הצעה: דפדפן מצומצם המצורף לוויפרי ויפעל בכל מקום
-
@גד אמר בהצעה: דפדפן מצומצם המצורף לוויפרי ויפעל בכל מקום:
באותו כיוון, גם בלי לפתוח שום אפליקציה, ניתן לפתוח אפשרות הורדת עדכונים לאנטי וירוס, לווינדוס [למעוניינים כמובן, שלא יהיה אוטומטי], לאופיס ולשאר תוכנות, כך לא צריך פתיחה של שום אתר, ומצד שני ניתן לעדכן את התוכנות, שם אין בעיה של סינון. גם מנויי נטפרי ירוויחו מזה, שעדכונים גדולים [של ווינדוס לדוגמא] לא יצטרכו להוריד על חשבון החבילה הקטנה שלהם.
יש בזה קטע נחמד [לעדכן באוטובוס וכו' למי שיש סלולארי]- צריך לבדוק אם זה לא קיים היום כי אם יש גישה לאתר של נטפרי די ברור שגם זה יהיה פתוח [כי החסימה היא חיובית ולא שלילית ואכמ"ל],
לפי מה שהבנתי עיקר הדיבור הוא על פתיחה של ג'יממיל וכה"ג כשאדם מחוץ לבית ויש לו רק רשת פרוצה [בבי"ח לדוגמא] והוא זקוק למשהו דחוף אז שתהיה לו גישה
בהצלחה -
@MERS אמר בהצעה: דפדפן מצומצם המצורף לוויפרי ויפעל בכל מקום:
באותו כיוון, גם בלי לפתוח שום אפליקציה, ניתן לפתוח אפשרות הורדת עדכונים לאנטי וירוס, לווינדוס [למעוניינים כמובן, שלא יהיה אוטומטי], לאופיס ולשאר תוכנות, כך לא צריך פתיחה של שום אתר, ומצד שני ניתן לעדכן את התוכנות, שם אין בעיה של סינון. גם מנויי נטפרי ירוויחו מזה, שעדכונים גדולים [של ווינדוס לדוגמא] לא יצטרכו להוריד על חשבון החבילה הקטנה שלהם.
יש בזה קטע נחמד [לעדכן באוטובוס וכו' למי שיש סלולארי]- צריך לבדוק אם זה לא קיים היום כי אם יש גישה לאתר של נטפרי די ברור שגם זה יהיה פתוח [כי החסימה היא חיובית ולא שלילית ואכמ"ל],
לפי מה שהבנתי עיקר הדיבור הוא על פתיחה של ג'יממיל וכה"ג כשאדם מחוץ לבית ויש לו רק רשת פרוצה [בבי"ח לדוגמא] והוא זקוק למשהו דחוף אז שתהיה לו גישה
בהצלחהאני מנסה הרבה פעמים להתחבר באוטובוס, וכיון שאין נטפרי לא ראיתי שמשהו זז.
כמובן עדיף שגם מייל יהיה פתוח [אולי כך אוכל בכלל לסגור את האינטרנט שמשמש בעיקר למייל בלבד], באתי רק להוסיף אפציה קטנה יותר אם האופציה הקודמת בלתי אפשרית מכל בחינה שהיא. -
בהצלחהאני מנסה הרבה פעמים להתחבר באוטובוס [יש אוטובסים עם נטפרי], וכשאין נטפרי לא ראיתי שמשהו זז.
כמובן עדיף שגם מייל יהיה פתוח [אולי כך אוכל בכלל לסגור את האינטרנט שמשמש בעיקר למייל בלבד], באתי רק להוסיף אפציה קטנה יותר אם האופציה הקודמת בלתי אפשרית מכל בחינה שהיא.אוטובוסים עם נטפרי ???
באיזה חברה ?
מה זה ימות המשיח ?? -
בהצלחהאני מנסה הרבה פעמים להתחבר באוטובוס [יש אוטובסים עם נטפרי], וכשאין נטפרי לא ראיתי שמשהו זז.
כמובן עדיף שגם מייל יהיה פתוח [אולי כך אוכל בכלל לסגור את האינטרנט שמשמש בעיקר למייל בלבד], באתי רק להוסיף אפציה קטנה יותר אם האופציה הקודמת בלתי אפשרית מכל בחינה שהיא.בקשר למה שכתבת שיש אוטובוסים עם נטפרי על איזה חברה אתה מדבר? [כי זה נשמע לי הזוי ומטורף- זה מצויין ומצד שני למה שיעשו הרי אף רב לא יעודד את זה כי כולם בעד שלא יהיה בכלל כי כך כל מיני אנשים יתחברו]
בתודה מראש -
פוסט זה נמחק! -
במדינתנו הצדיקה, אני מעדיף לא לפרסם, וד"ל.
-
במדינתנו הצדיקה, אני מעדיף לא לפרסם, וד"ל.
אתה צודק ב-100%- למרות שפנימי בנטפרי כן כדאי לדעת איפה אפשר להתחבר [למי שזה רלוונטי]
אשמח אם תעדכן אותי במייל CMD8879@GMAIL.COM
בתודה מראש -
פוסט זה נמחק! -
פוסט זה נמחק! -
-
@MERS אני לא חושב שיש בעיה בפרסום זה
חברת קווים 90% מאינטרנט שלה זה נטפרי RL -
@a0533057932 אמר בהצעה: דפדפן מצומצם המצורף לוויפרי ויפעל בכל מקום:
@MERS אני לא חושב שיש בעיה בפרסום זה
חברת קווים 90% מאינטרנט שלה זה נטפרי RLבטוח?
אני אף פעם לא הצלחתי להתחבר לרשת באוטובוסים של קווים. תמיד מופיע לי על הרשת מחובר, אין אינטרנט. -
פוסט זה נמחק! -
במקום דפדפן מיוחד, אולי כדאי להוסיף אופצייה למנויי נטפרי רגילים, 30 דקות VPN חד-פעמיים (בתוספת מחיר של 5 שקלים או משהו כזה).
מצד אחד, מי שצריך את זה בדחיפות ישלם את זה. מצד שני, אף אחד לא יעשה את זה באופן קבוע כי לא כדאי כספית לשלם 5 ש"ח לשלושים דקות בלבד. -
@1234567890 אמר בהצעה: דפדפן מצומצם המצורף לוויפרי ויפעל בכל מקום:
לאתר של נטפרי הם חייבים לתת גישה למרות הוויפרי
א. אף אחד לא חייב לך כלום.
ב. האתר של נטפרי עובד גם עם ווייפרי -
בקווים אין נטפרי בדקתי את זה הרבה פעמים יש שם אינטרנט פרוץ לגמרי
-
@a0533057932 אמר בהצעה: דפדפן מצומצם המצורף לוויפרי ויפעל בכל מקום:
חברת קווים 90% מאינטרנט שלה זה נטפרי RL
מההההההההה
מאיפה הבאת את זה?יותר נכון לכתוב: חברת קווים 90% מהאוטובוסים שלה כתוב שיש אינטרנט, אבל אין אינטרנט...
וב10% יש אינטרנט פרוץ אבל לא זז..בחיים לא ראיתי נטפרי בקווים (לא שניסתי הרבה..)
-
-
@מ-פינחסי A ואסביר הכוונה - לאתר של נטפרי אז נטפרי חייבים לתת אפשרות להתנתק מהם כי אחרת איך יוכלו להתנתק מהם כשלא גולשים על נטפרי ???
-
@a0533057932 מוזר מה שאתה כותב.
אני בדקתי גם באלעד וגם בק"ס ובשניהם היה פרוץ (כשהיה אינטרנט.. רוב הזמן אין)