעשות זאת?
חוץ מאחד שהתעקש להמשיך לשלם דרך בזק
לא מצאתי אף אחד שעשה שטות זו
והעברתי אנשים לנטפרי -
@a0533057932 בדיוק מסתיים לי בסוף החודש המנוי דרך itc
והייתי כבר ברוב החברות והיה לי בעיות אז העדפתי לנסות את מה שאליהו פה אמר שהכל יהיה דרך בזק.
לא הלך בקלות אז ויתרתי. אין לי שלוש שעות מיותרות להשקיע בזה. -
@mosh115 ותשלום חודשי יקר הרבה יותר
-
@mosh115 אמר בגלישה קווית בבזק עם שרות מבזק זה אפשרי:
והייתי כבר ברוב החברות והיה לי בעיות אז העדפתי לנסות את מה שאליהו פה אמר שהכל יהיה דרך בזק.
לא הלך בקלות אז ויתרתי. אין לי שלוש שעות מיותרות להשקיע בזה.@a0533057932 אמר בגלישה קווית בבזק עם שרות מבזק זה אפשרי:
השירות של 019 מעולה. שירות פצצה (לא נזקק להם בכלל.. ב''ה) והמחיר הגיוני
-
איזה קדושה מייחסים לספקים שבזק משמשים כסוכני מכירות שלהם. הזוי.
-
@משוש אמר בגלישה קווית בבזק עם שרות מבזק זה אפשרי:
@mתושלח אמר בגלישה קווית בבזק עם שרות מבזק זה אפשרי:
@משוש אין דבר כזה ספק בזק.
אתה יכול להזמין ספק דרך בזק...
019 לא עובדים עם בזק, אתה יכול להזמין תשתית מבזק וספק 019 או אר אל או סים קשר וכו וכו, אבל אם תהיה תקלה ויבוא טכנאי של בזק הוא לא יוכל לבדוק ב100% מהמקרים ממה נובעת התקלה.בזק בינלאומי זה לא ספק?
זה כן. רק שהם בזק בינלאומי ולא בזק...
לא ידוע לי אם אפשר להצטרף אליהם דרך בזק. -
@משוש אין דבר כזה ספק בזק.
אתה יכול להזמין ספק דרך בזק...
019 לא עובדים עם בזק, אתה יכול להזמין תשתית מבזק וספק 019 או אר אל או סים קשר וכו וכו, אבל אם תהיה תקלה ויבוא טכנאי של בזק הוא לא יוכל לבדוק ב100% מהמקרים ממה נובעת התקלה.בזק בינלאומי זה לא ספק?
זה כן. רק שהם בזק בינלאומי ולא בזק...
לא ידוע לי אם אפשר להצטרף אליהם דרך בזק.זה לא אותו בית?
@mosh115 אמר בגלישה קווית בבזק עם שרות מבזק זה אפשרי:
לא הלך בקלות אז ויתרתי. אין לי שלוש שעות מיותרות להשקיע בזה.@a0533057932 אמר בגלישה קווית בבזק עם שרות מבזק זה אפשרי:
השירות של 019 מעולה. שירות פצצה (לא נזקק להם בכלל.. ב''ה) והמחיר הגיוני
לא הבנתי
-
@mosh115 כמו שכתבו למעלה וכמו שאמרו לי בבזק, אתה יכול להתחבר דרכם גם לאר אל.
-
@שלום-על-ישראל @בן-של-מלך מאשר?
-
@a0533057932 עד שהוא יגיב עוד מהפעם הקודמת, בינתיים @mosh115 ינסה ונדע סופית.
-
העצה הזאת אכן עצה קצת מורכבת ולא קלה וזה דורש המון סבלנות מול אייס
אבל הסיבה שהבאתי אותה זה משום שיש הרבה עסקים שנמצאים בנתיב משום שאין להם כוח להסתבך עם הספקים של נטפרי משום שזה לא ספקים
מוכרים כמו בזק סלקום וכד' וספק 019 זה לא הכי טוב אז אם השיטה הזאת אתם יכולים להעביר לנטפרי בעלי עסק וכד'
תחת הכותרת שהם נשארים עם ספק מוכר ורשמי עם שרות מלא
(אני לא מאמין שיש בעלי עסק שרוצים להיות בחברה כמו סים כשר שמהשעה 7 בערב אם יש ניתוק וכד' אין להם שרות על הקו
וגם אנשיים פרטיים יש כאן מישהו שרוצה להיות במצב שאם יש לו תקלה בקו בלילה אין לו שרות כלל (בבזק יש שרות תמיכה 24\7) בקיצור זה עצה מורכבת למי שרוצה להיות מובטח מפני תקלות וניתוקים תמיד) -
@שלום-על-ישראל כשאני שאלתי בבזק אמרו שלא אפשרי דרך אראל.
בכל מקרה אבדוק רק אחרי החג. -
@magicode אמר בגלישה קווית בבזק עם שרות מבזק זה אפשרי:
איזה קדושה מייחסים לספקים שבזק משמשים כסוכני מכירות שלהם. הזוי.
לא מייחסים קדושה אבל משתוקקים שבזק כבר תתמוך בנטפרי באופן מלא. כרגע הדרך הכי קרובה זה עם אייס אם כי יש את הבעיות בזה כפי שצינו כאן.
לאנשים מסויימים נמאס ליפול בין הכיסאות שכל חברה [שלא תמיד מצטיינת בשירות מי יודע מה ולכל הפחות לא מתקרבת לבזק] זורקת אותך לחברה השניה. -
@אליהו-התלמיד-חכם אמר בגלישה קווית בבזק עם שרות מבזק זה אפשרי:
(אני לא מאמין שיש בעלי עסק שרוצים להיות בחברה כמו סים כשר שמהשעה 7 בערב אם יש ניתוק וכד' אין להם שרות על הקו
וגם אנשיים פרטיים יש כאן מישהו שרוצה להיות במצב שאם יש לו תקלה בקו בלילה אין לו שרות כלל (בבזק יש שרות תמיכה 24\7) בקיצור זה עצה מורכבת למי שרוצה להיות מובטח מפני תקלות וניתוקים תמיד)וכל זאת לטובת הקמת קו אינטרנט של חברה שיש לה שירות אחד למליון מסים כשר.
כלומר אם לסים כשר לוקח X דקות לענות לטלפון, לאייס ייקח כמה עשרות שעות...
התמיכה של בזק לא תעזור כלום מניסיון (למשל כשיש אינטרנט ללא סינון רח"ל בזכות העצה המצויינת שלך ). -
@נטפריס שאין לה שרות בכלל
-
לא ניתן להתחבר בבנדאל דרך בזק ולשלם ישירות אליהם, בכל מקרה ניתן דריכנו או ספק בלבד ותשתית בבזק או ספק ותשתית תשלום דרכינו, משתדלים להיות זמינים בכל עת. מועדים לשמחה.