למה בחיפוש תמונות בגוגל הוא מסנן רק את העמוד הראשון?
-
אם גוללים מעט למטה, הסינון נפסק, והתמונות יכולות להשאר ממתינות לסינון לנצח.
זה באג? זה מתוכנן? -
תנסה לרענן את הדף אחרי הזמן שהתמונות נבדקו (רשום זמן משוער בפאנל בצד)
זה יכול לעזור -
-
@ליכט
צודק, כעת אני רואה. אני מצטט:
סינון בגוגל תמונות
גם בגוגל תמונות פועל סינון התמונות, אך מופיעה רק כמות מועטה של תמונות. כמו"כ תמונות שעדיין לא הוגדרו שיסתננו לא יישלחו לבדיקה, ואין לשלוח פניה לגבי תמונות אלו.
לתשומת לבכם! חיפוש בגוגל תמונות צורך תעבורת רשת גדולה יותר, משום שהתמונות מגיעות בפורמט המלא שלהם.חבל שכך.
כיון שפעמים רבות התמונה שאתה צריך נמצאת דוקא בהמשך, אך נטפרי מחליטים לא להציג לנו אותן.
זה חידוש. עד עכשיו ידענו שנטפרי תמיד מסננים תמונות, פעמים מהר ופעמים לאט, אך כאן נטפרי אומר לך אני לא מסנן תמונות ואל תשלח גם בקשה, כי זה לא יסונן.
למנהלים - כדאי לחשוב על הכלל הזה שוב. -
@אבצן אני עוד אוחז בהודעה הזאת
@magicode אמר ב[נסיוני] הפעלנו את חיפוש גוגל תמונות.:
נסיוני - הפעלנו את חיפוש גוגל תמונות
...
אם יש לכם פירגונים אתם יכולים לפרגן פה.
מצאתם בעיות? תשלחו דווח למערכת פניות.אני חושב שאם אתה מסתכל מהזוית הזאת, אז צריך לכתוב את זה בהצעות לפיתוח ולא לכתוב כאילו מדובר באיזה באג מרגיז ש"החליטו" לעשות.
-
@אבצן אמר בלמה בחיפוש תמונות בגוגל הוא מסנן רק את העמוד הראשון?:
אך כאן נטפרי אומר לך אני לא מסנן תמונות ואל תשלח גם בקשה, כי זה לא יסונן.
ערבבת בין 2 דברים.
- מופיעה רק כמות מעטה של תמונות. = הדף טוען רק כמות מועטה של תמונות (חסומות ופתוחות כאחד).
- תמונות שעדיין לא הוגדרו שיסתננו לא יישלחו לבדיקה, ואין לשלוח פניה לגבי תמונות אלו. = מתוך הכמות המועטה הנ"ל יש לפעמים גם תמונות שהן מופיעות מפוקסלות וללא אייקון (כמו כל תמונה שלא נשלחת לבדיקה מכיון שהיא עדיין לא הוגדרה - ראה בקישור שהויקי שם במקום מפנה אליו).
באתרים אחרים בהן מופיעות תמונות כאלו, (בד"כ) זוהי בעיה נקודתית שצריך לפתור אותה לגבי האתר הזה, ולכן מטפלים בזה בפניה רגילה.
לא כן במקרה הזה, כאן אם רוצים שכל התמונות בדף (אלו שנטענות, כאמור) יסתננו, יש לטפל בכל האתרים שמהם מגיעות התמונות, ולכן פשוט שאין לשלוח פניה לגבי התמונות.
-
@ליכט אמר בלמה בחיפוש תמונות בגוגל הוא מסנן רק את העמוד הראשון?:
@אבצן אמר בלמה בחיפוש תמונות בגוגל הוא מסנן רק את העמוד הראשון?:
אך כאן נטפרי אומר לך אני לא מסנן תמונות ואל תשלח גם בקשה, כי זה לא יסונן.
ערבבת בין 2 דברים.
- מופיעה רק כמות מעטה של תמונות. = הדף טוען רק כמות מועטה של תמונות (חסומות ופתוחות כאחד).
- תמונות שעדיין לא הוגדרו שיסתננו לא יישלחו לבדיקה, ואין לשלוח פניה לגבי תמונות אלו. = מתוך הכמות המועטה הנ"ל יש לפעמים גם תמונות שהן מופיעות מפוקסלות וללא אייקון (כמו כל תמונה שלא נשלחת לבדיקה מכיון שהיא עדיין לא הוגדרה - ראה בקישור שהויקי שם במקום מפנה אליו).
באתרים אחרים בהן מופיעות תמונות כאלו, (בד"כ) זוהי בעיה נקודתית שצריך לפתור אותה לגבי האתר הזה, ולכן מטפלים בזה בפניה רגילה.
לא כן במקרה הזה, כאן אם רוצים שכל התמונות בדף (אלו שנטענות, כאמור) יסתננו, יש לטפל בכל האתרים שמהם מגיעות התמונות, ולכן פשוט שאין לשלוח פניה לגבי התמונות.
מבחינת העובדות כפי שהן אצלי -
הדף טוען את כל התמונות.
העמוד שמולך - מסתנן רובו ככולו.
תגלול למטה - תראה המון תמונות שלא מסתננות וגם לא יסתננו.
רק שכאן - גוגל כותבים "נראה שהגעת לסוף" - ולזה כנראה שאתה מתכוין שגוגל לא מעלה את כל התמונות, שהרי ברור שאם כתבתי לחפש "פרח" גוגל לא מוצא רק שני עמודים... בוודאי שיש הוראה לגוגל שלא להציג יותר. -
@ליכט
א. התלונה של @אבצן לא הובנה כל הצורך.
מה שקורה הוא שרק כ-30-40 התמונות ראשונות מגיעות מהדומיין המקורי, הנשארות לא מגיעות מהאתר של התמונה אלא מדומיין: encrypted-tbn0.gstatic.com.
כנראה שדומיין זה הוגדר כחסום (לפחות תמונות) כך שגם אם התמונות כשרות והדומיין המקורי הוגדרה נכון הם חסומות ולא נשלחות לבדיקה כלל.ב. אולי יש מקום להבליט יותר בויקי ששירות גוגל תמונות לא עובד כראוי שאנשים לא יצפו ליותר מכ-100-200 תמונות. זו הגבלה משמעותית לאנשים שצריכים את השירות של גוגל תמונות. אולי להוסיף לדף שירותים לא נתמכים.
-
@yzahn תודה על ההבהרה.
-
אולי באמת הגיעה הזמן לשדרג את זה?
איך אפשר לשים את זה בהצבעות לפיתוח? -
@אנוממי אמר בלמה בחיפוש תמונות בגוגל הוא מסנן רק את העמוד הראשון?:
אולי באמת הגיעה הזמן לשדרג את זה?
איך אפשר לשים את זה בהצבעות לפיתוח?רק נטפרי מחליטה מה לשים בדף ההצבעות ויש לה את השיקולים שלה מתי לפתח כל דבר לפי מורכבות/קלות הפיתוח ועוד שיקולים