גלישה קווית בבזק עם שרות מבזק זה אפשרי
-
@mתושלח אמר בגלישה קווית בבזק עם שרות מבזק זה אפשרי:
@משוש אמר בגלישה קווית בבזק עם שרות מבזק זה אפשרי:
@mתושלח אמר בגלישה קווית בבזק עם שרות מבזק זה אפשרי:
@משוש אין דבר כזה ספק בזק.
אתה יכול להזמין ספק דרך בזק...
019 לא עובדים עם בזק, אתה יכול להזמין תשתית מבזק וספק 019 או אר אל או סים קשר וכו וכו, אבל אם תהיה תקלה ויבוא טכנאי של בזק הוא לא יוכל לבדוק ב100% מהמקרים ממה נובעת התקלה.בזק בינלאומי זה לא ספק?
זה כן. רק שהם בזק בינלאומי ולא בזק...
לא ידוע לי אם אפשר להצטרף אליהם דרך בזק.זה לא אותו בית?
@משוש אמר בגלישה קווית בבזק עם שרות מבזק זה אפשרי:
@mosh115 אמר בגלישה קווית בבזק עם שרות מבזק זה אפשרי:
@a0533057932 בדיוק מסתיים לי בסוף החודש המנוי דרך itc
והייתי כבר ברוב החברות והיה לי בעיות אז העדפתי לנסות את מה שאליהו פה אמר שהכל יהיה דרך בזק.
לא הלך בקלות אז ויתרתי. אין לי שלוש שעות מיותרות להשקיע בזה.@a0533057932 אמר בגלישה קווית בבזק עם שרות מבזק זה אפשרי:
@mosh115 ותשלום חודשי יקר הרבה יותר
השירות של 019 מעולה. שירות פצצה (לא נזקק להם בכלל.. ב''ה) והמחיר הגיוני
לא הבנתי
-
@mosh115 כמו שכתבו למעלה וכמו שאמרו לי בבזק, אתה יכול להתחבר דרכם גם לאר אל.
-
@שלום-על-ישראל @בן-של-מלך מאשר?
-
@a0533057932 עד שהוא יגיב עוד מהפעם הקודמת, בינתיים @mosh115 ינסה ונדע סופית.
-
העצה הזאת אכן עצה קצת מורכבת ולא קלה וזה דורש המון סבלנות מול אייס
אבל הסיבה שהבאתי אותה זה משום שיש הרבה עסקים שנמצאים בנתיב משום שאין להם כוח להסתבך עם הספקים של נטפרי משום שזה לא ספקים
מוכרים כמו בזק סלקום וכד' וספק 019 זה לא הכי טוב אז אם השיטה הזאת אתם יכולים להעביר לנטפרי בעלי עסק וכד'
תחת הכותרת שהם נשארים עם ספק מוכר ורשמי עם שרות מלא
(אני לא מאמין שיש בעלי עסק שרוצים להיות בחברה כמו סים כשר שמהשעה 7 בערב אם יש ניתוק וכד' אין להם שרות על הקו
וגם אנשיים פרטיים יש כאן מישהו שרוצה להיות במצב שאם יש לו תקלה בקו בלילה אין לו שרות כלל (בבזק יש שרות תמיכה 24\7) בקיצור זה עצה מורכבת למי שרוצה להיות מובטח מפני תקלות וניתוקים תמיד) -
@שלום-על-ישראל כשאני שאלתי בבזק אמרו שלא אפשרי דרך אראל.
בכל מקרה אבדוק רק אחרי החג. -
@magicode אמר בגלישה קווית בבזק עם שרות מבזק זה אפשרי:
איזה קדושה מייחסים לספקים שבזק משמשים כסוכני מכירות שלהם. הזוי.
לא מייחסים קדושה אבל משתוקקים שבזק כבר תתמוך בנטפרי באופן מלא. כרגע הדרך הכי קרובה זה עם אייס אם כי יש את הבעיות בזה כפי שצינו כאן.
לאנשים מסויימים נמאס ליפול בין הכיסאות שכל חברה [שלא תמיד מצטיינת בשירות מי יודע מה ולכל הפחות לא מתקרבת לבזק] זורקת אותך לחברה השניה. -
@אליהו-התלמיד-חכם אמר בגלישה קווית בבזק עם שרות מבזק זה אפשרי:
(אני לא מאמין שיש בעלי עסק שרוצים להיות בחברה כמו סים כשר שמהשעה 7 בערב אם יש ניתוק וכד' אין להם שרות על הקו
וגם אנשיים פרטיים יש כאן מישהו שרוצה להיות במצב שאם יש לו תקלה בקו בלילה אין לו שרות כלל (בבזק יש שרות תמיכה 24\7) בקיצור זה עצה מורכבת למי שרוצה להיות מובטח מפני תקלות וניתוקים תמיד)וכל זאת לטובת הקמת קו אינטרנט של חברה שיש לה שירות אחד למליון מסים כשר.
כלומר אם לסים כשר לוקח X דקות לענות לטלפון, לאייס ייקח כמה עשרות שעות...
התמיכה של בזק לא תעזור כלום מניסיון (למשל כשיש אינטרנט ללא סינון רח"ל בזכות העצה המצויינת שלך ). -
@נטפריס שאין לה שרות בכלל
-
לא ניתן להתחבר בבנדאל דרך בזק ולשלם ישירות אליהם, בכל מקרה ניתן דריכנו או ספק בלבד ותשתית בבזק או ספק ותשתית תשלום דרכינו, משתדלים להיות זמינים בכל עת. מועדים לשמחה.
-
@נטפריס התמיכה של בזק היא גם על הספק של אייס כך שגם במקרה תקלה באייס התמיכה היא מבזק
-
@a0533057932 המחירון הזה כולל התשלום לתשתית של בזק והתשלום לספק? וחוץ מזה צריך לשלם עוד ₪15 לנטפרי?
-
@אליהו-התלמיד-חכם אמר בגלישה קווית בבזק עם שרות מבזק זה אפשרי:
@נטפריס התמיכה של בזק היא גם על הספק של אייס כך שגם במקרה תקלה באייס התמיכה היא מבזק
לאורך האשכול המציאות הוכיחה שגם אם הם אחראים בפועל הם לא יכולים לסדר לך את זה שהגלישה היא בלי סינון בהתחלה.
אז זה לא נקרא אחריות. -
@אליהו-התלמיד-חכם הטבלה שהעלית מבזק, זה אמיתי המחירים הללו?
זה 170 שקל על תשתית וספק 40mb, בעוד שב019 משלמים על זה 89 שקל בלבד!!!יש אפשרות להתחבר לבזק במחירים שפויים??
-
@חיים-כהן באנדל הפוך לא
-
@חיים-כהן למה אתה מסתכל על שנה שלישית שנה ראשונה זה 100 ש"ח ולדעתי השרות שלהם וכן מהירות העלאת קבצים מהירים פי 10